Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Περί αυνανισμού και άλλων δεινών


Του Βασίλη Λυρίτση
Επειδή η εκκλησία θεωρεί ότι η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση θα προκαλέσει ψυχικά τραύματα στους μαθητές, αντέγραψα μερικά σχόλια εφήβων -από την ιστοσελίδα του ischool- πάνω στο θέμα του αυνανισμού. Διαβάστε και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα.
“Πολλοί έφηβοι θα έχουν κάποτε αυνανιστεί στη ζωή τους. Εγώ το κάνω σε σημείο υπερβολής (3-4 φορές τη μέρα, ή και περισσότερες) και καταλαβαίνω πως είναι πρόβλημα! Είναι αυτή η συνήθεια βλαβερή για την υγεία, το εγκέφαλο; Επηρεάζει αρνητικά τις επιδόσεις στο σχολείο ή την ικανότητα κάποιου να αντιλαμβάνεται και να μαθαίνει πράγματα/μαθήματα; Πώς μπορώ να την σταματήσω αυτή τη συνήθεια; Παρακαλώ γράψτε ό,τι ξέρετε.

Υ.Γ. Δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση αυτό το thread να θεωρηθεί προσβλητικό ή κακοπροαίρετο! Εάν θεωρηθεί προσβλητικό από τους διαχειριστές ας το διαγράψουν αλλα ας δοθεί πρώτα μια απάντηση, είναι σοβαρό!off-topic[έπαιρνα τη σφεντόνα μου σημάδευα αεροπλάνα, και πάνω στο καλύτερο με ξύπναγαν με βια, για να μ' αποκοιμήσουνε δασκάλοι στα θρανία]“
“Σε ένα βιβλίο είχα διαβάσει ότι προκαλεί μαύρους κύκλους στα μάτια και στραβισμό.
Γι’ αυτό μακρυαα…”
“Το στραβισμό τον βρήκα σε ένα άσχετο βιβλίο , που ούτε εγώ πολυπιστεύω.”
“Τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια τους βρήκα σε ένα βιβλίο με το όνομα “Ψυχολογία του εφήβου”. Θυμάμαι ότι το όνομα του συγγραφέα άρχιζε από Μ. Απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς. Εκδόθηκε τη δεκαετία του 90′.”
“Αυνανισμός με εκσπερμάτωση κάνει κακό. Ρωτάω γιατί μου έχει συμβεί κάποιες φορές. π.χ. στην Ιταλία που ήμασταν.”
“Γιατί οι παπάδες δεν αυνανίζονταν μικροί; Τότε γιατί κατηγορούν μόνο εμάς;
δεν νομιζω οι γυναικες να βγαζουν υγρα!παρολα αυτα γνωριζω πως υπαρχει το κολπικο υγρο.
παντως δν θεωρω κακο τν αυνανισμο αλλα φυσιολογικο.οσο για τν εκκλησια…καταδικαζει τα παντα!”
“εγω απλα δν γνωριζω τη χρηση των κολπικων υγρων.τωρα αν αυτα θεωρουνται οπως η εξπερματωση!τι να πω..ας οποιος ξερει!”
“Οχι, δεν θεωρειται αυτο εκσπερματωση αλλα οταν αυτα τα υγρα πεταγονται οπως στην αντρικη εκσπερματωση. Φαινεται λιγο σαν να κατουραει η αλλη.
Και οι κοπέλες αυνανίζονται, σε μικρότερο ποσοστό όμως αλλά από τη φυση τους ντρέπονται να το ομολογήσουν. Ο γυναικείος αυνανισμός, αντίθετα με την κοινη πεποίθηση, συνηθως γίνεται με μαλάξεις στην περιοχή του αιδοίου και όχι με εισαγωγή αντικειμένων στον κόλπο. Σχετικά με τη γυναικεία εκσπερμάτωση δεν ξέρω, ακόμα το ψάχνουν. Πάντως τα κολπικά υγρά είναι καθαρά βοηθητικά νομίζω, δεν είναι απαραίτητα εκσπερμάτωση που συμβαίνει κατά τον οργασμό. Γενικά δε νομίζω οτι οι γυναικες με τον αυνανισμό βιώνουν συχνά οργασμό. Εδώ δεν επιτυγχάνεται πάντα με το σεξ, θα επιτυχει με τον αυνανισμό;”
“Θα επέμβω μόνο στο βιολογικό μέρος αυτής της συζήτησης…
1ον)Λοιπόν οι γυναίκες δεν εκσπερματώνουν, δεν έχουν σπερματοζωάρια.
2ον)Μετά το πέρας της επαφής η γυναίκα δεν βγάζει ωάρια, το σπερματοζωάριο κινείται και βρίσκει το ωάριο εκεί που βρίσκεται (ξέχασα πώς λέγεται το όργανο…).”
“Ακουσα επισης αλλα δεν ξερω αν αληθευει οτι ο αυνανισμος βοηθα στη μειωση του αγχους… Θα σας απαντησω συντομα μιας και κοντευουν οι πανελλαδικες…Αμα ειναι ετσι μετα τις τους θελουμε τους ψυχολογους…Βουρ στον πατσα !”
Δείτε επίσης την ιστοσελίδα του ischool
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα