Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ? ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ?
Ή ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ?
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ - ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ


Ουκρανοί “αντικαθεστωτικοί”, με Ναζιστικά περιβραχιόνια και στον φόντο την σημαία της Ευρωπαϊκής 
Ένωσης

Όπως ανέφερε και κάποιος φίλος της σελίδας: Στην Αμερική και την Ε.Ε. αποκηρύττουν και θέτουν εκτός Νόμου τους Ναζί (σε εμάς, στην Ελλάδαχωρίς ιδιαίτερα στοιχεία, τους φυλακίζουν) και καλά κάνουν.

Στον αντίποδα όμως, 
οι ίδιοι Δυτικοί και ως επί το πλείστον Αμερικανοί, Γερμανοί και Πολωνοί πράκτορες, χρηματοδοτούν τους Δυτικο-Ουκρανούς Ναζί και τους Μαφιόζους, για να παρασύρουν τον κόσμο και να σκοτωθεί, επειδή θέλουν να πλήξουν τον Πούτιν και να ληστέψουν την Νοτιοανατολική Ουκρανία.

Από την άλλη πάλι, βγαίνουν στα ΜΜΕ οι βρωμεροί ερμαφρόδιτοι(ες) ηγέτες Αμερικής και Ευρώπης και μιλούν για συμπάθεια τους προς τον δήθεν "καταπιεσμένο Ουκρανικό Λαό". Τέτοια π@υτανιά και υποκρισία, θα την ζήλευαν και οι Φαρισαίοι.

_________________
Μερικές ειδήσεις από την Ουκρανία:
 

Τα δυτικά ΜΜΕ αποσιωπούν ό,τι συμβαίνει στην Ουκρανία, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ.

«Κοιτάξτε πως δείχνουν τα δυτικά ΜΜΕ σκηνές από την Ουκρανία, – είπε ο υπουργός. – Οι ειρηνικοί αντιπολιτευόμενοι απαιτούν δικαιοσύνη και τάξη, ενώ οι θηριώδεις Αρχές καταστέλλουν τις ενέργειές τους με τη βία».

«Στην πραγματικότητα κρύβεται τεράστιος αριθμός γεγονότων από ό,τι συμβαίνει στην Ουκρανία, – δήλωσε ο Λαβρόφ. – Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι υπάρχουν και ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων αγγλόφωνων και αραβόφωνων, που δείχνουν λεπτομερώς, με τι δυνάμεις βρίσκονται τώρα αντιμέτωπες οι ουκρανικές Αρχές – με καθαρά εξτρεμιστικές, αντισημιτικές. Και αυτό αποσιωπείται, δυστυχώς».


Ο ηγέτης των Ουκρανών Ναζιστών, Ολέγκ Τιαγκνίμποκ
Όρα: Wikipedia - Оле́г Яросла́вович Тягнибо́к, (born November 7, 1968, Lviv)
 

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων μεταξύ των διαμαρτυρόμενων κατά της κυβέρνησης της Ουκρανίας και της αστυνομίας στο κέντρο του Κιέβου έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 20 άτομα. Σύμφωνα με τα στοιχεία των τοπικών ΜΜΕ, ανάμεσα στα θύματα της σύγκρουσης είναι και ένας δημοσιογράφος, που εργαζόταν στο έντυπο Vesti.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, άγνωστοι τράβηξαν το δημοσιογράφο από το ταξί, τον ξυλοκόπησαν και τον πυροβόλησαν στο στήθος. Η ευθύνη γι΄ αυτό το φόνο έχει επιρριφθεί στην άτυπη οργάνωση «τιτούσεκ», που χρησιμοποιείται για την υποστήριξη της δράστης των καταδρομέων.

Επίσης, από τις σφαίρες εξτρεμιστών στο Κίεβο έχουν σκοτωθεί δυο αστυνομικοί,δήλωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας. Στο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί 21 υπάλληλοι των οργάνων επιβολής της έννομης τάξης.

Οι συγκρούσεις στο Κίεβο ξέσπασαν στις 18 Φεβρουαρίου.

Ουκρανοί “αντικαθεστωτικοί” με στρατιωτικά κράνη, στολές, εξοπλισμό καταστολής,
και μυτερά κοντάρια, εφορμούν κατά των "ΜΑΤ" με τα στοχάδια στις ασπίδες τους…
 
 

Στο Κίεβο, οι διαδηλωτές σκαρφάλωσαν στη στέγη του σπιτιού στη γωνία των οδών Σελκοβίτσναγια και Ινστιτούτσκαγια, από την οποία η αστυνομία έβαλε εναντίον τους με μη-θανατηφόρο όπλο διαμετρήματος 12.

Οι ελεύθεροι σκοπευτές διέφυγαν από τη στέγη, πυροβολώντας και ρίχνοντας βομβίδες αερίου. Τώρα, οι διαδηλωτές πήραν τη στέγη υπό τον έλεγχό τους και εγκατέστησαν εκεί 10 περίπου άτομα.

Νωρίτερα, οι διαδηλωτές κατέλαβαν το γραφείο του κυβερνώντος Κόμματος των Περιφερειών στην οδό Λίπσκαγια του Κιέβου.

Υπό την πίεση των γεγονότων ο μηχανισμός της Βερχόβναγια Ράντα (Κοινοβουλίου) υποχρεώθηκε να καταχωρήσει ένα σχέδιο ψηφίσματος σχετικά με την επαναφορά του Συντάγματος του 2004.
 
Ουκρανός "Αντιπολιτευόμενος".

«Οι ηγέτες της αντιπολίτευσης έχουν παραμελήσει την αρχή της δημοκρατίας που ορίζει ότι η εξουσία λαμβάνεται μετά τις εκλογές και όχι στο δρόμο (…) Πέρασαν αυτή τη διαχωριστική γραμμή καλώντας τους πολίτες να πάρουν τα όπλα», τόνισε ο κ. Γιανουκόβιτς στο διάγγελμά του και ενώ η επίθεση των δυνάμεων ασφαλείας ήταν σε εξέλιξη κατά των διαδηλωτών στο κέντρο τού Κιέβου. «Πρόκειται για μια κατάφωρη παραβίαση του νόμου και οι δράστες θα εμφανιστούν ενώπιον της δικαιοσύνης»,συμπλήρωσε ο ίδιος.

Όλα τα παραπάνω ενώ μόλις χθες:

Το Δεκέμβριο η Μόσχα υποσχέθηκε να χορηγήσει στο Κίεβο 15 δισεκ. δολάρια, προκειμένου να στηρίξει την εξασθενημένη οικονομία της χώρας, όμως από τότε η Ουκρανία έχει λάβει μόνο 3 δισεκ. δολάρια.

Η νέα δόση δανείου μπορεί να ενισχύσει αισθητά τη θέση του Προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει σθεναρό κίνημα διαμαρτυρίας.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη:

… αντικυβερνητικοί διαδηλωτές κατέλαβαν το κτίριο της περιφερειακής διοίκησης της πόλης Λβοβ, καθώς και την έδρα της αστυνομίας στην πόλη αυτή που θεωρείταιπροπύργιο των εθνικιστών, στη δυτική Ουκρανία, όπως ανέφερε ένα δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου από την περιοχή.

Περίπου 500 άνθρωποι πετροβόλησαν αρχικά το κτίριο όπου στεγάζεται η περιφερειακή διοίκηση και κατόπιν εισέβαλαν σε αυτό χωρίς να συναντήσουν αντίσταση. Λίγο αργότερα περίπου 100 διαδηλωτές κατέλαβαν αιφνιδιαστικά και την έδρα της αστυνομίας…

 
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ
 
Κατερίνα ΣουμασένκοΕκτός των άλλων διετέλεσε και πράκτορας της CIA.
 
Η σύζυγος του “φιλοδυτικού” πρώην Ουκρανού προέδρου Β. Γιούσενκο. αρχηγού της "Πορτοκαλλί Επανάστασης". Ο Γιούσενκο, καταλαβαίνοντας γρήγορα το κακό που έκανε στην Πατρίδα του, απεσύρθη από την πολιτική.
Παρέλαση "Οικογένειας", σε ανύποπτο χρόνο


Κύρια
 Πηγή

etv-hellas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα