Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Μουσικές συχνότητες και…….. πτώση του ηθικού ( ψυχολογικός πόλεμος)


Σήμερα μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω την διαπίστωση από κάποια Ακούσματα και άθελα μου να κάνω συγκρίσεις ... ....
Γύρισα 57 χρόνια πίσω. ΄Εχω αυτό το πλεονέκτημα.
Τότε ήταν μια Ελλάδα ρημαγμένη και σε εμπόλεμη κατάσταση ενός εμφυλίου που μαινόταν σε κάποια βουνά. Όμως ο κόσμος είχε μια αισιοδοξία και ένα κέφι για ζωή ανεπανάληπτο. Είχε μόλις αναστηθεί από μια σκληρότατη κατοχή και αισιοδοξούσε για το μέλλον .... Με το τίποτα το διασκέδαζε, έβγαζε τα απωθημένα του. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής που κυριαρχούσε στο Ελληνικό γίγνεσθαι ήταν ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. 

΄Οποιος το είχε ήταν αυτομάτως το κέντρο της προσοχής της ομήγυρης. Οι γειτονιές αντηχούσαν από χαρούμενα τραγούδια ζωηρά πηγαία κεφάτα, τα οποία επαναλαμβανόντουσαν κατά περίπτωση από τον κόσμο ..... Τα προβλήματα δεν κρατούσαν για πολύ, δεν άντεχαν. Συμμετείχαν όλοι στην γενική ευφορία η οποία όπως ήταν επόμενο σήκωσε το ηθικό και είχαμε το οικονομικό θαύμα σύντομα. Ο κόσμος έζησε καλύτερες ημέρες, όλοι δούλευαν και διασκέδαζαν ... ... Ακόμα και σε κάποια λεγόμενα σκοτεινά χρόνια το κέφι δεν χάθηκε.
Χάθηκε όμως όταν ενέσκηψε η  Λαίλαπα της μεταπολίτευσης και περισσότερο όταν ήρθε ο Λαοπλάνος με την βαριά κουλτούρα των κουλτουριάρηδων παρατρεχάμενών του που αργά προσεκτικά καΙ ΣΤΑΘΕΡΆ μας επέβαλαν αυτά τα ακούσματα που κατά 75% κυριαρχούν στα ερτζιανά σήμερα, επιβάλλοντας τα αμφίβολα γούστα ή προτροπές των καναλαρχών που δεν μπορεί να μην έχουν τις οδηγίες τους και μας επιβάλλουν τις σπαραξικάρδιες κακοφωνίες με την φανερή έλλειψη αρμονικότητας και τα βαρέα άσματα, σπέρνοντας την κατάθλιψη και το βαλάντωμα σε ολόκληρο το πανελλήνιο .... 
Αυτά βέβαια για τα ντόπια προϊόντα τα οποία δέχονται και την επίδραση των ξένων επιρροών οι οποίες στοχεύουν σε άμεση και επιλεγμένη προσβολή του εγκεφάλου μας ο οποίος επηρεάζει την ψυχική μας κατάσταση.
Όπως καταλαβαίνεται χρειάζονται επαναστάσεις πολλών ειδών για να καταπολεμηθούν τα διάφορα ψυχοφθόρα που μας έχουν επιβάλλει.
Καλή λευτεριά από όλα τα παγανά που μας καταδυναστεύουν ....
Κάτι μου λέει ότι δεν θα αργήσει.
Αστερίων(ΚΒ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα