Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ - ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ...- Τι ακριβώς συμβαίνει κατά τη στιγμή του θανάτου;


Στο τέλος της γήινης ζωής, για κάθε άνθρωπο, φτάνει η στιγμή του αποχωρισμού της ψυχής από το σώμα. Ο θάνατος δεν συμβαίνει με τον ίδιο τρόπο, σύμφωνα με ακριβείς κανονισμούς. Κάθε άνθρωπος πεθαίνει με διαφορετικό τρόπο.

Οι σύγχρονες μελέτες για το θάνατο αντλούν τις πληροφορίες τους από τις αναφορές προσώπων κλινικά νεκρών, που επανήλθαν στη ζωή. Αυτά τα πρόσωπα έχουν υποστεί, σχεδόν όλα, ένα λίγο πολύ απρόβλεπτο και βίαιο θάνατο, που δεν υπήρξε όμως οριστικός.

Οι δηλώσεις, αναφορικά, έχουν μεγάλες ομοιότητες. Στην αρχή γίνεται η εμπειρία του λικνίσματος μέσα στον αέρα, εκτός του φυσικού σώματος ή πάνω από αυτό. Σ' αυτή την κατάσταση η ψυχή αντιλαμβάνεται επακριβώς ό,τι συμβαίνει στο περιβάλλον, για παράδειγμα στο χειρουργείο ή στον τόπο του δυστυχήματος. Στη συνέχεια, η ψυχή συχνά κάνει την εμπειρία ότι περνά διαμέσου μιας σκοτεινής σήραγγας ή ότι κατευθύνεται σε ένα φωτεινό σημείο.


Μερικοί λένε πως έχουν φτάσει σε μια φωτεινή πηγή, όπου έχουν αισθανθεί ήχους, αρμονία ή ένα είδος μουσικής των σφαιρών. Δεδομένου ότι αυτές οι ψυχές δεν έχουν ακόμα αποχωριστεί εντελώς από το σώμα, οι προσπάθειες των γιατρών, για επαναφορά στη ζωή, στρέφονται με επιτυχία.

Ένας φυσικός θάνατος επέρχεται, όμως, με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Η ζωή αποσύρεται αργά από το σώμα κατά τη διάρκεια ετών. Κάθε τόσο υπεισέρχονται κυκλοφοριακές διαταραχές. Το ένα ή το άλλο όργανο δεν λειτουργούν πια όπως πριν, το σώμα γίνεται όλο και πιο αδύνατο.

Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, δίνονται στην ψυχή πολλές πιθανότητες για να προετοιμαστεί για τον αποχωρισμό από το σώμα. Κατά τη διάρκεια του βαθύ ύπνου του σώματος, η ψυχή μπορεί να εξέλθει και να εξασκηθεί στην "ελευθερία κίνησης", μαζί με το δικό της φύλακα άγγελο. Όπως ένας ασθενής μετά από μια μεγάλη παραμονή στο κρεβάτι πρέπει να μάθει ξανά να περπατά, έτσι το ίδιο και η ψυχή πρέπει να αποκτήσει ξανά οικειότητα με την ελευθερία κίνησης μέσα στο πνευματικό πεδίο.

Έπειτα φθάνει η στιγμή του θανάτου. Αμέσως πριν εξέλθει από το σώμα, η ψυχή ξαναβλέπει όλη τη ζωή της, σαν σε μια ταινία στον επιταχυντήρα. Η ψυχή ξαναβλέπει και κρίνει με πλήρη συνείδηση το παρελθόν της, με όλες τις λεπτομέρειες και τα αισθήματα. Η εκτίμηση γίνεται με διαφορετικά κριτήρια από εκείνα που χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως από τον άνθρωπο, λαμβάνοντας υπόψη προπαντός, πόση αλτρουιστική αγάπη κατάφερε να πραγματώσει. Η ψυχή κρίνει, επομένως, τις σκέψεις και τις πράξεις που έχουν επιτελεστεί από την ανθρώπινη ύπαρξη.

Εάν ο άνθρωπος είναι προετοιμασμένος να πεθάνει, η ψυχή του μπορεί να αποχωριστεί από το σώμα με σχετική ευκολία. Ο φύλακας άγγελός του και οι ψυχές των άλλοτε φίλων και συγγενών βοηθούν σ' αυτή τη φάση. Αυτοί, πλησιάζουν τη ψυχή που αποχωρίζεται από την ύλη και την βοηθούν να φτάσει στη θέση της στους μεταθανάτιους κόσμους.

Εάν ο άνθρωπος δεν είναι προετοιμασμένος για το θάνατο, εάν έχει ζήσει κατά τρόπο εντελώς υλιστικό, χωρίς πνευματικά ενδιαφέροντα, χωρίς μια σχέση με το Θεό, η ύπαρξή του, οι σκέψεις του, όλη του η συνείδηση είναι προσκολλημένα στις ανθρώπινες και γήινες συνθήκες ζωής, στις οποίες προσκολλάται με σπασμωδικό τρόπο. Δεν μπορεί να φανταστεί άλλη ζωή, εκτός από την ανθρώπινη υλική.

Οι πνευματικές υπάρξεις επιθυμούν να βοηθήσουν και αυτή επίσης την ψυχή να αποχωριστεί από το σώμα, αλλά όσο ο άνθρωπος δεν αποδέχεται και δεν αναγνωρίζει το θάνατο, αυτή η βοήθεια είναι πολύ περιορισμένη. Οι αγνές πνευματικές υπάρξεις σέβονται την ελεύθερη βούληση.

Μια ψυχή τόσο ισχυρά δεμένη στη γήινη ζωή, θα παραμείνει λίγο πολύ συνδεδεμένη σ' αυτή διαμέσου ρευμάτων ενέργειας και μετά την έξοδό της από το σώμα. Αυτή αρπάζεται, κατά κάποιο τρόπο στο φυσικό της σπίτι, αφού έχει την αίσθηση ότι μπορεί να ζήσει μόνο μέσα σ' ένα υλικό σώμα. Αυτή αντιλαμβάνεται ακόμα αυτό που συμβαίνει στο χωρίς ψυχή σώμα της, είτε αυτό ενταφιάζεται, είτε αποτεφρώνεται.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα