Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Οι 3 Αίθουσες της Αστρικής Πύλης


Από τη στιγμή που έχουμε εισέλθει μέσα στην Αστρική Πύλη και μετά αρχίζει για μας ένα μετεκπαιδευτικό σενάριο το οποίο μας ανοίγει επιπλέον γνώσεις και επιπλέον εργασία σε προσωπικό επίπεδο πρωτίστως.

Οι Αίθουσες που συναντάμε μέσα εκεί στην Αστρική Πύλη είναι 3, το νούμερο μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού όλα έχουν να κάνουν σε αυτόν τον μετεκπαιδευτικό δρόμο με το νούμερο 3, η Αγία Τριάδα. 

Την Αγία Τριάδα έχουμε όλοι μας ως στόχο, να φτάσουμε να ενώσουμε το πάνω με το κάτω και εκ των υστέρων να αποκτήσουμε την Αγία Γνώση του Αγίου Πνεύματος.

Τις Αίθουσες αυτές θα τις γνωρίσουμε μία- μία όπου και θα μάθουμε τι κρύβουν μέσα εκεί για τον καθένα μας ως γνώση.  

Οι Αίθουσες είναι α) της Άγνοιας, β) της Μάθησης και γ) της Σοφίας. 

Αφού περάσουμε και τις τρεις αυτές αίθουσες δίνονται για την κάθε μία και από ένα κλειδί. 

Με κάθε ένα από αυτά τα κλειδιά ανοίγονται οι κρυμμένες δυνάμεις για τον καθένα μας ξεχωριστά. 

Με την ενεργοποίηση των κλειδιών αυτών και με την σωστή χρήση τους τότε ανοίγει μπροστά μας η Θεία Γεννήτρια. Μη σας τρομάζει όλο αυτό, είναι μία περιουσία η οποία περιμένει καρτερικά τον καθένα μας, δεν την στερούμε από κανέναν. Όλοι έχουμε τις δυνατότητες αν αναρωτιέστε, μα όλοι. 

Κανένας δεν είναι ανώτερος ή κατώτερος από κανέναν. Όλοι είμαστε ανώτεροι ή κατώτεροι από τον ίδιο μας τον εαυτό. Ο εαυτός μας είναι το στοίχημα και όχι να ξεπεράσουμε κάποιον. 

Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε όλες μας τις δυνατότητες που είναι βαλμένες μέσα μας και απλώς δεν τις ξέρουμε και φυσικά δεν ξέρουμε πώς να τις θέσουμε σε εφαρμογή. Αυτοί που βρίσκονται ήδη στα πρώτα μονοπάτια της Πνευματικής Αναζήτησης γνωρίζουν ακριβώς σε τι αναφέρομαι.

 Ίσως να μην έχουν φτάσει στο σημείο να δουν τις αίθουσες, να πάρουν τα κλειδιά και να συναντήσουν τη Θεία Γεννήτρια. Το μόνο που χρειάζεται είναι η αληθινή Θέληση και η μόνιμη εργασία με το εγώ το οποίο κανονικά πρέπει να είναι στον δρόμο του τέλους, για να έχουμε εισέλθει στην Αστρική Πύλη. 

Ας κάνουμε την πρώτη μας γνωριμία με τις  3 αίθουσες.

Η πρώτη είναι η αίθουσα της Άγνοιας.  Εκεί μέσα σε αυτή την αίθουσα ο Μετεκπαιδευόμενος θα είναι έτοιμος να αναγνωρίσει τις δραστηριότητες που βασίζονται στο ΕΙΜΑΙ- ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.

Η δεύτερη είναι η αίθουσα της μάθησης. Μαθαίνει εκ νέου να χρησιμοποιεί την ενέργεια της δεύτερης όψης και να μπορεί να ξεχωρίζει και να αντιλαμβάνεται την πρώτη και την δεύτερη με μεγάλη ευκολία.

Η Τρίτη και σπουδαιότερη αίθουσα είναι της Σοφίας όπου μετά τα πέρας από αυτή την αίθουσα θα του δοθούν τα κλειδιά και από τις 3 αίθουσες. Σε αυτή την αίθουσα θα φτάσει στο σημείο να αναθεωρήσει όλα όσα γνώριζε μέχρι τώρα.  

Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα