Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Για μια μερίδα σεξ



Στην ψευτοσυντηρητική κοινωνία που ζούμε η ανάγκη για σεξ, καμουφλάρεται πίσω από συναισθηματισμούς και τη σύναψη σχέσεων. Ένα τυπικό γνωριμίας που περιλαμβάνει διάφορα στάδια, έως ότου βρεθείς γυμνός στο κρεβάτι. Όσοι επιλέγουν το only sex, χωρίς περιστροφές, αποτελούν θέμα συζήτησης και συχνά βρίσκονται καπελωμένοι από χαρακτηρισμούς.

Το δε fast sex, θεωρείται ζωώδες και κατακρίνεται δέοντος. Στα φανερά βέβαια, γιατί στα κρυφά η κοινωνία μας αποτελεί ένα μεγάλο, απέραντο κρεβάτι. Η υποκρισία επί του θέματος αγγίζει τα όρια της παράνοιας. Η ηδονή και η σεξουαλική απόλαυση, ο στιγμιαίος πόθος και τα έμφυτα ένστικτα του ανθρώπου καταπιέστηκαν από στερεότυπα και προκαταλήψεις. Το ασθενές φύλο οφείλει κατά το τυπικό να ερωτευτεί, να συνάψει σχέση. Να γνωρίσει τον σύντροφο καλά, να τον περάσει από χίλια μύρια κύματα και στο τέλος να του δοθεί. Να είναι σεμνό και καθωσπρέπει, να αναζητά πρωτίστως τη συναισθηματική πληρότητα.



Όταν επιλέγει να ικανοποιήσει τις γενετήσιες ορμές του, χωρίς συντηρητισμούς, διώχνοντας από το κρεβάτι τον εραστή πριν ξημερώσει, τότε η ρετσινιά κολλάει μόνιμα επάνω του. Η Μαίρη και ο Χρήστος γνωρίστηκαν σε ένα μπαράκι σχεδόν ξημερώματα. Λίγο το αλκοόλ, λίγο η έλξη της στιγμής, βρέθηκαν στο κρεβάτι της σα να γνωριζόταν χρόνια Ολοκλήρωσαν με επιτυχία το σκοπό τους, παίρνοντας ο καθένας ό,τι είχε ανάγκη. «Χάρηκα για τη γνωριμία » του είπε, ενώ έκλεινε βιαστικά την πόρτα στα μούτρα του νωρίς το πρωί. Την επομένη ο Χρήστος της πρότεινε να βγουν. Βρέθηκαν ξανά μερικές μέρες αργότερα. Αυτή τη φορά εξερεύνησαν όλο το σπίτι,το πρωί είπαν καλημέρα και ο καθένας πήγε στο κρεβάτι του. Η Μαίρη δεν ήταν ούτε δεσμοφοβική, ούτε πληγωμένη.

Ήταν απλά ειλικρινής, ήθελε σκέτο σεξ. Ο Χρήστος της άρεσε και η χημεία μεταξύ τους ήταν έκδηλη από την πρώτη ματιά. Το ίδιο ίσχυε και για εκείνον. Γιατί έπρεπε να περιμένουν πρώτα, για να περάσουν μερικές ώρες μαζί, να απολαύσουν τις στιγμές, να ικανοποιήσουν τα κορμιά τους; Η σχέση τους ήταν ξεκάθαρη. Οnly sex χωρίς παραμυθιάσματα. Όταν θα ξυπνούσαν άλλες ανάγκες μέσα τους, τότε το θέμα θα ήταν υπό συζήτηση. Τι πιο όμορφο από δυο ανθρώπους που ξέρουν να αγαπούν το σώμα τους. Το σεξ εξάλλου είναι υγεία. Αποτελεί κινητήριο δύναμη του ανθρώπου. Οι άνδρες επιδιώκουν οικονομική άνεση, ένα ακριβό αυτοκίνητο ως επίδειξη δυναμισμού με σκοπό να φέρουν στο κρεβάτι τους ,το αντίθετο φύλο. Οι γυναίκες ξοδεύουν ένα κάρο λεφτά να ικανοποιήσουν την ωραιοπάθεια τους.

Να είναι αντικείμενα πόθου. Και μετά από όλα αυτά, το σεξ αποτελεί ταμπού. Σε μια κοινωνία που συχνά συγχέονται οι έννοιες και βιάζονται οι λέξεις και τα συναισθήματα για να γίνονται αρεστά στον όχλο. Αναλώνονται οι άνθρωποι συνάπτοντας σχέσεις μόνο και μόνο για να καλύψουν το αυτονόητο. Αυτό που δεν έχουν τη δύναμη να διεκδικήσουν, πέφτοντας σε κλισέ και καθωσπρεπισμούς. Γυναίκες και άντρες εγκλωβίζονται σε ανούσια πακεταρίσματα για να έχουν τη μερίδα τους στο σεξ. Το θεωρώ αν μη τι άλλο γελοίο. Και πιο γελοίοι μου φαίνονται οι δήθεν έρωτες και ρομαντισμοί. Η δήθεν απαξίωση του σεξ.

Το βάφτισμα της ηδονής, της σωματικής έλξης, της καύλας αν θέλετε, με λέξεις που δεν τους ταιριάζουν, για να γίνονται αποδεκτά. Στην ίδια κατηγορία εμπίπτει και το ανταλλακτικό σεξ και η τύπισσα που ανοίγει τα πόδια της ούσα ερωτευμένη σφόδρα, μήπως και κερδίσει τίποτα παραπάνω από τον τύπο που δεν έχει άλλες βλέψεις. Το only sex και το fast sex,είναι παιχνίδια για δύο. Όταν αυτοί οι δύο συμφωνούν σε όρους και κανόνες οι υπόλοιποι περισσεύουν. Ο έρωτας είναι μια άλλη ιστορία, ας μην τα μπερδεύουμε. Και μην ξεχνάτε «ουδεις εριστικότερος του κακογαμηθέντος.»


pillowfights


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα