Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Το σεξ στο 2020 . . .


Picture
Το σεξ αλλάζει
Η έννοια του σεξ και των προτύπων αλλάζει και διαφοροποιείται με την πάροδο του χρόνου. Τα ερωτικά περιοδικά αντικαταστάθηκαν από τις βιντεοταινίες και αυτές με τη σειρά τους, από τα dvds. Σήμερα γίνεται λόγος για το διαδικτυακό σεξ. Τι περιμένουμε άραγε στο μέλλον; 

               Πλαστική Κούκλα

Picture
Έχει το ύψος, το βάρος και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας. Ο άντρας δύναται να επιλέξει το σωματότυπο της κούκλας, έτσι ώστε να αντλεί τη μέγιστη δυνατή ερωτική έλξη. Με απλά λόγια, ο άντρας μπορεί να έχει την κούκλα της αγαπημένης του ηθοποιού ή τραγουδίστριας ή ακόμα και της πρώην συντρόφου του.Η ερωτική βιομηχανία λοιπόν, ετοιμάζει κούκλες, κατά παραγγελία, ανάλογα με τις επιθυμίες του εκάστοτε άνδρα.  

Πολλοί πιστεύουν, ότι οι κούκλες χρησιμοποιούνται, κατά αποκλειστικότητα, από άτομα με ειδικές ανάγκες ή από άτομα με νοητική υστέρηση. Αυτή η πεποίθηση φαίνεται ότι διαψεύδεται, καθώς η απήχηση αυτής της συνήθειας κερδίζει όλο και περισσότερους υποστηριχτές. 

Η πλαστική κούκλα προσφέρει ηρεμία και ασφάλεια. Ο φόβος της απόρριψης, του χωρισμού, της εγκυμοσύνης και της μετάδοσης σεξουαλικών νοσημάτων, δεν έχουν θέση εδώ. Τα άτομα λοιπόν, με γενικευμένη σεξουαλική φοβία, βρίσκουν, μιας πρώτης τάξεως, καταφύγιο στην κούκλα, καλύπτοντας συναισθηματικά, επικοινωνιακά και ερωτικά κενά. 

Η ερωτική επαφή με την κούκλα συγκροτεί μια φετιχιστικού τύπου έκφραση, μιααυνανιστική συνθήκη ή μια σεξουαλική ψευδαίσθηση, στην οποία το άτομο νιώθει ότι έχει πραγματικό δεσμό. 

                                                                                   Ρομπότ και σεξ

Picture
Η τεχνολογία προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς: τα κινητά είναι έξυπνα, οι υπολογιστές μετατρέπονται σε πολυμηχανήματα και τα σεξ ρομπότ, βρίσκονται προ των πυλών. Αυτά θα είναιπιστά αντίγραφα του ανθρώπου και θα αποτελούν την τέλεια προσομοίωση του. 

Ιδιαίτερη απήχηση θα έχει στα άτομα που αντιμετωπίζουν ψυχό-σεξουαλικές διαταραχές (παραφιλίες). 
Η ερωτική βιομηχανία θα προωθήσει τα προϊόντα αυτά στους νέους, στους μη έχοντες ερωτικό δεσμό και σε εκείνους που αναζητούν έντονες σαρκικές επιθυμίες. Σταδιακά, η ανθρώπινη σεξουαλική υπόσταση θα αποδυναμωθεί και θα χάσει έδαφος . . .

 

Picture
Τα σεξ ρομπότ θα αποτελέσουν ένα gadget σεξουαλικής υπόστασης, με μεγάλη απήχηση και επιρροή στους λάτρεις της τεχνολογίας. Αυτά θα είναι υπερσεξουαλικά μηχανήματα και θα περιορίσουν, θα αντικαταστήσουν ή θα υποκαταστήσουν την πραγματική σεξουαλική επαφή. 

Στη κλίμακα των εξαρτήσεων θα προστεθεί αυτός ο παράγοντας, καθώς ο άνθρωπος θα επενδύει συναισθηματικά στα ρομπότ. 
Εν τέλει, τα ρομπότ θα εκλαμβάνονται, σαν βιολογικές οντότητες και θα συνυπάρχουν στο ίδιο περιβάλλον με τους ανθρώπους. 

Τσαγκαράκης Βαλεντίνος Σπύρος




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα