Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Γνωρίστε τον έρωτα της ζωής σας βάσει γονιδίων

Είστε τόσο πολυάσχολοι, που δεν έχετε χρόνο για να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας; Μία νέα ιστοσελίδα γνωριμιών, που ονομάζεται «SingldOut» (http://singldout.com/), δοκιμάζει μία μοναδική προσέγγιση του παραδοσιακού… προξενιού: χρησιμοποιεί μέχρι και το DNA για να βρει το ιδανικό ταίρι για εσάς!
loveΑφήστε το DNA σας να αποφασίσει για το ταίρι σας
Η Jana Bayad και η Elle France είχαν κουραστεί από τις υπάρχουσες διαδικτυακές υπηρεσίες γνωριμιών. Ήταν αρκετά χρονοβόρες και τους «ρουφούσαν» όλη την ενέργεια, χωρίς να αποδεικνύονται αποτελεσματικές.
«Έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν κάθε σχετική ιστοσελίδα που υπάρχει και έχω γνωρίσει πολύ καλούς ανθρώπους, με τους οποίους όμως δεν υπήρξε καμία “χημεία”. Σκοπός μου όμως δεν ήταν απλά να γνωρίσω καλούς κι ευγενικούς ανθρώπους» είπε η Jana μιλώντας στο Business Insider.
Οι δυο τους λοιπόν αποφάσισαν να κάνουν κάτι γι’ αυτό.

Άρχισαν να σκέφτονται τι μπορούν να αλλάξουν και κατά τη διάρκεια των αναζητήσεών τους έπεσαν επάνω σε μια εταιρεία: την Instant Chemistry (https://instantchemistry.com/).
kisses-loveΗ εταιρεία αυτή ισχυρίζεται, ότι μπορεί να εκτιμήσει το πόσο ταιριάζουν δύο άνθρωποι, εξετάζοντας το DNA τους!
Και κάπως έτσι, οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να αλλάξουν ριζικά τη «βιομηχανία» των διαδικτυακών γνωριμιών!
Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους τον περασμένο Ιούλιο, και έτσι οι χρήστες του SingldOut μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν στο σπίτι τους το ειδικό τεστ DNA… που θα τους «αποκαλύψει» το ταίρι των ονείρων τους!
«Η επιστήμη αυτή, του γιατί δύο άνθρωποι ελκύονται ο ένας από τον άλλον, βασίζεται σε 20 χρόνια ερευνών επάνω στο ανοσοποιητικό σύστημα και τις φερομόνες» πρόσθεσε η Jana. «Παίρνουμε αυτά τα δεδομένα και τα προσαρμόζουμε στις διαδικτυακές γνωριμίες. Προσθέτουμε το βιολογικό παράγοντα, επειδή γνωρίζουμε ότι μπορούμε να διαπιστώσουμε αν υπάρχει πιθανότητα δύο άνθρωποι να νιώσουν έλξη ο ένας για τον άλλον».
Το SingldOut έχει μόνο λίγους μήνες ζωής και ακόμη δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για το πόσο αποτελεσματικό μπορεί να είναι το σύστημα αυτό, ωστόσο η εταιρεία έχει ήδη στείλει πάνω από 200 DNA κιτ και μέχρι στιγμής έχει επεξεργαστεί τα 80.
«Βρισκόμαστε μόνο στην κορυφή του παγόβουνου, σε ό,τι αφορά το τι μπορεί να κάνει το DNA στον τομέα των ανθρώπινων σχέσεων» είπε από την πλευρά της η Elle και κατέληξε: «Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ και πλέον το DNA δε χρησιμοποιείται μόνο ως… τεστ πατρότητας»
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα