Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ…. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (μέρος… ΓΑΜΜΑ)

Σχετική εικόνα
Τώρα… ας επιστρέψουμε και πάλι στο «Υλικό μας Σύν-παν» και να δούμε από πού πηγάζουν αυτές οι «ανακριβείς πληροφορίες» που παραπλανούν τους Ανθρώπους σήμερα. Οι «επικυρίαρχο»… έχουν τοποθετήσει σε διάφορα σημεία του Γαλαξιακού χώρου… κάποιες «τεχνητές» μνήμες. Παρόλο λοιπόν που η κεντρική «τεχνητή» μνήμη καταστράφηκε παλαιότερα από τους Αιθέριους (…αναληφθέντες με την έννοια πέραν της 4ης διάστασης) «Ανδρομέδιους», εντούτοις όμως υπάρχουν αρκετές επιμέρους από αυτές… όπου θα διαλυθούν εν καιρώ. Η «τεχνητή» αυτή μνήμη… μπορεί να διοχετεύει σε ανοιχτά κανάλια πορείας (… μ’ αυτούς που επικοινωνούν με τις διαστάσεις πέραν της 3ης )… οι όποιες πληροφορίες είναι όμως αναληθείς. 
Αλλά όμως δεν κάνει μόνο αυτό… αυτή η «τεχνητή» μνήμη. Στον χώρο της Ελευσίνας… (ΕΛΕΥΣΙΣ) και στο Ναό της (θεάς) Δήμητρας, (Δη-Μήτηρ) παρατηρήθηκε κι ένας ενεργειακός θόλος… ο οποίος μάλιστα αναπαράγει τις δονήσεις αυτές και με κάποιες μορφές Ελλήνων Ολύμπιων Θεοτήτων. Όσο κι αν αυτό σας φαίνεται αρκετά παράξενο… μπορεί κάποιος να επισκεφθεί αυτόν το χώρο αυτό και να επικοινωνήσει με την Θεά «Δήμητρα»… αλλά στην ουσία όμως… θα επικοινωνήσει με το υποκατάστατο της «Δήμητρας»… που αναπαράγεται από την «τετραδιάστατη» τεχνητή μνήμη των επικυρίαρχων. 
Θα πρέπει λοιπόν κάποιος να έχει πολύ βαθιά «γνώση» των Ενεργειακών αυτών Πεδίων… για να διαπιστώσει κάτι τέτοιο. Έτσι και επ’ ευκαιρία των (μεγάλων) βροχοπτώσεων που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα και των άσχημων καιρικών συνθηκών που είχαν επικρατήσει τελευταίως που έγιναν ήδη στην Αττική και είχαμε κάποια «θύματα» από τις νεροποντές… αλλά και σε γενικότερα πλαίσια όλη αυτή η περιοχή… θα είναι σε μια βαθιά «ενεργειακή καταστολή»… η οποία και θ’ αλλάξει σύντομα…!
Η όποια πρόσβαση λοιπόν στην 5η διάσταση… δεν είναι μια απλή μετάβαση. Ναι μεν εισέρχονται στην 3η διάσταση Υψηλές Δονήσεις… αλλά αυτό δεν σημαίνει…. ότι όλοι οι «τρισδιάστατοι» άνθρωποι είναι συμβατοί με αυτές. Ούτε όλοι όμως πρόκειται να συντονιστούν κατάλληλα με αυτές τις δονήσεις… διότι οι υλικές/γήινες καταγραφές είναι αρκετά πανίσχυρες και χρειάζεται πολύ μεγάλο «θάρρος» για να αντιμετωπίσει κάποιος την «αλήθεια»… (ΘΕΙΑ ΑΛΗ)… του Εαυτού του. Η Ανάληψη της Γαίας… δηλαδή στην μετάβασή της σε μία Ανώτερη Διάσταση… μπορεί να επιτευχθεί μόνον εάν καταφέρουν τα 3/4 των κατοίκων της να έχουν μετουσιώσει ουσιαστικά και όχι επιφανειακά τις υλικές αυτές καταγραφές. 

Η Γαία μας ήδη τον Δεκέμβριο του έτους 2012… ευθυγραμμίστηκε με το Κέντρο του Αρχέτυπού της στην 5η διάσταση. Αυτό ήταν φυσικά ήταν και μία καλή ευκαιρία για τον Πλανήτη Γαία… ν’ ανέβει στην 4η διάσταση «ολόκληρη»… αλλά όμως αυτό τελικά δεν επιτεύχθηκε… διότι πολύ απλά… όλοι οι κάτοικοι της δεν ήταν έτοιμοι για κάτι τέτοιο. 
Η 4η Διάσταση που δονείται επάνω από την επιφάνεια της Γαίας και δεν είναι ορατή από το υλικό μας μάτι, περιλαμβάνει το ολόγραμμα της Γαίας. Δηλαδή… η Γαία μας έχει μία «Αιθερική» αντανάκλαση στην 4η διάσταση. Όμως στην 4η διάσταση υπάρχει και η προβολή του Αιθέριου Αρχέτυπου της Γαίας. Στην ουσία των πραγμάτων… η 4η διάσταση είναι ο «συνδετικός εκείνος κρίκος» ανάμεσα στην 3η και στην 5η διάσταση. Είναι με άλλα λόγια… η «γέφυρα επικοινωνίας». 
Αυτό όμως μερικοί «Εργάτες του Φωτός» το «ξέχασαν» να μας το αναφέρουν… και μάλιστα κάποιοι στο υλικό μας πεδίο μας αναφέρουν ότι η 4η διάσταση παύει να υπάρχει και από την 3η… λένε θα πάμε κατευθείαν στην 5η διάσταση…! Αλλά όμως δεν είναι έτσι ακριβώς… διότι το υλικό μας σύστημα θα χρησιμοποιήσει το οποιοδήποτε μέσο για να επιβιώσει μέσα στο χώρο.

Καθώς λοιπόν η Γαία εισέρχεται στην 4η διάσταση… οι κάτοικοι της που την αποτελούν οφείλουν να χτίσουν, να οικοδομήσουν την «γέφυρα» εκείνη… που θα ενώσει την Υλική Γαία… με την Αιθέρια Γαία… διαμέσου του Αιθερικού τετραδιάστατου ολογράμματος της Γαίας. Με άλλα λόγια… η εργασία αυτή ξεκινάει από την υλική Γαία. Από την ΓΕΙΩΣΗ…!!! 
Από εδώ… και από τις Πύλες οι κάτοικοι του Πλανήτη ΓΑΙΑ… ξεκινούν την όλη διαδικασία… πρώτα με τον Εαυτό τους… ώστε να ενισχύσουν το Αιθερικό τους Ολόγραμμα… (το οποίο εάν δεν ενισχυθεί κατάλληλα… απλά διαλύεται… μετά τον θάνατο του υλικού τους σώματος). Μεταφέρουν δηλαδή… τις μετουσιωμένες λειτουργίες του υλικού τους σώματος στο Αιθερικό σώμα, δηλαδή… στο Αιθερικό τους Ολόγραμμα… το οποίο δονείται στην 4η διάσταση. 
Έτσι… όταν χρειαστεί να εγκαταλείψουν την παλαιότερη τους μορφή… μετουσιώνοντας το υλικό τους σώμα (…δηλαδή την διαδικασία της μεταμόρφωσης τους) προς μία ανώτερη διάσταση, ώστε το Αιθερικό να μην διαλυθεί… από την στιγμή που έχουν φροντίσει εκ των προτέρων… να το έχουν ενισχύσει κατάλληλα. Όταν όμως ένας αρκετός αριθμός των Ανθρώπων περίπου το (3/4 των κατοίκων της Γαίας) επιλέξουν και επιτύχουν αυτή την διαδικασία…. τότε όλος ο Πλανήτης ΓΑΙΑ και συγκεκριμένα το τετρασδιάστατο ολόγραμμα του Πλανήτη μας… θα συγχωνευόταν με την προβολή του Αιθέριου Αρχέτυπου. Έτσι θα ξεκίναγε και η διαδικασία της «Ανάληψης»…. στην 5η διάσταση… η οποία και δεν επιτεύχθηκε.
Όπως γίνεται ακριβώς με τους Πλανήτες…. έτσι γίνεται και με την κάθε Ανθρώπινη Οντότητα ξεχωριστά. Η κάθε Οντότητα λοιπόν… οφείλει μόνη της να μετουσιώσει τα υλικά της μέρη και μόνο σε μία καθαρή και ειλικρινή προσπάθεια επιδέχεται την βοήθεια των θεών (ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ). Τίποτα δεν γίνεται από μόνο του… έστω και αν ο Ήλιος επιδράει στο DNA μας. 
Για να μεταμορφωθεί όμως το DNA… η κάθε Οντότητα οφείλει να έχει ενεργό και μεγαλύτερο ρόλο σε αυτή τη ζωή. Όπως σας έγραψα…. η Γαία μας είχε αυτή την ευκαιρία στις 21/12 του έτους 2012 ν’ αλλάξει… η οποία και δεν πραγματοποιήθηκε. 
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Πλανήτης μας… δεν θα ακολουθήσει την φυσική του διαδικασία… διότι ακριβώς η αν-έλιξ-η της δόνησης ενός Πλανήτη… όπως του «δικού» μας Ηλιακού Συστήματος… είναι ένα φυσικό Συμπαντικό γεγονός και δεν εμπεριέχει τίποτα εξωπραγματικό. Έτσι κι αλλιώς και οι περισσότεροι Πλανήτες και τα Συστήματα έχουν περάσει από αυτήν την συγκεκριμένη διαδικασία. 
Γνωρίζουμε ήδη ότι το έτος 2011… ο Αστερισμός της «Παρθένου» αναλήφθηκε κανονικά στην 5η διάσταση κι αυτό ήταν μια πολύ σημαντική πληροφορία για την Γαία. Η Γαία λοιπόν… σύμφωνα με το «Θεϊκό Σχέδιο» και τους «Ολύμπιους Θεούς» θα περάσει αυτή τη συγκεκριμένη διαδικασία… όπου οι δονήσεις της… όσο περνάει ο καιρός θα αυξάνονται συνεχώς… γι’ αυτό το λόγο διαπιστώνουμε να περνάει και ο καιρός πολύ πιο γρήγορα. Έτσι καθώς λοιπόν οι δονήσεις αυτές θα αυξάνονται συνεχώς… όσοι επιλέγουν να συντονίζονται…. θα ακολουθήσουν την φυσική αυτή διαδικασία. Όσοι όμως δεν επιλέγουν αυτή την διαδικασία… θα κινηθούν απλά την παλαιά «χρονογραμμή», με ότι συνέπειες μπορεί αυτό να σηματοδοτεί αυτή τους η επιλογή.
Είναι λοιπόν πολύ σαφής η εντολή του Πατέρα «Διό»… διότι η Γαία μας οφείλει να ακολουθήσει αυτή τη φυσική πορεία… της εξέλιξής της. Αυτή η «εντολή» μάλιστα είναι απόλυτα ρητή, διότι εάν δεν επιτευχθεί τελικά η ανέλιξη της Γαίας και σε ατομικό επίπεδο… υπάρχει σοβαρός κίνδυνος διαταραχής της ισορροπίας και αρμονίας της δομής του Σύμπαντος. Ειλικρινά δεν γνωρίζω εάν οι «Ολύμπιοι»… πρόκειται να επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί μια τέτοια διαταραχή. 
Οι «επικυρίαρχοι» από την άλλη έως τώρα ήθελαν και θέλουν ακόμη να επιβάλλουν την παγκόσμια «δουλεία» στην Γαία… σε συνεργασία πάντα με τους τετραδιάστατους επικυρίαρχους του Υλικού Σύμπαντος. Είχαν κι έχουν στα πλάνα τους μάλιστα να προετοιμάσουν κι ένα «φαντασμαγορικό σχέδιο» με διάφορες λάμψεις στον ουρανό, για να πείσουν τους κατοίκους της… ότι κατεβαίνουν οι «εξωγήινοι» ή ότι γίνεται η Δευτέρα Παρουσία κλπ. Όταν όμως δούμε αυτό το σχέδιο να υλοποιείται ίσως και θα επετύγχανε τα γεγονότα… και θα έλεγαν στους Ανθρώπους… ότι αυτοί οι τετραδιάστατοι (μη αναληφθείσες Οντότητες)… «εξωγήινοι» ήρθαν εδώ στην Γαία τάχα τις για να την βοηθήσουν… ώστε ν’ αναληφθεί… αλλά και να την σώσουν από μία καταστροφή που δήθεν θα ερχόταν…! 
Μάλιστα θα μας έδειχναν σε «ολογράμματα» ότι θα κατέφθαναν διάφορα υλικά διαστημόπλοια. Αλλά ξέρουμε όμως ότι όπου υπάρχει κάποιο υλικό διαστημόπλοιο… γνωρίζουμε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα αναληφθέντα Πεδία του Φωτός και τα οχήματα Φωτός. Στην πραγματικότητα θα ήταν ακριβώς το αντίθετο.
 Μαζί με τους τετραδιάστατους συνεργάτες τους από μη αναληφθέντα πεδία του Ηλιακού μας Συστήματος, οι Γήινοι επικυρίαρχοι είχαν κι έχουν ακόμη σκοπό να υποδουλώσουν τον Πλανήτη μας… με άγνωστα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Όμως κάτι έγινε τέτοιο έως τώρα… δεν πραγματοποιήθηκε πλήρως. Τα διαστημόπλοια αυτά δεν ήρθαν ακόμη…! Η οποιαδήποτε επικείμενη καταστροφή που κατά κόρον μας προβάλλουν στο κινηματογράφο (Χόλυγουντ)… δεν ήρθε, ούτε κάποιοι εξωγήινοι επικυρίαρχοι δεν ήρθαν ακόμη… δήθεν για να μας σώσουν… από αυτή την καταστροφή… αφού συνεχίζουν ακόμη να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου… ώστε να τους υποδεχθούμε ως σωτήρες….! 
Μήπως όμως κάτι έγινε… κι αυτό το σχέδιο δεν επιτεύχθηκε τελικώς….! Μήπως οι επικυρίαρχοι της Γαίας το ήξεραν αυτό… πολύ πριν τον Δεκέμβρη του έτους 2012 κι άρχισαν να τα μαζέψουν άρον άρον… τα αμάζευτα τους κι άρχισαν να διακωμωδούν το «τέλος του Κόσμου»… που οι ίδιοι είχαν ξεκινήσει….! 
Φυσικά είχαν κι έχουν κι ένα δεύτερο σχέδιο, που είναι και το πιο πονηρό… διότι κάποτε την επικυριαρχία της Γαίας… την είχαν κάποιοι άλλοι. Όμως μετά από μία μάχη… την έχασαν από τους Ωρίωνες. Οι κάτοικοι του Ωρίωνα μαζί με άλλους συμμάχους τους (π.χ. από τον Δράκοντα, Ανουνάκι) κατέβηκαν στην Γαία… ως επικυρίαρχοι. 
Οι «Σείριοι» λοιπόν βλέποντας ότι κάτι δεν πάει καλά στο όλο σχέδιο των επικυρίαρχων… βρήκαν την «ευκαιρία» να παρουσιάσουν τους Εαυτούς τους… ως σωτήρες, με μοναδικό σκοπό όχι την απελευθέρωση της Γαίας μας… αλλά ν’ ανακτήσουν την χαμένη τους επικυριαρχία… όπου το σύστημα του Σείριου… έχει αναληφθεί κατά το ήμισυ. 
Έτσι λοιπόν οι Σείριοι που βρίσκονται στο Γαλαξιακό διάστημα… έβαλαν σε εφαρμογή ένα δεύτερο σχέδιο. Άλλοι προσπάθησαν να «αφυπνίσουν» την εκδίκηση και την οργή των κατοίκων της Γαίας απέναντι στο σύστημα των επικυρίαρχων και άλλοι φρόντισαν διαμέσου διαφόρων «Ομοσπονδιών Φωτός» να πείσουν τους Ανθρώπους να μην κάνουν τίποτα… διότι όλα θα γινότανε από μόνα τους. 
Έτσι με αυτόν τον τρόπο κατέστειλαν την θέληση και την ενεργητικότητα των Ανθρώπων, προς τέρψη των επικυρίαρχων που συμφώνησαν σιωπηλά, κάνοντάς τους να περιμένουν μία άλλη επικυριαρχία που θα την παρουσίαζαν… ως «ανάληψη». 
Οι ενσαρκωμένοι λοιπόν Σείριοι… επάνω στην Γαία… δεν εισάκουσαν τις εκκλήσεις των «αδελφών» τους Σείριων που είχαν αναληφθεί. Έτσι οι «Ολύμπιοι» προχώρησαν στο κλείσιμο των Γαλαξιακών πυλών του Σείριου… ακριβώς πριν δύο χρόνια περίπου, διότι οι Γαλαξιακοί Σείριοι… αντί να συνεργαστούν με τους αναληφθέντες Σείριους, επέτρεψαν να εισέλθουν από τις Πύλες τους μη συμβατές δονήσεις προς την αφύπνιση της Γαίας.
 Λίγο αργότερα όμως… άνοιξε η μία μόνο «Πύλη» με την επίβλεψη των Πλειάδιων που έγκειται στον Ποσειδώνα, του αναληφθέντος συστήματος της Αλκυόνης και μάλιστα ο «Ερμής»… τέθηκε ο επικεφαλής φρουρός της «Πύλης» αυτής. Πίστευαν λοιπόν ότι τώρα που θα κατέρρεαν οι επικυρίαρχοι… θα μπορούσαν να πάρουν την δική τους επικυριαρχία πίσω. Και δεν έφτανε μόνο αυτό… αλλά αναπαρήγαγαν σε χαμηλή δόνηση τους Ολύμπιους (θεούς) πείθοντας τους Ανθρώπους ότι λαμβάνουν εντολές των Ολύμπιων για όλα αυτά. 
Πράγμα που απείχε όμως πολύ από την πραγματικότητα, διότι οι «Ολύμπιοι» θεοί δεν έχουν καμία σχέση με τις χαμηλές δονήσεις πλέον. Και σε αυτό το σημείο οι επικυρίαρχοι πάλι έτριβαν τα χέρια τους, διότι ήξεραν πολύ καλά ότι τα χαμηλής δόνησης συναισθήματα που αναπαρήγαγαν οι Γαλαξιακοί Σείριοι… δεν επρόκειτο να βοηθήσουν την ανάληψη της Ανθρωπότητας.
Ειδικά εδώ στον Ελλαδικό χώρο… αυτό που πλανιόταν τα τελευταία χρόνια και σε μεγάλο βαθμό μάλιστα… αλλά και σε κάποιο μεγάλο βαθμό επίσης ήταν και πολλοί αυτοί που περίμεναν την «Έλευση των Ολύμπιων θεών»… με διάφορα Αστρόπλοια κλπ να έρχονται… και ξέρετε εξάλλου και τον Συγγραφέα… και κάποιους άλλους που επίσης το προπαγάνδιζαν και συνεχίζουν ν’ αναπαράγουν τα σχετικά … (και ξέρω πολύ καλά τι λέγω)… για ν’ αναλάβουν πίσω τη χαμένη τους επικυριαρχία. Επέλεξαν λοιπόν ως ημερομηνία την 21η Δεκεμβρίου του έτους 2012. Αλλά όμως έπεσαν επάνω στις ανοικτές ήδη Απολλώνιες Πύλες… (του πραγματικού Απόλλωνα και όχι του αναπαραγομένου) και φυσικά δεν ήρθαν αυτά τα διαστημόπλοια των δικών τους ψευδο-θεών. 
Φυσικά το «φανατικό πλήθος» αυτό που τους ακολουθούσε… δέχθηκε την Μεταμορφωτική Ακτίνα του Απόλλωνα με αποτέλεσμα… ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΗΛΙΟΥ. Αλλά όσο ακόμη και εάν προσπαθούνε… ν’ αλλάξουνε τις όποιες προηγούμενες αναρτήσεις τους, οι οποίες υπάρχουν καταγραμμένες στο διαδίκτυο και σε βιβλία, έστω και αν φροντίσουν να τις εξαφανίζουν όλες από το διαδίκτυο, το αποτέλεσμα τους έχει φανεί. 
Σύμφωνα λοιπόν με εντολή του Πατέρα «Δία-Ζευ» στο Διαγαλαξιακό Συμβούλιο της αναληφθείσης Ανδρομέδας, οι μη αναληφθέντες Σείριοι μετά την ημερομηνία της 21/12/2012 τίθενται υπό την «αυστηρή επίβλεψη» των αναληφθέντων Σείριων και πλέον οι «Ολύμπιοι» δεν ασχολούνται καν με το θέμα αυτό. 
Οι πραγματικοί «Ολύμπιοι» (θεοί) δεν επιθυμούν την καταστρατήγηση των συνειδήσεων… ούτε τις υλικές υποσχέσεις των επίδοξων Σωτήρων. Πρόκειται λοιπόν να δώσουν την «βοήθειά» τους απλόχερα… σε όσους επιλέξουν να αφυπνιστούν πραγματικά και όχι υλικά. 
Όσους επιλέξουν να βαδίσουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στα μονοπάτια του…. ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ. Μόνον και μόνον τότε θα «φανερωθούν» σ’ εκείνους που πραγματικά επιθυμούν μία τέτοια επανασύνδεση. Οι Αρχέτυπες αυτές θεϊκές ουσίες που εκφράζονται μέσα από τους «Ολύμπιους» (θεούς)… ενυπάρχουν στην δομή της Ψυχής μας. Ακόμα και οι υλικές Ψυχές μας φέρουν αυτό το αποτύπωμα… διότι η δόνηση των θεών διαπερνά ακόμα και τον ελάχιστο κόκκο της δομής του Υλικού Σύμπαντος. Είναι λοιπόν δική μας ΕΠΙΛΟΓΗ… το ποιο μονοπάτι θα επιλέξουμε να ακολουθήσουμε. Κανένας μα κανένας δεν μπορεί να καταστείλει την φυσική εξέλιξη της κάθε Οντότητας, του κάθε Πλανήτη και του κάθε Σύμπαντος.

Ίσως σε λίγο διάστημα πάλι… να τα «μπαλώσουν» τα πράγματα και οι επικυρίαρχοι ή οι επίδοξοι Σωτήρες μας… να μας δώσουν ξανά και ξανά κάποιες νέες ημερομηνίες παράτασης… προσπαθώντας για ακόμα μία φορά τον αποπροσανατολισμό των Ανθρώπων προς ίδιον όφελος. Εσείς λοιπόν επιλέγετε το ποιες θα υιοθετήσετε ή όχι. Κρατάμε πάντα μικρό καλάθι και ο καθένας είναι υπεύθυνος προσωπικά για να κάνει τις δικές του επιλογές… ακόμη και στα δικά μου γραφόμενα. 
Εξάλλου οι «Απολλώνιες Πύλες» θα ανοίξουν εκ νέου τον Δεκέμβριο του έτους 2020 κι επειδή μέχρι στιγμής ο συντονισμός των κατοίκων του Ελλαδικού μας χώρου παρουσιάζει μία συντριπτική μειοψηφία έναντι άλλων κατοίκων της Γαίας μας, που πραγματικά σιγά σιγά αρχίζουν να συντονίζονται κάπως, όσο και αν αυτό σας φαίνεται παράξενο… προτείνω λοιπόν ο καθένας μας να εργαστεί με τον «Εαυτό» του. 
Το «Ολύμπιο Σχέδιο»… ήδη αγκυροβολείται και αυτό είναι μια εργασία που έχουν αναλάβει «κάποιοι» να την κάνουν. Οπότε μία βαθιά και ειλικρινής εργασία με τον «Εαυτό» μας… είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει όλους εκείνους που πραγματικά επιθυμούν να συντονιστούν με τις… «Απολλώνιες Πύλες».
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα