Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

15 πράγματα από τα οποία πρέπει να παραιτηθείτε για να είστε ευτυχισμένοι!

15 Πράγματα που θα πρέπει να δώσετε και να γίνουν ευτυχισμένοι


Εδώ είναι μια λίστα με 15 πράγματα που, αν βασιστείτε επάνω τους, θα κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη και πολύ, πολύ πιο ευτυχισμένη. 
Αγγιστρωνόμαστε σε τόσα πολλά πράγματα που μας προκαλούν πολύ πόνο, άγχος και ταλαιπωρία - και αντί να τα παραμερίσουμε, αντί να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να είναι χωρίς άγχος και ευτυχής - μένουμε προσκολλημένοι σε αυτά.
 Όχι πια. 
Από σήμερα θα εγκαταλείψουμε όλα αυτά τα πράγματα που δεν μας εξυπηρετούν πλέον, και θα αποδεχθούμε την αλλαγή. Έτοιμοι; Ξεκινάμε:

1. Παραιτηθείτε από την ανάγκη σας να έχετε πάντα δίκιο

 Υπάρχουν τόσοι πολλοί από εμάς που δεν μπορούν να ανεχθούν την ιδέα του να κάνουν λάθος - που θέλουν να είναι πάντα σωστοί - ακόμη και με κίνδυνο να τελειώσουν μεγάλες σχέσεις ή προκαλώντας μεγάλη πίεση και πόνο, στους ίδιους και στους γύρω τους.

 Δεν αξίζει τον κόπο. 

Κάθε φορά που νιώθετε την «επείγουσα» ανάγκη ότι πρέπει να μεταβείτε σε μια μάχη για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, αναρωτηθείτε αυτήν την ερώτηση: "Θα προτιμούσα να είμαι σωστός, ή θα προτιμούσα να είμαι μοναδικός" Wayne Dyer. Τι διαφορά θα μπορούσε να κάνει; Είναι το εγώ σας πραγματικά τόσο μεγάλο;

2. Παραιτηθείτε από την ανάγκη σας για έλεγχο

Να είστε πρόθυμοι να εγκαταλείψετε την ανάγκη σας να ελέγχετε πάντα ό, τι συμβαίνει σε σας και τους γύρω σας - καταστάσεις, γεγονότα, άνθρωπους, κλπ Είτε αγαπημένους, συνεργάτες ή απλά αγνώστους που συναντάτε στον δρόμο - απλά επιτρέψτε τους να είναι. Επιτρέψτε στα πάντα και στον καθένα να είναι όπως ακριβώς είναι και θα δείτε πόσο καλύτερα αυτό θα σας κάνει να αισθάνεστε.
3. Παραιτηθείτε από το να ρίχνετε το φταίξιμο σε άλλους
 Απαγγιστρωθείτε από την ανάγκη σας να κατηγορείτε τους άλλους για ό, τι έχετε ή δεν έχετε, για ό, τι αισθάνεστε ή δεν αισθάνεστε. Σταματήστε να ξοδεύετε τις δυνάμεις σας και αρχίστε να παίρνετε την ευθύνη για τη ζωή σας.

4. Παραιτηθείτε από τον αυτοκαταστροφικό εσωτερικό σας διάλογο

 Πόσοι άνθρωποι πληγώνουν οι ίδιοι τον εαυτό τους λόγω της αρνητικής, μολυσμένης και επαναλαμβανόμενης αυτοκαταστροφικής νοοτροπία τους; Μην πιστεύετε ό, τι το μυαλό σας σας λέει - ειδικά αν είναι αρνητικό και αυτοκαταστροφικό. Είστε καλύτεροι από αυτό.
"Το μυαλό είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο, αν χρησιμοποιείται σωστά. Όταν χρησιμοποιείται λανθασμένα, ωστόσο, γίνεται πολύ καταστροφικό».  Eckhart Tolle

5. Παραιτηθείτε από τις πεποιθήσεις που σας περιορίζουν

Παραιτηθείτε από τις πεποιθήσεις που σας περιορίζουν σχετικά με το τι μπορείτε ή δεν μπορείτε να κάνετε, για το τι είναι δυνατό ή αδύνατο. Από τώρα και στο εξής, δεν πρόκειται πλέον να επιτρέψετε στις πεποιθήσεις που σας περιορίζουν να σας κρατούν κολλημένους σε λάθος μέρος. Απλώστε τα φτερά σας και πετάξτε!
"Η πίστη δεν είναι μια ιδέα που πραγματοποιήθηκε από το μυαλό, είναι μια ιδέα που κρατά το μυαλό" Elly Roselle

6. Παραιτηθείτε από τις διαμαρτυρίες

 Σταματήστε τη συνεχή ανάγκη σας να διαμαρτύρεστε για αυτά τα πολλά, πολλά, πολλά πράγματα - ανθρώπους, καταστάσεις, γεγονότα που σας κάνουν να νιώθετε δυσαρεστημένοι, λυπημένοι και γεμάτοι κατάθλιψη. Κανείς δεν μπορεί να σας κάνει δυστυχισμένους, καμμιά κατάσταση δεν μπορεί να σας κάνει λυπημένους ή κακομοίρηδες αν δεν το επιτρέψετε. Δεν είναι η κατάσταση που προκαλεί αυτά τα συναισθήματα σε σας, αλλά το πώς θα επιλέξετε να την δείτε. Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη της θετικής σκέψης.

7. Παραιτηθείτε από την πολυτέλεια της κριτικής

Σταματήστε την ανάγκη σας να επικρίνεται πράγματα, γεγονότα ή ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από εσάς. Είμαστε όλοι διαφορετικοί, αλλά είμαστε όλοι το ίδιο.Όλοι θέλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι, όλοι θέλουμε να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε και όλοι θέλουμε να γίνουμε κατανοητοί. Όλοι θέλουμε κάτι, και κάτι είναι επιθυμητό από όλους μας.

8. Παραιτηθείτε από την ανάγκη σας να εντυπωσιάσετε τους άλλους

Σταματήστε να προσπαθείτε τόσο σκληρά να είστε κάτι που δεν είστε απλά και μόνο για να κάνετε τους άλλους σαν εσάς. Δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Η στιγμή που θα σταματήσετε να προσπαθείτε τόσο σκληρά για να είστε κάτι που δεν είστε, τη στιγμή που θα πετάξετε όλες τις μάσκες σας, τη στιγμή που θα δεχτείτε και θα αγκαλιάσετε τον πραγματικό εαυτό σας, θα βρείτε ανθρώπους που θα έρθουν κοντά σας, χωρίς κόπο.

9. Παραιτηθείτε από την αντίσταση σας να αλλάξετε

 Η αλλαγή είναι καλή. Η αλλαγή θα σας βοηθήσει να κινηθείτε από το Α στο Β. Η αλλαγή θα σας βοηθήσει να κάνετε βελτιώσεις στη ζωή σας, αλλά και στις ζωές των γύρω σας. Ακολουθήστε την ευδαιμονία σας, υιοθετήστε τις αλλαγές -. 

Μην αντιστέκεστε

"Ακολουθήστε την ευδαιμονία σας και το σύμπαν θα ανοίξει τις πόρτες για σας εκεί όπου υπήρχαν μόνο τοίχοι"  του Joseph Campbell

10. Παραιτηθείτε  από τις ετικέτες

 Σταματήστε να βάζετε ετικέτες σε εκείνα τα πράγματα, τα πρόσωπα και τα γεγονότα που δεν καταλαβαίνετε, που είναι παράξενα ή διαφορετικά και δοκιμάστε να ανοίξετε το μυαλό σας, σιγά-σιγά. 

Τα μυαλά λειτουργούν μόνο όταν είναι ανοιχτά. 

 "Η υψηλότερη μορφή άγνοιας είναι όταν απορρίπτετε κάτι για το οποίο δεν ξέρετε τίποτα."  Wayne Dyer

11. Παραιτηθείτε από τους φόβους σας

Ο φόβος είναι απλώς μια ψευδαίσθηση, δεν υπάρχει - εσείς την δημιουργήσατε. Είναι όλα στο μυαλό σας.

 Διορθώστε το εσωτερικό και το εξωτερικό θα μπει στη θέση του.

 "Το μόνο πράγμα που πρέπει να φοβόμαστε είναι ο ίδιος ο φόβος."  Franklin D. Roosevelt

12. Παραιτηθείτε από τις δικαιολογίες σας

Στείλτε τες ''πακέτο'' και πείτε τους ότι απολύονται. Δεν τις χρειάζεστε πλέον. Πολλές φορές περιορίζουμε τους εαυτούς μας, λόγω των πολλών δικαιολογιών που χρησιμοποιούμε. Αντί να αναπτυσσόμαστε και να εργαζόμαστε για τη βελτίωση του εαυτού μας και της ζωής μας, κολλάμε, λέμε ψέματα στους εαυτούς μας, χρησιμοποιώντας κάθε είδους δικαιολογίες - δικαιολογίες που κατά 99,9%, δεν είναι καν πραγματικές.

13. Παραιτηθείτε από το παρελθόν

Ξέρω, ξέρω. Είναι δύσκολο. Ειδικά όταν το παρελθόν μοιάζει τόσο πολύ καλύτερο από ό, τι το παρόν, και το μέλλον φαίνεται τόσο τρομακτικό, αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη το γεγονός ότι η παρούσα στιγμή είναι η μόνη που έχετε και αυτή που θα έχετε για πάντα. Το παρελθόν που τώρα λαχταράτε - το παρελθόν που τώρα ονειρεύεστε - αγνοήθηκε από εσάς όταν ήταν παρόν. Σταματήστε να αυταπατάται τον εαυτό σας. Να είστε παρόντες σε ό, τι κάνετε και να απολαμβάνετε τη ζωή. Πάνω από όλα η ζωή είναι ένα ταξίδι και όχι ο προορισμός. Έχετε ένα σαφές όραμα για το μέλλον, προετοιμάστε τον εαυτό σας, αλλά πάντα να είστε παρόντες στο τώρα.

14. Παραιτηθείτε από την προσήλωση

Αυτή είναι μια έννοια που, για τους περισσότερους από εμάς είναι τόσο δύσκολο να κατανοήσουμε και έχω να σας πω ότι και για μένα ήταν πάρα πολύ δύσκολο, (εξακολουθεί να είναι), αλλά δεν είναι κάτι το αδύνατο. 

Μπορείτε να πάτε όλο και καλύτερα με το χρόνο και την πρακτική. 

Η στιγμή που ο εαυτός σας θα αποσπαστεί από όλα τα πράγματα, (και αυτό δεν σημαίνει ότι παραιτήστε από την αγάπη σας γι 'αυτά - γιατί η αγάπη και η προσκόλληση δεν έχουν τίποτα να κάνουν το ένα με το άλλο, η προσκόλληση προέρχεται από ένα μέρος του φόβου, ενώ η αγάπη ... λοιπόν, η πραγματική  αγάπη είναι καθαρή, μοναδική, και χωρίς εγωισμό, όπου υπάρχει αγάπη  δεν μπορεί να υπάρχει ο φόβος, και λόγω του ότι, η προσκόλληση και η αγάπη δεν μπορούν να συνυπάρξουν) θα γίνεται τόσο ειρηνικοί, τόσο ανεκτικοί, καλοσυνάτοι, και στο τέλος γαλήνιοι. Θα φτάσετε σε ένα μέρος όπου θα είστε σε θέση να κατανοήσετε όλα τα πράγματα χωρίς καν να προσπαθείτε. 

Μία κατάσταση πέρα ​​από τις λέξεις.

15. Παραιτηθείτε  από το να ζείτε τη ζωή σας σύμφωνα με τις προσδοκίες των άλλων ανθρώπων

Πάρα πολλοί άνθρωποι ζουν μια ζωή που δεν είναι δική τους. Ζουν τη ζωή τους ανάλογα με το τι σκέφτονται οι άλλοι ότι είναι καλύτερο για αυτούς, ζουν τη ζωή τους σύμφωνα με ό, τι οι γονείς τους πιστεύουν ότι είναι καλύτερο για αυτούς, οι φίλοι τους, οι εχθροί τους και οι δάσκαλοι τους, η κυβέρνησή τους και τα media. Αγνοούν την εσωτερική φωνή τους, την εσωτερική κλήση τους. Είναι τόσο απασχολημένοι με το να προσπαθούν να ευχαριστήσουν όλους, να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των άλλων ανθρώπων, που χάνουν τον έλεγχο της ζωής τους. Ξεχνούν τι τους κάνει χαρούμενους, τι θέλουν, τι χρειάζονται ....και τελικά ξεχνούν τον εαυτό τους. 

Έχετε μια ζωή - αυτήν που ζείτε τώρα - θα πρέπει να τη ζήσετε, να είστε κάτοχος αυτής, και κυρίως να μην αφήνετε τις απόψεις των άλλων ανθρώπων να αποσπούν την προσοχή από την πορεία σας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα