Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Tips για να απαλλαγείτε από το διπλοσάγονο



Είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλούς ανθρώπους στην πλειοψηφία γυναίκες. Το λίπος κάτω από το πηγούνι είναι ενοχλητικό και αντιαισθητικό. Οι ένοχες αιτίες είναι η παχυσαρκία και η γήρανση.
Δείτε πως να το εξαφανίσετε ή έστω να το μειώσετε.
 
Άσκηση
 
 Βεβαιωθείτε ότι στέκεστε με τη σπονδυλική στήλη σας όρθια. Στη συνέχεια κινείστε αργά την κάτω γνάθο προς τα πάνω και προς τα κάτω. Προσπαθήστε να το κάνετε αυτό 5-10 φορές, καθώς είναι πολύ αποτελεσματικό για την απώλεια του λίπους κάτω από το πηγούνι.
 
Μια ακόμη άσκηση περιλαμβάνει τη στάση σε όρθια θέση. Ενώ εισπνέετε, στρέψτε το λαιμό σας προς τον αριστερό ώμο, έτσι ώστε το πηγούνι να τον αγγίζει. Ενώ εκπνέετε, φέρτε το κεφάλι σας προς τα κάτω, στο κέντρο του σώματος, με τέτοιο τρόπο ώστε το πηγούνι σας να αγγίζει το στήθος σας. Στη συνέχεια, κάντε το ίδιο στη δεξιά πλευρά. Επαναλάβετε 5 φορές.
 
Τρικ υγείας
 
Εκτός από την άσκηση, υπάρχουν και κάποια τρικ που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι το διπλοσάγονο δεν φαίνεται έντονα.
 
Αν είστε άνδρας το απλούστερο πράγμα είναι να αποκτήσετε μούσι. Είναι η πιο αποτελεσματική ψευδαίσθηση και οι άνθρωποι δύσκολα θα μπορούν να δουν το λίπος κάτω από το πηγούνι σας.
 
 Αν είστε γυναίκα μερικά  αλλάξετε το στιλ των μαλλιών σας και να αποφύγετε κάθε είδους κολιέ που θα μπορούσε να προσελκύσει την προσοχή στο πηγούνι σας. Μπορείτε, επίσης, να φοράτε φορέματα και μπλούζες με ανοιχτό ντεκολτέ, για να μειώσετε την προσοχή που πηγαίνει στο πηγούνι σας.
 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα