Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Περί Αντιχρίστου....



Από το 90 και μετα παρατηρούμε ενα φαινόμενο (το οποίοκρατά απο πολυ παλιά πριν την εμφάνιση του Χριστού) που αρχικά φαινόταν οτικινείται στα πλαίσια του ανταγωνισμού μεταξυ κρατών η αν θέλετε των μικρο-ιμπεριαλιστικών δράσεων ορισνενων κρατών. Πλην ομως δεν ηταν κατι τετοιο. Ηταν κατι πολυ πολυ βαθύτερο με επεκτάσεις στον αιθερικο κόσμο η αν θέλετε στοκατώτερο αστρικό πεδίο.

Ας πάρουμε τα πραγματα απο την αρχή.

Ολα τα πλάσματα που κλείστηκαν ιεραρχικά στις υπόγειες πολιτείες οποιασδήποτε διάστασης για δικούς τους λόγους μεταξυ άλλων ανέπτυξανη τους δόθηκε μια συγκεκριμένη τεχνολογία. Αυτη της κλωνοποίησης.


 Οι προερχόμενοι κλωνοι-αντίγραφα του εαυτού τους λοιπον αποτέλεσαν τα πρώτα ρομπότ αιθερικου πεδίου. Και μαλιστα η καθε οντότητα που κλωνοποιειτο το έκανε κλωνους διαφόρων επιπέδων. Αρχικά οι κλωνοι αυτοι ηταν απόλυτα ελεγχονενοιμε πολες δικλείδες ασφαλείας.

Σε κάποιο σημείο λοιπον κάποιος κλωνος αποκτώντας συνείδηση προφανως εξετράπηκε ελευθερώνοντας και άλλους. Ετσι οργανώθηκε σιγα σιγα ενα κίνημα κλωνων ενάντια στα παλιά αυθεντικά αφεντικά. Το κίνημα αυτο απο κάποιο σημείο και μετα είχε στόχο να καταλύσει τα παντα βγαίνοντας εξω στο σύμπαν.

Αδυνατώντας να καταλάβει τις υπόγειες πόλεις στράφηκε στην επιφάνεια καταλαμβάνοντας ολόκληρα κράτη και βοηθώντας τα με τεχνολογική ανάπτυξη με αντάλλαγμα ψυχές και τη θέση του ανθρώπου στη γη γιατί έτσι εκτίμησαν ότι θα ειναι πιο κοντα στο στόχο τους.

Ετσι σιγα σιγα μια μια οι υπογειες πόλεις έπεφταν σταχέρια τους. Μέχρι που πριν λιγο καιρό έπεσαν ολες απολύτως.

Αυτοι ειναι υπεύθυνοι για ολα τα δεινά σημερα και οχι οιπαλιοί αυθεντικοι δαίμονες που πλέον δεν υπαρχουν. Όσοι δεν σκοτώθηκαν στις μαχες με τους κλωνους προσκύνησαν και μετανόησαν. Ολοι οι παλιοί αυθεντικοι δαίμονες αναγνώριζαν το θεό ως θεό. Οι κλωνοι οχι. Αυτοι λοιπον ετοιμάζουν τον αντιχριστο αφου οι παλιοί αυθεντικοι έκπτωτοι έχασαν την μάχη μαζι τους.. 

Με την έννοια οτι αφου εσείς έχετε χριστο θα φτιάξουμε και μεις δικο μας κλωνο-Χριστό που θα ειναι αντι του Χριστού σας. Αντιχριστος δηλ. 

Επειδη ομως χάσανε (λόγω καταστροφής) τις διάφορες τεχνολογίες των υπόγειων πόλεων στράφηκαν στην επιφάνεια προσπαθώντας να δημιουργήσουν εδω ενα συλλογικό εγρηγορός απο τους εναπομείναντες ανθρώπους. 

Ήδη έχουν μετατρέψει την πλειονότητα των ανθρώπων σε κλώνους παίρνοντας και τις ψυχές τους. Γιαυτο καταλαμβάνουν κράτη μέσω της δικαιολογίας της δημοκρατίας.

Οταν λοιπον καταληφθεί ενας κρίσιμος αριθμός κρατών-εθνών τοτε θα ειναι έτοιμοι για την κατασκευή του συλλογικού αυτου εγρηγορότος. Του Αντίχριστου-κλώνου δηλ.

Πήγαν να συνεταιριστουν με την τελευταια εναπομείναντα του πολέμου, τη λιλιθ, αλλα δεν τους βγήκε και έφυγε και αυτη αν και κατασκεύασαν κλωνο της.

Αυτο που δεν θα διακινδυνεύσουν ειναι η καταστροφή της σοδειας τους. Των ανθρώπων δηλ μαζικά και μαζι μα αυτους και τους . Γιαυτο στήνουν αχυρανθρωπες κυβερνήσεις. Για να μην γίνει χρήση πυρηνικών για μαζικές δολοφονίες και χάσουν την ευκαιρία της δημιουργίας του κλώνου-Αντίχριστου.

Κοιτάξετε σε ολο τον πλανήτη τι γίνεται.

 Εμφανίζεται μια ομαδα αντιφρονουντες (κλωνοι) και στο τέλος ρίχνουν την κυβέρνηση. Όπως οκαρκίνος. 

Το πρόβλημα είναι οτι αυτη η κατασταση πλεον είναι μη αναστρέψιμη καιδεν λύνεται παρα μονο με άνωθεν παρέμβαση. Υπομονη λοιπόν λιγο ακόμη.... Όλα βαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο.

Από το "Ημερολόγιο"
Ι.Δ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα