Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

lifehub-apopseis-51

Λένε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και οι λαοί που ξεχνούν την ιστορία τους υποχρεώνονται να την ξαναζήσουν.

Όσον αφορά την πατρίδα μου αυτό σίγουρα ισχύει !
Αυτές τις μέρες συνειδητοποιώ την βαθιά αγωνία του πιο αγνού πολεμιστή του 1821 Κολοκοτρώνη, ο οποίος με κάθε τρόπο  έφερε στην Ελλάδα και στήριζε τον κομουνιστή Καποδίστρια ενάντια στις λυσσαλέες επιθέσεις των Αγγλογάλλων  δούλων, Μαυροκορδάτου, Κωλέττη, Κουντουριώτη κλπ.
Το συμβόλαιο θανάτου του  Καποδίστρια συντάχθηκε στο Λονδίνο με την σύμφωνη γνώμη των Γάλλων και υπεγράφη στην Ύδρα. Οι Μαυρομιχαλαίοι ήταν τα εκτελεστικά όργανα. Οι “προστάτιδες” δυνάμεις Αγγλία –Γαλλία δεν μπορούσαν να συγχωρέσουν το γεγονός ότι αναγκάστηκαν να αποδεχθούν ως κυβερνήτη της Ελλάδος έναν ΄π ρ ά κ τ ο ρ α του τσάρου, όπως τον αποκαλούσαν που δεν ήταν διατεθειμένος να λέει «  ναι» σ’ όλα !!
Ο Καποδίστριας, την επόμενη μέρα κιόλας της άφιξης του στη Ελλάδα είχε δηλώσει στον μελλοντικό δολοφόνο του, Γιώργο Μαυρομιχάλη, ότι ο < ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης >
Γράφει ο Θ . Παναγόπουλος στο έργο του ΄΄όλα στο φως΄ :
Πριν ακόμη καλά – καλά ενημερωθεί για την κατάσταση της χώρας και ενώ οι Τούρκοι κατείχαν το μεγαλύτερο μέρος της, άρχισαν οι εναντίον του κατηγορίες. Από την Ύδρα, κέντρο της σφηκοφωλιάς με πρωταγωνιστές τους αδίστακτους εφοπλιστές της εποχής, Λάζαρο και Γιώργο Κουντουριώτη, τον Μιαούλη, τον Αντώνη Κριεζή και τους ανεξόδως τρεφόμενους στον οίκο τους Μαυροκορδάτο, Κωλέττη, Ζωγράφο, Σούτσο όργανα της Αγγλικής πολιτικής, μαζί με τους λοιπούς χαραμοφάηδες και παρατρεχάμενους εξαπέλυαν κεραυνούς και άδειαζαν τις πιστόλες τους εναντίον ενός προσώπου που ε γ κ α τ έ λ ε ι ψ ε  λαμπρή καριέρα σε μια πλούσια και ισχυρή χώρα, για να βοηθήσει ανιδιοτελώς την πατρίδα του ¨.
Ο κουμουνιστής είχε το θράσος να θέλει μια Ελλάδα ελεύθερη από κοτζαμπάσηδες και προστάτες. Να σας δώσω ένα παράδειγμα :
Επιχειρώντας να οργανώσει το κράτος, οι Μαυρομιχαλαίοι έχαναν τα εισοδήματα τους από τους φόρους του λαδιού και των βελανιδιών και τους δασμούς από τα τελωνεία των λιμανιών που είχαν υπομισθώσει από τους Τούρκους.
Για αυτές τις απώλειες εισοδημάτων ο Πετρόμπεης  τον Μάρτιο του 1829 ζήτησε από τον Καποδίστρια 50.000 γρόσια κι αν αυτό δεν μπορούσε να γίνει συμβιβαζόταν με την παραχώρηση της Εύβοιας για να ζήσει με αξιοπρέπεια ! απίστευτο αλλά αληθινό
Το 1827 είχε αποφασισθεί στο Λονδίνο να ανακηρυχθεί αυτόνομη ηγεμονία μ ό ν ο η Πελοπόννησος  υπό την κυριαρχία του Σουλτάνου στα πρότυπα της Μολδοβλαχίας και βέβαια πρωθυπουργός θα ήταν ο αγαπημένος των Άγγλων, Μαυροκορδάτος.
Ο Καποδίστριας αγωνιζόταν για ένα μεγαλύτερο και ανεξάρτητο κράτος
Το σύνθημα των δολοφόνων ήταν ΄θάνατος στον τύραννο, θρίαμβος του συντάγματος ΄
Η δολοφονία του Καποδίστρια δολοφόνησε και το μέλλον της Ελλάδος.
 Οι δολοφόνοι του όμως ευνοήθηκαν από τον Όθωνα (χάριν σ΄αυτούς ήρθε ).  Ο Μαυροκορδάτος κυβέρνησε χρόνια την Ελλάδα ως πρωθυπουργός και βέβαια αυτός ο μεγάλος προδότης του έθνους, τον άθλιο Σκωτσέζο υπηρέτη του που καταδίκασε τον πιο αγνό πολεμιστή του 1821, Κολοκοτρώνη, για΄ εσχάτη προδοσία¨(με εντολή του βέβαια ) τον ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟ 1840 ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΥΣΤΕΡΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 1844 ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ !!!!
Όλοι πλέον  γνωρίζουμε ότι η ιστορία γράφεται από τους νικητές.
Προσπάθησαν να μας πείσουν ότι η καθοριστική μάχη για την δημιουργία του νεοελληνικού κράτους ήταν η ναυμαχία του Ναυαρίνου. Άρα η απελευθέρωση μας δεν ήταν αποτέλεσμα των δικών μας αγώνων !!!
Άρα οφείλουμε αιώνια ευγνωμοσύνη στους ξένους.
Άρα σωστά ανήκουμε στην ΔΥΣΗ.
Ο Μαυροκορδάτος και η παρέα του φυλάκισαν τον  Κολοκοτρώνη στις 6 Φεβρουαρίου 1825 στην ΥΔΡΑ ενώ στις 11 Φεβρουαρίου ο Ιμπραήμ αποβιβάζεται στην Πελοπόννησο.
Ποιος  σώφρων φυλακίζει τον καλύτερο στρατιωτικό αρχηγό όταν ο εχθρός του έθνους είναι όχι προ των πυλών αλλά εντός των πυλών ;;;;;
Οι Άγγλοι απαιτούσαν να εκτελεστεί σε 24 ώρες από στρατοδικείο. Ο Μεγάλος ήρωας ήταν α ν τ ί θ ε τ ο ς  στο μεγάλο δάνειο που υποδούλωσε την Ελλάδα στην Αγγλία. Έτσι όλοι οι Άγγλοι βυσσοδομούσαν εις βάρος του.
Και με πολύ μεγάλη χαρά δολοφόνησαν τον γιο του Πάνο, 24 χρονών παλικάρι.
Ο Ιμπραήμ επέλαυνε καίγοντας την Μεσσηνία και την Αρκαδία, πυρπολώντας στο πέρασμα του όλα τα σπίτια και χωριά κόβοντας όλα τα δέντρα (30.οοο ελιές, 60.000 συκιές ). Τι έγινε ;; Τον αποφυλάκισαν και ο αγνός αγωνιστής αντί να  συνεχίσει τον εμφύλιο έτρεχε να εμψυχώσει τον λαό και να μαζέψει πολεμιστές ενώ η κυβέρνηση κ ρ ύ φ τ η κ ε  !!
Βοήθησε πολύ και το γεγονός ότι ο σουλτάνος επειδή φοβόταν την άνοδο του Ιμπραήμ δεν του έστειλε πολεμοφόδια.
Δεν μας διδάσκουν ότι σύμφωνα με την συνθήκη του Λονδίνου το 1827 η Ελλάδα θα αποτελείτο μ ό ν ο από τον Μωριά, θα ήταν αυτόνομο (όχι ανεξάρτητο κράτος) φόρου υποτελές στον σουλτάνο, ο οποίος θα συμμετείχε δραστικά στην εκλογή του εκάστοτε ηγεμόνα της Ελλάδος.
Επίσης, η Ελλάς θα ήταν υποχρεωμένη να ε ξ α γ ο ρ ά σ ε ι τις τουρκικές ιδιοκτησίες αντί να τις απαλλοτριώσει όρος που σήμαινε την οικονομική εξόντωση του νέου κράτους. Σωστά διαβάσατε η Ελλάδα έπρεπε να αποζημιώσει τους Τούρκους που θα αποχωρούσαν ως ηττημένοι από τα εδάφη της (ναι, σωστά διαβάζετε).
Η ναυμαχία του Ναυαρίνου έγινε για να εφαρμοστούν οι όροι της συνθήκης του Λονδίνου. Ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Ρώσου ναύαρχου Χευδεν και μετά αναγκαστικά ακολούθησαν ο Αγγλος Κόδριγκτων και ο Γάλλος Δεριγνύ για να μην δοθεί η δόξα στους Ρώσους. Η Αγγλία τιμώρησε τον Κόδριγκτων ενώ η Ρωσία παρασημοφόρησε τον Χέυδεν.
Δεν μας διδάσκουν την μάχη της ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ το όπου 1829 οι Ρώσοι νίκησαν τους Τούρκους και τους υποχρέωσαν να δεχτούν:
την πλήρη ανεξαρτησία των Ελλήνων
την επέκταση των συνόρων στη γραμμή των κόλπων Παγασητικού –Αμβρακικού που περιλάμβανε όλη την ΡΟΥΜΕΛΗ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ.
Η πραγματική ανεξαρτησία της Ελλάδος  αποκτήθηκε με την βοήθεια των  Ρώσων.
Οι  Ρώσοι με την συνθήκη του Κιουτσούκ Καιναρτζή το 1774 και την συνθήκη του Βουκουρεστίου το 1812 αναδείχθηκαν σε προστάτες των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ χριστιανών της Οθωμανικής αυτοκρατορίας γιαυτό  ήταν οι μ ό ν ο ι  που διαμαρτυρήθηκαν όταν άρχισαν οι σφαγές των Ελλήνων  από τον σουλτάνο το 1821 ως αντεκδίκηση για το ξέσπασμα της επανάστασης σε αντίθεση με την Δύση που έμεινε απαθής
Απαθής έμεινε η Δύση στην ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
 
Απαθής έμεινε η Δύση στην ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ
 
Απαθής έμεινε η Δύση στην ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Με την συνηθισμένη απάθεια η  Δύση ΘΥΣΙΑΣΕ το 2009 τον Ελληνικό λαό για να σωθούν οι γαλλογερμανικές τράπεζες.
Το 1940-44   Ο ελληνικός λαός πλήρωσε τον μεγαλύτερο φόρο αίματος για την ελευθερία, το  13%   του πληθυσμού μας, μετά έρχονται οι Ρώσοι με 10% ,οι Πολωνοί με 8% κλπ.
Εξαιτίας των Ελλήνων οι Ναζιστές έχασαν τον πόλεμο με τους Ρώσους .Ο Τσώρτσιλ είπε ότι¨ οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες ¨.
Οι  Ναζιστές δεν ξέχασαν, έτσι το 2010 επανήλθαν με ένα καλύτερο είδος πολέμου, οικονομικό και μέσα σε 4 χρόνια η πατρίδα μας μετρά  :
6.οοο.οοο ανθρώπους στα όρια της φτώχειας
10.οοο αυτοκτονίες
100.οοο νέους που υποχρεώθηκαν να φύγουν
27%  ανεργία (απίστευτο νούμερο για όλη την Ευρώπη )
Η Ελλάδα τ0 1948 υπέγραψε την ρήτρα ανάπτυξης για την Γερμανία, την χώρα που κατέστρεψε με την τρέλα της όλη την Ευρώπη.
Το 2015  η Γερμανία αρνείται  να υπογράψει ρήτρα ανάπτυξης για την Ελλάδα και πεισματικά μας υποχρεώνει σε μέτρα που το ίδιο το  ΔΝΤ έχει παραδεχτεί ότι δεν έχουν αποτέλεσμα γιατί όλοι γνωρίζουν ότι το χρέος δ ε ν είναι βιώσιμο ( δείτε το γερμανικό ντοκιμαντέρ στα ίχνη της Τρόικας και την κατάθεση του Π. Ρουμελιώτη, του Έλληνα εκπροσώπου στο ΔΝΤ)  στον έλεγχο χρέους της βουλής.
Και έχουν βγει οι σύγχρονοι Μαυροκορδάτηδες και Κωλέττηδες που προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα αυτά τα παράλογα μέτρα που οδηγούν στην γενοκτονία του λαού μας πρέπει να δεχτούμε για να μείνουμε στη ΔΥΣΗ !
Αυτό που δεν λένε είναι ότι όποιος αγόρασε ομόλογα 1€ το 2007, η αξία αυτού του ομόλογου το 2012 ήταν 12.226 €  !!!! Τα δάνεια τα επωμίστηκε ο λαός για να κερδίσουν οι ντόπιοι και ξένοι καιροσκόποι. Η Παραμονή στο ευρώ χωρίς μείωση του χρέους σημαίνει τον αργό θάνατο των Ελλήνων.
Αυτές τις στιγμές της βαθιάς θλίψης για όσα δεινά  δημιουργούν στην πατρίδα μου σύγχρονοι Μαυροκορδάτηδες, Κωλέτηδες και η παρέα τους, αντλώ δύναμη και ελπίδα διαβάζοντας την απάντηση  του ΓΕΡΟΥ στον Ιμπραήμ. Όσο η Ελλάδα θα γεννά πολίτες σαν τον ΝΙΚΗΤΑΡΑ, ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ, ΡΗΓΑ, ΚΑΝΑΡΗ, ΥΨΗΛΑΝΤΗ, κλπ θα μπορεί να ελπίζει.
Ο Ιμπραήμ έστειλε μήνυμα στον Κολοκοτρώνη ¨να έλθετε να προσκυνήσετε …γιατί ήλθα να κατακόψω, να κατακαύσω, να αφανίσω όλα τα δέντρα σας, όσα είναι χρήσιμα και αναγκαία προς τροφήν σας …..΄ και εκείνος απάντησε (ενώ ο Μαυροκορδάτος και η παρέα του κρυβόταν ),
<Αυτό όπου μας φοβερίζεις να κάψεις τα καρποφόρα δέντρα μας …όχι τα κλαριά να μας κόψεις, όχι τα δέντρα μας, όχι τα σπίτια που μας έκαψες, μόνο πέτρα πάνω στην πέτρα να μη μείνει, ημείς δ ε ν προσκυνούμε.
Τι τα δέντρα μας αν τα κόψεις και τα κάψεις, την γη δεν θέλει την σηκώσεις και η ίδια η γης που τα έθρεψε, αυτή η ίδια γη μένει δική μας και θα μετακάνει.
Μόνο  ένας  Έλληνας  να μείνει, πάντα θα πολεμούμε και μην ελπίζεις πως την γη μας θα την κάνεις δική σου, βγάλτο  από τον νου σου >
photo otherside
Καλλιόπη Πατέντα


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα