Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ


Χριστός, χριστιανισμός. Μαρξ, μαρξισμός. Τι είπε ο Χριστός; Αγαπάτε αλλήλους. Βεβαίως και δεν το είπε ποτέ αυτό ο Ιησούς, ο πολύ σοβαρός. Είπαν ότι το είπε. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Αν πράγματι έλεγε ο αρχηγός Να αγαπάτε τον πλησίον σας, τότε θα ακύρωνε τον Θεό, τον Πατέρα του.
Ύβρις προς τον Θεό είναι να ζητάς από τον άνθρωπο, το δημιούργημα του μεγαλοδύναμου, να συμπεριφέρεται ενάντια στη φύση του. Δεν έκανε λάθος στο καλούπι ο Θεός. Έτσι το έφτιαξε το δίποδο, να μην αισθάνεται αγάπη για τον γείτονα, για τον συμπολίτη, τον συνάδελφο, ακόμα και για έναν συγγενή του. Άρα, ο Χριστός δεν ήταν δυνατόν να πει αυτή τη μπαρούφα, Αγαπηθείτε, Να αγαπιέστε.

Ο Μαρξ είναι που είπε τη μαλακία του. Έγραψε το κομουνιστικό μανιφέστο ο δημιουργός της κομουνιστικής ιδεολογίας. Που ποτέ δεν εφαρμόστηκε. Ακόμα και από φανατικούς, συνειδητούς και αγνούς κομουνιστές. Γιατί; Επειδή είναι θεωρία του δεν είναι εφαρμόσιμη. Επειδή είναι ενάντια στη φύση του ανθρώπου, των ανθρώπων.
Ποιο Τέλειον Ον ο άνθρωπος. Ένας μαλάκας και μισός είναι. Αν ήταν τέλειος θα ζούσε ενειρήνη, και ασχολούμενος με τον εαυτό του, όχι με τον άλλον, με τους άλλους. Πώς θα εξαπατήσει, πώς θα εκμεταλλευθεί.
Συναρπαστική ιδεολογία ο κομουνισμός και για πάρτη της άτομα εκλεκτά θυσιάστηκαν, αγωνίστηκαν, έχυσαν αίμα, βασανίστηκαν, εξορίστηκαν. Κι όταν πήραν την εξουσία αυτοί οι ίδιοι, χωρίς πια πολιτικούς αντιπάλους, διέσυραν με τον πιο απάνθρωπο, τον πιο κτηνώδη τρόπο τον κομουνισμό. Γιατί; Είπαμε. Δεν είπαμε; Επειδή ο άνθρωπος, ον ατελές πνευματικά, δεν είναι σε θέση να λειτουργήσει κοινωνικά, συνολικά, ομαδικά.
Ο Καρλ Μαρξ, από σόι ραβίνων, δηλαδή και πολύ Εβραίων, γεννήθηκε σα σήμερα, 5 Μαϊου, το 1918, και ανήσυχος πάντα είχε προβλήματα με τις αρχές, τόσο στη Γαλλία, μετά στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες. Στα 31 του εγκαταστάθηκε στην Αγγλία αυτός ο Γερμανός που είχε παντρευτεί στα 25 του με μια βαρώνη έξι χρόνια μεγαλύτερή του. Μαζύ της έκανε έξι παιδιά και ένα ακόμα με την υπηρέτριά του.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα