Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΤΗ ΖΩΗ ... ( Το τρίτο μάτι και το έκτο ενεργειακό κέντρο)



Στην σημερινή κατάσταση έως τώρα οι σκοτεινές δυνάμεις προσπαθούν να μας επηρεάσουν με διάφορους τρόπους όπως: ψεκασμούς, εμβόλια, μικροτσίπς, ηλεκτρονικό φακέλωμα, μέσα μαζικής ενημέρωσης (προπαγάνδα) , παιχνίδια (games), κινηματογράφος, ελεγχόμενα τρόφιμα, νερό με μπόλικο φθόριο, τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα, κλπ, να μας δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα, μία ανησυχία, έναν φόβο και μία ανασφάλεια με σκοπό να μας χαμηλώσουν τους κραδασμούς. Ο σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν φοβικά σύνδρομα και έχουν επηρεάσει ορισμένες μερίδες ανθρώπων που ανησυχούν για το τώρα και το αύριο. Στα πλαίσια αυτά είχαμε έως τώρα και τις αυτοκτονίες συνανθρώπων μας και μέσα στην απελπισία τους έδωσαν ένα τέλος στη ζωή τους. Όπως θα έχετε διαπιστώσει κι εσείς δεν γίνεται και πολύ λόγος για την αξία της ζωής μας....και περνάει στο ντούκου. Δεν τους καίγεται καρφί. Τα φερέφωνα οι πολιτικοί μας και οι ανώτεροι τους πλοκάμια της μασονίας οδήγησαν τους λαούς σ’ αυτό το σημείο της εξαθλίωσης και εσείς δυστυχώς ακόμη και σήμερα δεν μπορείτε να διακρίνετε ποιοι είναι αυτοί οι βρώμικοι και εξακολουθείτε να τους ψηφίζετε κατά κόρον ακόμη και σήμερα. Η μοιρολατρία σε όλο της το μεγαλείο. Αν όλοι μας είμαστε υπερήφανοι και θέλουμε να λεγόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ οφείλουμε να αντιδράσουμε δυναμικά όχι για να επανακτήσουμε μόνον τα κεκτημένα μας...αλλά να διεκδικήσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξακολουθούν το βιολί τους, αφού είναι κι αυτά ελεγχόμενα και μας τροφοδοτούν προπαγανδίζοντας με νέες λέξεις. Θα θυμόσαστε παλαιότερα με τι ωραίο τρόπο μας καθιέρωσαν να λέμε τη λέξη παγκοσμιοποίηση....έτσι και τώρα στα νέα οικονομικά μέτρα που είχαν σχεδιασμένα εδώ και καιρό μας πιπιλίζουν και με μια νέα λέξη, την κρίση. Κρίση αξιών και ηθικής έχουν όλοι αυτοί οι σκοτεινοί στο νου, που θέλουν να μας επιβάλλουν την κυριαρχία τους.
Εμείς οφείλουμε να αντισταθούμε και όχι να μαλώνουμε αναμεταξύ μας, γιατί αυτό επιδιώκουν, αλλά από κοινού να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣώστε να αποτινάξουμε τον μασονικό ζυγό.

Αν αντικαταστήσουμε τώρα την λέξη κρίση με τη λέξη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, τότε θα δούμε με ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ.....την σημερινή κατάσταση, μιας και φοβούνται την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μαςτην αλλαγή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ μας. Μας επέβαλαν τα άσχημα αυτά μέτρα εδώ και μερικά χρόνια και εφάρμοσαν οριστικά σε πράξη τα βρώμικα σχέδια τους...από έτος 2001.
Η μεταμόρφωση όμως της Γαίας και των ανθρώπων γίνεται εδώ και πολύ καιρό κι έχει άμεση επιρροή στα έμβια όντα. Κάθε 26.000 χρόνια γίνεται αλλαγή πεδίου πνευματικότητας μιας κι εμείς εδώ....είμαστε στο τρίτο επίπεδο.

ΑΔΕΛΦΙΑ....ήρθαν οι ΩΡΕΣ....να καθαρίσουμε τα ΜΑΤΙΑ της ΨΥΧΗΣ μας.
Για να γίνει αυτό χρειάζεται η ευεργετική ιδιότητα του ΗΛΙΟΥ, για να θεραπεύσουμε και να αποκαταστήσουμε τον επιβαρημένο αδένα μας, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο του μετώπου μας και αποκαλείται ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ....λόγω των ιδιοτήτων του. Αυτό το κωνάριο (κωνοειδές σχήμα) λέγεται αλλιώς και ΕΠΙΦΥΣΗ και έχει άμεση σχέση με την λειτουργία του 6ου ενεργειακού μας κέντρου.
Στην ουσία είναι ένας αδένας που συνθέτει τη ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ, ορμόνη που γενικά μεταφέρει πληροφορίες σχετικά με τον φωτισμό του περιβάλλοντος χώρου μας σε διάφορα όργανα του σώματος μας και ρυθμίζει τις λειτουργίες, όπως: 1) Τους βιολογικούς ρυθμούς, 2) Την ποιότητα του ύπνου, 3) Τα επίπεδα εγρήγορσης, 4)Τη θερμοκρασία του σώματος, 5) Την αναπαραγωγική μας ικανότητα, 6) Τη ψυχολογική μας διάθεση, 7) Την αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού μας συστήματος.
Έχει παρατηρηθεί ότι με το πέρασμα της ηλικίας μας η μελατονίνη μειώνεται, οπότε έχουμε και τα σημάδια της γήρανσης του σώματός μας.
Σημειώνω εδώ ότι είναι βασικό να γνωρίζετε ότι το φως και το σκοτάδι παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην Επίφυση. Ο ήλιος και το σκοτάδι παίζουν σημαντικό ρόλο για την διαδικασία της μεταμόρφωσης, όπου την ημέρα ο ήλιος μας βοηθάει με τις ακτίνες του, αφού πλέον δεχόμαστε την φωτεινή ενέργεια του, ενώ το βράδυ γίνεται η αναπαραγωγή της μελατονίνης, όπως θα εξηγήσω στη συνέχεια.
Κατά κύριο λόγο ο αδένας της επίφυσης αποτελείται από νερό και κύτταρα που ονομάζονται νευρόγλοια. Ο αδένας συνδέεται απ’ ευθείας με το οπτικό κέντρο του εγκεφάλου μας ( οπότε λειτουργεί σαν ένα είδος εσωτερικού ματιού, κάτι σαν κεραία) καθώς λαμβάνει και συλλαμβάνει τις εικόνες και τις μεταδίδει στον περιβάλλοντα χώρο, αλλά από άλλο σημείο...που είναι αδύνατον να το αντιληφθούμε.
Επίσης το σημείο της επίφυσης σε αρκετά θηλαστικά έχει διαπιστωθεί ότι το εσωτερικό ονομαζόμενο όπως είπαμε τρίτο μάτι, ευθύνεται για την παραγωγή της ψυχεδελικής και παραισθησιογόνας ουσίαςD.M.T., η οποία συνδέεται με την δημιουργία των ονείρων μας και με υπερβατικές εμπειρίες.
Στη σημερινή εποχή που διανύουμε και λόγω των συχνών ψεκασμών σε όλο τον πλανήτη, αλλά και όλων των άλλων αρνητικών παραμέτρων, ο αδένας εξασθενεί σε αρκετούς ανθρώπους κι αυτή η διαπίστωση έγινε κλινικά σε αποθανόντες, αφού τους εξέτασαν το κωνάριο. Το φαινόμενο αυτό αποκαλείται φαινόμενο ασβεστοποίησης και δυστυχώς υπολειτουργεί και μένει αδρανής αν δεν έχουμε καθημερινή θέαση στον ήλιο, αλλά και να κοιμόμαστε το βράδυ σε πλήρη σκοτάδι.
Το στρες, το άγχος, ο φόβος, τα οικονομικά μέτρα, οι ακατάλληλες ώρες ύπνου, η χημική διατροφή, η μεγάλη κατανάλωση κρεάτων, η ανεπαρκής ενυδάτωση, η λήψη φθορίου, τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (κινητά, τηλεόραση, φαξ, κλπ) δυσχεραίνουν την διαδικασία της ενεργοποίησής μας.

Τώρα αν θέλουμε ΑΔΕΛΦΙΑ...να έχουμε αντιστρέψιμη κατάσταση ο αδένας επηρεάζεται και πάλι γρήγορα και επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση, αρκεί φυσικά να αποφεύγουμε όλα τα παραπάνω και να εκθέτουμε τον εαυτό μας στον ΗΛΙΟ, για τη διαδικασία της ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ή ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ μας.




Για τα επιβαρημένα άτομα συνιστώ να πηγαίνουν στους ΙΕΡΟΥΣ ενεργειακούς χώρους των ΕΛΛΗΝΩΝ και να βρίσκονται εκεί για λίγες ώρες...ώστε να καθαρίσουν.

Τώρα κατά την διαδικασία του ύπνου η μελατονίνη που παράγεται από την επίφυση κρατάει από τις 3 τα μεσάνυχτα....έως τις 6 το πρωί, αφού προηγουμένως νωρίτερα έχει επέλθει ύπνος τουλάχιστον 3 ωρών. Όπως καταλαβαίνετε ο ύπνος είναι μία βιολογική διαδικασία που την χρειαζόμαστε, ώστε να υπάρχει ισορροπία στο σώμα μας, αλλά και στο πνεύμα μας. Όσοι ξενυχτούν συνεχώς περιορίζουν αισθητά την διαδικασία της ενεργοποίησης τους, αφού χρειαζόμαστε συγχρόνως και το φως και το σκοτάδι κι αυτό λόγω της δυαδικότητας που επικρατεί στη γη.

Οι συνεχείς ψεκασμοί στον ουρανό εμποδίζουν τις ακτινοβολίες του ήλιου να περάσουν και να εισέρθουν στο σώμα μας και ο βασικός σκοπός τους είναι να ενεργοποιηθούν όλο και λιγότεροι άνθρωποι.
Η ηλιακή ακτινοβολία είναι πολύ χρήσιμη και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε γυαλιά ηλίου. Ο ήλιος είναι σύμμαχός μας. Απολαύστε τον.

Οι πνευματικές καταστάσεις που διεγείρονται στο 6ο ενεργειακό μας κέντρο παράγουν συνήθως κίτρινο χρώμα, η διαίσθηση και η ευρύτερη επίγνωση βαθύ μπλε χρώμα, ενώ το ένστικτο βιολετί χρώμα. Τώρα κάθε πραγμάτωση της κάθε μας πράξης ξεκινάει με μία σκέψη, οπότε έχουμε μία προβολή της εικόνας του έργου που θέλαμε να πραγματώσουμε. Έτσι στην ουσία συνδεόμαστε με το τρίτο μάτι για να εκδηλώσουμε την κάθε διανοητική μας ικανότητα.
Οφείλουμε να γνωρίσουμε ότι εδώ στη Γαία η γνώση που εκδηλώνεται σε όλη την δημιουργία υπάρχει ήδη εκ των προτέρων. Φανταστείτε όπως ένας σπόρος περιέχει όλες τις πληροφορίες, έτσι με τον ίδιο τρόπο και ο άνθρωπος έχει μέσα του πληροφορίες για να τις εκδηλώσει εδώ στην τωρινή του ζωή.

Είμαστε ΑΔΕΛΦΙΑ....ενεργειακά όντα σε συγκεκριμένη συχνότητα, όπως και η γη και μάλιστα στην ίδια ιδιοσυχνότητα των 7, 83Hz και καθώς τώρα δεχόμαστε συνεχώς νέες δονήσεις και φωτεινές ενέργειες και κάθε δόνηση δημιουργεί νέες δονήσεις, οι οποίες επηρεάζουν θετικά τους ανθρώπους. Για να λάβουμε τις δονήσεις αυτές οφείλουμε να είμαστε όσο μπορούμε καθαροί κι αμόλυντοι από κάθε μεριά. Το τονίζω αυτό διότι είμαστε πυκνά υλικά όντα με αιθερική διάσταση...κι αυτό το αντιπροσωπεύουν τα 7 ενεργειακά μας κέντρα...όπου το καθένα δέχεται και τη δική του δόνηση και λαμβάνει μέρος, ώστε όλα τα χρώματα των ενεργειακών μας κέντρων, να βρίσκονται σε πλήρη ισορροπία, για σωστή υγεία, ώστε να αποδημήσουν τις ηλιακές ακτινοβολίες.

Η ανάπτυξη της ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ γίνεται στο τρίτο μάτι, όπου αντιλαμβανόμαστε τις πληροφορίες του περιβάλλοντος χώρου. Σημαντικό ενεργειακό κέντρο είναι επίσης μαζί με τα άλλα φυσικά και το 4ο της ΚΑΡΔΙΑΣ (Κάρα Διός) , όπου αν το ελέγξουμε πλήρως στέλνουμε θεραπευτικές δονήσεις προς τους άλλους συνανθρώπους μας. Αυτοί συνήθως που δεν δίνουν γενικώς....είναι αυτοί που έχουν κλειστό το 4ο ενεργειακό τους κέντρο...είναι μπλοκαρισμένο...οπότε γίνεται και αποκοπή ισορροπίας και με τα υπόλοιπα άλλα τρία, τα ονομαζόμενα θεϊκά (5,6,7)....μιας και τα τρία πρώτα (1,2,3) ονομάζονται γήινα. Το 4ο ενεργειακό κέντρο της ΚΑΡΔΙΑΣ, ενώνει το γήινο στοιχείο του ανθρώπου (1,2,3) δηλαδή τα γήινα ένστικτα, με το υλικό αιθερικό στοιχείο του ανθρώπου(5,6,7)...για πλήρη εναρμόνιση και ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.
Όταν λοιπόν έχουμε αναπτύξει ιδιαίτερα το 6ο ενεργειακό κέντρο...έχουμε περισσότερη ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ, μαντεύουμε πιο εύκολα και αναπτύσσεται η ΔΙΟΡΑΣΗ μας και γενικά είμαστε πιο ευαίσθητοι στην ακοή, αφή, γεύση, όραση,όσφρηση.

Ο οραματισμός είναι ικανότητα που αναπτύσσεται στο 6ο ενεργειακό κέντρο και εισερχόμαστε στη πνευματική διάσταση. Είμαστε έτσι πλέον ανοιχτοί σε μυστικές αλήθειες κι αντιλαμβανόμαστε ότι ο κόσμος μας είναι μία αλληγορία, μία πνευματική αρχή, η οποία εκδηλώνεται με υλικό τρόπο. Με την πάροδο του καιρού αντιλαμβανόμαστε ότι οι σκέψεις μας γίνονται πραγματικότητα. Αυτός ο νέος τρόπος είναι η δική μας ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ που βιώνουμε ότι ο κόσμος είναι ένα ολόγραμμα.
Η συνείδησή μας γίνεται ένας καθρέπτης του Πνεύματος και μέσω αυτού εισερχόμαστε σε κάθε πληροφορία του κάθε πεδίου της ύπαρξης.

Όταν έχουμε περιορισμούς στο 6ο ενεργειακό κέντρο και δεν δεχόμαστε και τις ακτίνες του ΗΛΙΟΥ....υπάρχουν προβλήματα, έντονοι φόβοι....που μας κρατάνε σε κατάσταση αποσύνδεσης....σας θυμίζω λίγο τι γινόταν γύρω σας όταν μας ανάγκαζαν να κάνουμε με το έτσι θέλω το εμβόλιο H1N1 και τι πίεση δεχόμασταν είτε λόγω άγνοιας ή κακής παραπληροφόρησης....δημιουργώντας ένα σύννεφο ομίχλης και ένα δίλημμα να το κάνω να μην το κάνω....το οποίο από μόνο του μας χαμήλωνε τους κραδασμούς και την άμυνα του οργανισμού μας. Στα ίδια πλαίσια είναι και τα οικονομικά μέτρα που μας επιβάλλουν με το έτσι θέλω....είμαστε όμηροι τους αν δεν το έχετε αντιληφθεί ακόμη ενός στημένου άσχημου παιχνιδιού εναντίων των λαών, όπου δημιουργούν ανασφάλεια, ψυχολογική και σωματική τρομοκρατία....και έναν διαρκή φόβο.
ΦΟΒΑΣΤΕ ΩΡΕ....!!! Εεεεε....φοβάστε; Εάν φοβάστε....τότε αυτοί έχουν πετύχει τον σκοπό τους. Να είσαστε νηφάλιοι και να μην ανησυχείτε για τίποτα. Ακόμη κι αν βιώνετε ζήτημα ύπαρξης κι επιβίωσης. Η ζωή μας εδώ είναι ένα μεταβατικό στάδιο. Ψηλά το κεφάλι....με θάρρος και παρρησία. Όταν χάνεις τα κεκτημένα...ο πόνος είναι μεγάλος...είναι αλήθεια. Τα χρειαζόμαστε όμως όλα αυτά τα καταναλωτικά αγαθά; Να εξαιρέσουμε φυσικά τις τροφές. Και φυσικά όχι. Είμαστε σε λάθος γραμμή....γιατί έχουμε γίνει ΟΛΟΙ μας έρμαια των καταναλωτικών μας συνηθειών και ερεθισμάτων.....αναγκών που νομίζουμε αν δεν τα έχουμε θα είμαστε χαμένοι. Έτσι είναι; Σίγουρα υπάρχει ιεράρχηση αναγκών μιας και σήμερα κάποιοι άρχισαν να πεινάνε...κι οφείλουμε ΟΛΟΙ μας να δείξουμε την ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ....και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ αναμεταξύ μας. Βοηθάμε χωρίς σκέψη. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ...στα δύσκολα φαίνεται. Όλοι μας δοκιμαζόμαστε και κρινόμαστε καθημερινά. Βοήθα τον διπλανό σου. Αυτόν έχεις κοντά σου. Κάντο τώρα. Τι περιμένεις;

Αν έχεις ένα ανισόρροπο 6ο ενεργειακό κέντρο Αδελφέ...σε οδηγεί σε άρνηση, φτωχή μνήμη, σε εμμονές, σε έλλειψη φαντασίας, σε ψευδαισθήσεις, σε παράλογους φόβους και γεννά γενικά περιορισμένη άποψη της πραγματικότητας...γι’ αυτό και μερικοί δεν αντιλαμβάνονται ακριβώς το τι τους γίνεται και είναι χαμένοι στο ίσιωμα.
Ένα τέτοιο τραυματισμένο 6ο ενεργειακό κέντρο μας ακυρώνει την διαίσθηση μας και έχουμε αποχή από τις ψυχικές μας εμπειρίες όπου ζούμε σε κόσμο άκαμπτο, όπου σωματικά εκδηλώνεται με πονοκεφάλους, με ένταση, με προβλήματα στα μάτια και το λαιμό, διαταραχή στα αυτιά και την μύτη, απόφραξη των αισθήσεων.

Όταν έχουμε όμως ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ το 6ο κέντρο μας δημιουργεί ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ, ΔΙΟΡΑΣΗ, ΣΟΦΙΑ, ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ, ΟΡΑΜΑΤΑ.
Το άνοιγμα του τρίτου ματιού ΑΔΕΛΦΙΑ...βοηθάει να βλέπουμε γύρω μας και ειδικά τα πρόσωπα των άλλων συνανθρώπων μας με ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ...καθώς η ανύψωση της δικής μας ΨΥΧΗΣ...δίνει και το ΧΕΡΙ βοηθείας για τους διπλανούς μας....αυτούς που έχουν πράγματι διάθεση για ενατένιση,...για ολοκλήρωση της ψυχής τους....για ουράνια επιστροφή εις τον ΗΛΙΟ ΣΕΙΡΙΟ...ο οποίος επιστρέφει...για να φωτίσει ξανά την γη και την ΕΛΛΑΔΑ.



ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα