Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Γιατί δεν κατεβαίνει η ζυγαριά;



Κάνετε τα πάντα για να χάσετε κιλά αλλά δεν βλέπετε κανένα αποτέλεσμα. Γυμνάζεστε προσέχετε τη διατροφή σας όμως ο δείκτης της ζυγαριάς είναι κολλημένος στα ίδια νούμερα.
Τι κάνετε λάθος ;Μήπως τρώτε τρόφιμα που είτε σας παχαίνουν είτε εμποδίζουν την απώλεια κιλών;
Έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση  συγκεκριμένων τροφών ακόμη και σε πολύ μικρές ποσότητες δεν αφήνουν τον οργανισμό να χάσει τα παραπανίσια κιλά.
 
Δείτε ποια είναι αυτά
 
Ελαφρύ αλλά έτοιμο φαγητό
 
Ένα από τα σοβαρότερα λάθη, που κάνουν όσοι ακολουθούν δίαιτα είναι να τρώνε ελαφρύ γεύμα ναι μεν φαγητό αλλά όχι σπιτικό.
Μπορεί το γεύμα να είναι διαιτητικό χωρίς λιπαρά αλλά μπορεί να έχει ζάχαρη για να είναι πιο νόστιμο.
 
Πατατάκια
 
 
Παρά τη δίαιτα  πιστεύετε ότι αν κάνετε μια παρασπονδία και φάτε λίγα πατάκια δεν χάλασε και ο κόσμος. Όμως αυτό είναι μέγα λάθος γιατί είναι δεδομένο ότι ποτέ δεν θα μείνετε σε μια χούφτα πατάκια θα σταματήσετε μόνο όταν τελειώσει η σακούλα.
Ταυτόχρονα έρευνες έχουν δείξει ότι ένα από τα πιο παχυντικά τρόφιμα  είναι οι πατάτες και πολύ περισσότερο τα πατάτακια που έχουν παρασκευασθεί στο τηγάνι.
 
Σύμφωνα με έρευνες, το φαγητό που συνδέεται περισσότερο με την αύξηση του σωματικού βάρους, είναι τα πατατάκια κια και οι  πατάτες.
 
Ανθρακούχα διαίτης
 
Μελέτες  έχουν αποδείξει ότι τα αναψυκτικά διαίτης είναι εξίσου παχυντικά όσο και τα κανονικά. Προσοχή στις ποσότητες που καταναλώνετε.
 
Κόκκινο  κρέας
 
Άλλες επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι τόσο το κόκκινο, όσο και το επεξεργασμένο κρέας, μπορεί να προκαλέσουν αύξηση του σωματικού βάρους. 
 
Αλκοόλ
 
Μην πίνετε υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ αφού μπορεί να σας γεμίσει με κρυφές θερμίδες
 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα