Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΓΗΣ - ΗΛΙΟΥ



Η Θεοσοφία διδάσκει ότι υπάρχουν απόκρυφες και στενές συνδέσεις ζωής μεταξύ της Γης και του Ήλιου. Η έρευνα του Διαστήματος πρόσφατα βρήκε ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας και η πλευρά της που είναι πιο κοντά στον Ήλιο το μαγνητικό πεδίο της Γης πιέζει το μαγνητικό πεδίο του Ήλιου. 
Σχεδόν κάθε οκτώ λεπτά τα δύο αυτά μαγνητικά πεδία συνενώνονται για λίγο ή «επανασυνδέονται» σχηματίζοντας μία πύλη, μήκους 150 εκατομμυρίων χιλιομέτρων, μέσω της οποίας μπορούν να περνούν ηλιακά σωματίδια υψηλής ενέργειας.
Η πύλη έχει τη μορφή ενός μαγνητικού κυλίνδρου μεγάλου όσο η Γη. 
Ο στόλος της ESA (European Space Agency) με τέσσερα «Cluster» διαστημόπλοια και η ΝΑSA πέντε «Θέμις» πέταξαν μέσα και γύρω από τους κυλίνδρους μετρώντας τις διαστάσεις των και ανιχνεύοντας τα σωματίδια που περνούν μέσα από αυτούς. 
Το φαινόμενο ονομάζεται "Συμβάν Μεταβίβασης Μαγνητικής Ροής" (Flux Tranfer Event -FTE) εξηγεί ο φυσικός Ντέιβιντ Σίμπεκ του Κέντρου Διαστημικής Πτήσης Goddard της NASA και συμπληρώνει: "Πριν από δεκα χρόνια ήμουν σίγουρος ότι δεν υπήρχε, τώρα όμως τα πειστήρια είναι αδιάσειστα". Η ομάδα του Σίμπεκ ανέφερε σε συνέδριο φυσικής πλάσματος στην Αλαμπάμα ότι τα FTE όχι μόνο συμβαίνουν αλλά και είναι δύο φορές συχνότερα από ότι υποψιάζονταν οι αστροφυσικοί. 
Σύμφωνα με τις έρευνες, οι κυλινδρικές μαγνητικές πύλες τείνουν να σχηματίζονται πάνω από τον ισημερινό της Γης και μετά να μετακινούνται προς τους πόλους (στο Βόρειο Πόλο το Δεκέμβριο και στο Νότιο τον Ιούλιο).
Σχετικό βίντεο μπορείτε να δείτε στο site: 
http://video.google.com/videosearch?q=Magnetic+portals+connect+Earth+to+the+Sun&emb=0&aq=f# 
Όσοι ενδιαφέρονται να διαβάσουν θεοσοφικά κείμενα σχετικά με τον Ήλιο, δείτε το site της Θεοσοφικής εταιρείας της Αυστραλίας (Μελβούρνη): The Sun: Powerhouse and Father/Mother/Elder Brother at:http://www.theosophy-nw.org/thesnw/science/sc-rook3.htm 
Επίσης αρκετές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site: http://solar-center.stanford.edu/sun-today.html


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα