Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Πρθ: ΕΠΕΙΓΟΝ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Οι Σκοπιανοαμερικάνοι έβγαλαν αυτό που ήθελαν, στη Δημοσκόπηση!!! ΟΙ Ελληνοαμερικάνοι μας παρακαλούν……. Ψηφίστε!


images
Κυκλοφορεί εδώ και χρόνια, ένα μήνυμα, που στοχεύοντας σε κάποια πατριωτικά ανακλαστικά , βρίσκει συνεχώς (και δυστυχώς) κοινό που το αναπαράγει.
Πρόκειται για μια δήθεν δημοσκόπηση  (γκάλοπ ή καταμέτρηση αν θέλετε), η οποία φυσικά δεν μπορεί να παράξει ποτέ κάποιο αποτέλεσμα , ούτε καν να ληφθεί υπόψη κανενός. Η τυχόν επίκλησή της μάλιστα,  φαντάζομαι ότι θα χαρακτηρίσει αυτόν που θα την κάνει, τουλάχιστον γραφικό. Τι άλλο εξάλλου μπορεί να πει κανείς για κάτι που δεν έχει καμία επισημότητα, καμία αξιοπιστία, δεν τηρεί κανένα κανόνα της επιστήμης των δημοσκοπήσεων (δειγματοληψία, πληθυσμός, τόπος, χρόνος, πληθυσμός, μέθοδος, σφάλμα, προσαρμογές, μεταβλητές, διασφάλιση εγκυρότητας  κτλ) ?

Η εν λόγω ψευδο-δημοσκόπηση, δημιουργήθηκε, όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε όλοι, την 22/1/2009 (!) από κάποιον (αγνώστου πατρός εθνικότητας και κινήτρων) χρήστη με το ψευδώνυμο Observer , χωρίς περαιτέρω αιτιολογικό πχ αναφορά του λόγου, του χρονικού διαστήματος (δεν γίνεται να είναι επ’ άπειρον ανοικτή) , των δικλείδων ασφαλείας, του πλαισίου, των κριτηρίων κτλ.
Στο καναδέζικο ιστολόγιο (topix) που δημιουργήθηκε μπορεί ο κάθε ένας, σοβαρός ή ψεκασμένος, να ξεκινήσει ένα “thread” στο φόρουμ. Δεν είναι απίθανο μάλιστα το συγκεκριμένο να ξεκίνησε ως φάρσα ή ακόμη κι ως παιχνίδι.
Δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ (σε παροτρύνει μάλιστα και το ίδιο το spam – μήνυμα) για να διαπιστώσετε ότι ο καθένας μπορεί να ψηφίζει όσες φορές θέλει! Ενώ θα μπορούσαν εύκολα να μπλοκάρουν τις πολλαπλές ψήφους (με cookie & IP address) το αφήνουν ανεξέλεγκτο επίτηδες, έτσι ώστε οι αριθμοί να μπορούν να φτάνουν σε αρκετά μεγάλα επίπεδα. Βέβαια τέτοια νούμερα που εμφανίζει (2εκ υπερ 2εκ κατά) πιθανολογώ ότι δεν μπορεί να είναι αληθινά. Γιατί πόσοι φαντάζεστε είναι οι σκοπιανοί –μοναδικοί χρήστες- που έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή και θα μπορούσαν να ψηφίσουν (όχι ότι για τους Έλληνες είναι λογικά …) ?  Σύμφωνα λοιπόν με τη wikipedia οι χρήστες του ίντερνετ στα Σκόπια είναι 1 εκ (51% από τα 2 εκ του συνολικού πληθυσμού…) . Άρα θα πρεπε να ψήφισε όλος ο ενεργός πληθυσμός 2 φορές…
Δεν είναι μάλιστα καθόλου απίθανο, τα αποτελέσματα ν αλλοιώνονται συνεχώς από τον δημιουργό, ώστε να διατηρούνται σε μια αναλογία πάντα κοντά στο 50-50, έτσι που οι αφελής να υποκύπτουν στο χαζό ερώτημα χαρίζοντας τους  κλικ κι αναγνωσιμότητα
Εν κατακλείδι, με την ψήφο στο συγκεκριμένο site δεν θα πετύχετε κανένα αποτέλεσμα, παρά θα συντηρείτε κάποιους επιτήδειους . Τα ονόματα δεν κερδίζονται ή χάνονται με ανόητες ψευδο-δημοσκοπήσεις. Μην παρασύρεστε, μην ψηφίζετε , μην το αναπαράγεται! 
Παρακάτω αυτούσιο το μήνυμα:
**************
images2
ΨΗΦΙΣΤΕ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ


 ΕΠΕΙΓΟΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
 
Οι Σκοπιανοαμερικάνοι έβγαλαν αυτό που ήθελαν στη Δημοσκόπηση!!!
Οι Ελληνοαμερικάνοι μας παρακαλούν……Ψηφίστε! Μάλλον, έχει αντιστραφεί η κατάσταση, που περιγράφεται παρακάτω. Ουδείς εφησυχασμός επιτρέπεται. 
  Ψ Η Φ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε,      Κ Α Θ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Α   
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ (συγγενείς, φίλους, γνωστούς, κλπ.) ΕΛΛΗΝΕΣ και ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!! 
Οι Σκοπιανοαμερικάνοι πέτυχαν τον σκοπό τους!
> Το “ΟΧΙ” έχει περάσει, πλέον, μπροστά &, μάλιστα, κατά 24.272 ψήφους!!!
> Και να σκεφτεί κανείς,  ότι τα Σκόπια έχουν, περίπου, 4.500.000 πληθυσμό, ενώ η Ελλάδα 11.000.000!!!! 
> Με διπλάσιο πληθυσμό, θα έπρεπε να έχουμε διπλάσιο αποτέλεσμα, υπέρ μας.
> Τελικά, όμως, έχουμε, απλά, διπλάσιους ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ή & ηλίθιους, που δεν μπορούν να καταλάβουν, ότι, σήμερα, είναι η Μακεδονία, αύριο, η Θράκη, μεθαύριο, τα Δωδεκάνησα & η Κρήτη, κ.ο.κ. 
Μην είστε αδιάφοροι!!!
Ψηφίζετε, καθημερινά!
 
> Στείλτε αυτό το mail σε όσους γνωρίζετε & πείστε τους & αυτούς να ψηφίζουν καθημερινά.
> Δεν παίρνει πάνω από 10 δευτερόλεπτα!!
> Μην αδιαφορείτε!!! 
Κυκλοφόρησε από Ελληνοαμερικάνους.,,,,,,  
ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
YOU CAN VOTE, EVERY 24 HOURS!!!
Αμερικάνικη δημοσκόπηση, για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!! 
ΕΠΕΙΓΟΝ
Στείλτε το παντού!!!!!!
Σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον!!!!
Ψηφίστε ΟΛΟΙ!
Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση», για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. 
Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το, σε όσους γνωρίζετε! 
Είναι πολύ απλό. 
Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. 
Μόνο, επιλέγετε το ”Yes” και, μετά, βλέπετε το, ως τώρα, αποτέλεσμα.
*************
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα