Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Η προφητεία του μεγάλου σεισμού στην Καλιφόρνια, οι Μάγιας, το ρήγμα του Αγ. Ανδρέα και ο Ησίοδος.

 Έντονη ξανά έγινε η ανησυχία των σεισμολόγων και ηφαιστειολόγων τα τελευταία εικοσιτετράωρα και για τρίτη φορά το 2012, στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Yellowstone των ΗΠΑ έπειτα από σειρά σεισμικής δραστηριότητας που παρατηρείται στην περιοχή. 
 Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία του θέματος έντονη είναι τις τελευταίες ημέρες η ....
ηφαιστειακή δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή του Ειρηνικού ωκεανού με ηφαιστειακή δραστηριότητα στο νησί της Χαβάης και στο ηφαίστειο Κιλαουέα, στο ηφαίστειο Παγκάν στα νησιά Μαριάννα κοντά στις Φιλιππίνες όπως και στο ηφαίστειο Κλίβελαντ στην Αλάσκα των ΗΠΑ. 
 Πολλά Αμερικάνικα site και blogs θυμίζουν την προφητεία του "Μεγάλου σεισμού στην Καλιφόρνια" και όλοι φοβούνται το
ξύπνημα του ρήγματος του Αγ. Ανδρέα
 Σε αυτό το σημείο έρχονται να προστεθούν η τελευταία προφητεία των Μάγιας που αρχίζει να συγκλίνει ημερολογιακά αλλά και την προφητεία του Ησίοδου στα πέντε γένη όπου το τελευταίο γένος το σιδηρούν όπως το ονομάζει τα έχει προγραμματίσει όλα αλλά δεν έχει λάβει υπ' όψιν την οργή του θεού ! Όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ στο σχετικό θέμα και το βίντεο στο 8.56.
 Στον παραπάνω πίνακα που δημοσιεύει το διεθνούς φήμης Ουγγρικό Ινστιτούτο έκτακτης ανάγκης και καταστροφών RSOE EDIS από τα επτά ηφαίστεια που βρίσκονται στην τελευταία κλίμακα συναγερμού με κόκκινη επισήμανση, τα τρία βρίσκονται στην Β. Αμερική, μάλιστα του Αιντάχο και του Yellowstone με ημερομηνία τελευταίας δραστηριότητας μόλις χθες 4-12-2012. Με μια δεύτερη ματιά μπορείτε μια θέση πριν το τέλος στην πορτοκαλί βαθμίδα 7 όμως να διακρίνεται και το δικό μας ηφαίστειο της Σαντορίνης και αυτό με τελευταία δραστηριότητα χθες 4-12-2012.   

Από το nyxtobaths

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα