Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

“Τρομακτικό πλάσμα βρέθηκε στην Ερυθρά Θάλασσα” (Vid) ;;


mqdefault
Μια ακόμη ανοησία που δημοσιεύεται ακόμη στα γνωστά site με τους πηχαίους και παραπλανητικούς τίτλους και το ανόητο ή καθόλου περιεχόμενο. Στο συγκεκριμένο ισχυρίζονται ότι “Σοκ προκαλεί το τρομακτικό πλάσμα που βρέθηκε στην Ερυθρά Θάλασσα. Πρόκειται για ένα γιγαντιαίο φίδι που το κεφάλι του ισούται σχεδόν με το μισό άρμα μάχης Μ1Α1 Αbrams”.
Κάποιοι μάλιστα μεγεθύνουν το παραμύθι και διαδίδουν για ένα φίδι που σκότωσε 320 τουρίστες και 125 δύτες στην Αίγυπτο!
Φυσικά, όπως καταλαβαίνετε αν ένα τεράστιο φίδι ήταν πράγματι υπεύθυνο για θανάτους εκατοντάδων ανθρώπων, θα ήταν πρώτο θέμα σ όλα τα ΜΜΕ.



Snake
Σαφώς  οι φωτογραφίες που μας δείχνει το βίντεο , δεν απεικονίζουν κανένα πραγματικό τεράστιο φίδι. Δεν υπάρχει ούτε μια αξιόπιστη πηγή που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του μηνύματος με οποιονδήποτε τρόπο. Οι ίδιες εικόνες είχαν χρησιμοποιηθεί και σ ένα προηγούμενο chain letter που ισχυριζόταν ότι ο εν λόγω όφις πιάστηκε σε μια λίμνη του Ιράν .
fake-snake2
Απλά δείτε σε μεγέθυνση (και καλύτερη ανάλυση) μια απ αυτές θα διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι και το φορτηγό  δεν είναι τίποτα άλλο παρά παιδικά παιχνιδάκια. Το φίδι δεν είμαι σίγουρος. Μπορεί να ναι ψεύτικο αλλά μπορεί να ναι και κανονικό φορτωμένο σε παιδικό φορτηγό.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα