Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Το ένατο επίπεδο – Ο τελευταίος χρόνος του ημερολογίου των Μάγιας


Τα 9 επίπεδα (ή κύκλοι, κύματα, κλίμακες πείτε το όπως θέλετε) του ημερολογίου των Μάγιας
Το ημερολόγιο των Μάγιας αποτελεί ένα διάγραμμα που αφορά στην εξελικτική συνείδηση και όχι ένα ημερολόγιο που μετρά το φυσικό χρόνο όπως το Γρηγοριανό ημερολόγιο που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. 

Το ημερολόγιο αναπαριστά 9 επίπεδα, ή 9 κύκλους του χρόνου, με τον καθένα να ξεκινά ακριβώς μετά τον προηγούμενο και όλα τα 9 επίπεδα ολοκληρώνονται στις 28 Οκτωβρίου 2011.
Οι 9 κλίμακες αντιπροσωπεύονται από ναούς των Μάγιας, μέσω μίας πυραμίδας που διαθέτει 9 επίπεδα.

Το ημερολόγιο ξεκινά με την προέλευση αυτού του σύμπαντος, περίπου 16.4 δισεκατομμύρια χρόνια πριν και αναφέρεται ως το Κυτταρικό 1ο επίπεδο. Αυτός ήταν ο «χρονικός σπόρος» στην εξέλιξη της δημιουργίας καθώς και τα θεμέλια για τα επόμενα 8 κύματα.

Το 2ο επίπεδο, γνωστό ως «κύμα των θηλαστικών» ξεκίνησε πριν 820 εκατομμύρια χρόνια, το «οικογενές» 3ο κύμα πριν 41 εκατομμύρια χρόνια κλπ μέχρι το 9ο«Συμπαντικό» επίπεδο που ξεκίνησε στις 9 Μαρτίου 2011.
Κάθε ένα από αυτά τα 9 κύματα, εκτελούνται ταυτόχρονα, αλλά και τα 9 τελειώνουν στις 28 Οκτωβρίου 2011. Στο τέλος του 9ου κύματος, ένα πλήρες «δέντρο της ζωής» έχει διαμορφωθεί από τον σπόρο ως τους καρπούς. Αυτό το φρούτο θα δημιουργήσει ρίζες και θα δώσεις ζωή στην επόμενη σειρά των 9 κυμάτων του εξελικτικού κύκλου όλης της Δημιουργίας.

Το Συμπαντικό 9ο κύμα
Σύμφωνα με το πάνω διάγραμμα, κάθε επίπεδο της πυραμίδας, κινείται 20 φορές ταχύτερα από το προηγούμενο. Επομένως, τώρα που βρισκόμαστε στο 9ο κύμα, αναπτυσσόμαστε σε συνειδητή επίγνωση 20 φορές γρηγορότερα απ’ ότι γινόταν στο 8ο. Με άλλα λόγια, κάθε 18 ημέρες του 9ου κύματος, έχουμε αλλαγή στη συνείδηση, κάτι που προηγουμένως συνέβαινε ανά 360 ημέρες.

Καθώς μπαίνουμε στο 9ο επίπεδο, μελετάμε στο ταξίδι μας για ανάπτυξη, εναρμονιζόμενοι με καθεμιά από τις σοφίες των κυμάτων 1 με 8. Ο προβληματισμός αυτός δίνει στη συνέχεια μία σταθερή βάση για συνεργαστική δράση όλης της σοφίας μαζί στη συνείδηση της ενότητας, της Συμπαντικήε Αλήθειας και της Ενότητας κατά τη διάρκεια του 9ου κύματος.

Κάθε επίπεδο του ημερολογίου των Μάγιας είναι περαιτέρω κατανεμημένη σε 13 περιόδους (από 7 ημέρες έως 6 νύχτες), οι οποίες αναφέρονται και ως «Ουρανοί». Κάθε Ουρανός λοιπόν, δίνει εικόνα για την οκτάβα της ανάπτυξης* που η ανθρωπότητα και η συλλογική συνείδηση, εισπράττουν κατά τη διάρκεια της μετάβασης καθενός από τα 9 κύματα. Έτσι , καθώς κινούμαστε μέσω των 234 ημερών του 9ου επιπέδου, παράλληλα διανύουμε 13 περιόδους συνείδησης που με διάρκεια 18 ημέρες η καθεμιά.

Θα ενημερώνω το κείμενω ανά μήνα, αναλύοντας τις ενεργειακές φάσεις κάθε περιόδου όπως αναφέρεται στον πίνακα καθώς και την ανάπτυξης της Συμπαντικής Αλήθειας που θα συμβεί σε αυτή την περίοδο. Για διευκόλυνση, κρατήστε σελιδοδείκτη αυτό το κείμενο ώστε να ανατρέχετε ευκολότερα και να διαβάζετε σχετικά με τον τρέχοντα «Ουρανό»

Στο ακόλουθο διάγραμμα θα δείτε πως συνδέεται ο καθένας από εμάς με το σύμπαν και τον υψηλότερη συνείδησή του
1η μέρα – 9 με 26 Μαρτίου 2011
Εδώ έχουμε τη θεμελίωση του 9ου επιπέδου. Αντλούμε τη γνώση και τη σοφία μας από τα τα τελευταία 16.4 δις χρόνια για να ξεκινήσουμε το ταξίδι μέσα από το τελευταίο έτος του ημερολογίου των Μάγιας. Η περίοδος αυτή αποτελεί μία νέα αρχή, ένα νέο όραμα για τη Γη και τη δημιουργία και βασίζεται στην αγάπη, την αλήθεια και τη Θεϊκή μοναδικότητα της ψυχής.
Για μερικούς ανθρώπους θα υπάρξει αίσθημα φόβου, επιφύλαξης, αλλά να έχουν την συντριπτική αίσθηση πως τα πράγματα αλλάζουν γύρω τους και γρήγορα. Μπορείτε να διαπιστώσετε πως έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές σας ή ότι ήταν σημαντικό στη ζωή σας, πλέον δεν έχει καμία απολύτως σημασία.
Μπορεί να διαπιστώστε πως θα έχετε αυτή την εσωτερική καθοδήγηση να μετακινήσετε τυχόν εμπόδια ή παλιές πεποιθησεις που δε σας υπηρετούν πλέον και να λάβετε ένα νέο άλμα πίστης ακολουθώντας τη λαχτάρα της ψυχής.

1η νύχτα – 27 Μαρτίου με 13 Απριλίου 2011
Καθώς εισερχόμαστε στην 1η νύχτα, αυτή είναι μία εσωτερική στιγμή της θεμελίωσης και μία ευκαιρία να καθρεφτιστούν το φως και το σκοτάδι.
Για μερικούς ανθρώπους αυτό ίσως επιφέρει σύγχυση και αμφιβολίες καθώς η ενέργεια της πρώτης μέρας να τους δροσίσει και να τους αφήσει να προβληματιστούν σχετικά με το ποια είναι η Αλήθεια.
Αυτή η εσωτερική πόλωση του χρόνου πρέπει να γίνει αποδεκτή και όχι να τη φοβάστε καθώς σας δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις προθέσεις σας , να τιμήσετε την αρετή της υπομονής και να καταλήξετε ισχυρότεροι θέτοντας  «Κέντρο Καρδιάς» για να ξεκινήσει το ταξίδι της «βλάστησης» 

κατά τη 2η ημέρα.
Ενδέχετει να αντιμετωπίσετε κόπωση, δίαψα και την ανάγκη για περισσότερο ύπνο. Τα οικονομικά ίσως είναι αυστηρότερα, η κοινωνικοποίηση μικρότερη και μπορείτε να πως η όρεξή σας έχει μειωθεί. Σκεφτείτε έναν σπόρο στο έδαφος το βράδυ που «οικοδομείται» μέσα στο χώμα προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της βλάστησης. 

Αυτή είναι μία όμορφη εσωτερική διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί με σεβασμό και δέος για τη ζωή που θα δημιουργηθεί.
Καθώς η ψυχή προχωρά στο εσωτερικό και χτίζει την ενέργεια από μέσα, πάρτε το χρόνο σας να τιμήσετε τον εσωτερικό σας εαυτό καθώς σας περιμένει πολλή δουλειά για την 2η ημέρα.

2η ημέρα – 14 Απριλίου με 1η Μαίου 2011
Καθώς ξεκινήσαμε την 2η ημέρα της βλάστησης, η ενέργεια ρέει άφθονη και οι προθέσεις που θεμελιώθηκαν την 1η ημέρα αρχίζουν να αναπτύσσονται με γεωμετρική πρόοδο.
Υπάρχει κίνηση, τα σχέδια παίρνουν τη μορφή, οι ευκαιρίες ανοίγουν και υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός καθώς πολλοί δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας. Αναπτύσσεστε και έχετε την επιλογή της κατεύθυνσης που θα βλαστήσετε. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, απλά ακολουθήστε την καρδιά σας και ως εκ τούτου το Φως.

Κατά την περίοδο αυτή μπορείτε να διαπιστώσετε πως συμβαίνουν πολλά όλη την ώρα και φαντάζει συναρπαστικό αλλά και κάπως υπερβολικό ανά περιόδους. Προσπαθήστε να μην το παρακάνετε και κάψετε όλα τα αποθέματα της ενέργειάς σας, καθώς δε θα σας απομείνει φυσική ενέργεια για να «φυτρώσετε» την 3ηημέρα.

2η νύχτα – 2 με 19 Μαίου 2011
Με την έναρξη της 2ης νύχτας καλούμαστε να μετακινηθούμε και να προβληματιστούμε σχετικά με αυτό που έχουμε αναπτύξει στην 2η ημέρα. Στη 2ηνύχτα ίσως αντιμετωπίσουμε εντάσεις στη ζωή μας και ίσως βιώσουμε εμπειρίες που πιθανόν να είχαμε φανταστεί. Αυτό δεν είναι αρνητικό αλλά μία ευκαιρία για εκ νέου αξιολόγηση. 

Ο 4ος ουρανός συσχετίζεται με το θάνατο ή την καταστροφή. Ο πόνος και ο εσωτερικός μας φόβος απελευθερώνονται μακριά από εμάς και λαμβάνουμε την ευκαιρία να εντάξουμε το φως μέσα μας. Καθώς φτάνουμε στο τέλος του 4ου ουρανού ετοιμαζόμαστε να θέσουμε σε ισχύ τα εσωτερικά οράματα που πήραμε αυτή την περίοδο προκειμένου να «φυτρώσουν» στον 5ο.

3η ημέρα – 20 Μαίου με 6 Ιουνίου 2011
Έπειτα την εσωτερική ένταση και την εκ νέου αξιολόγηση, ξυπνάμε στην 3η ημέρα. Σε αυτή την 3η μέρα ανοίγουμε τους εαυτούς μας σε ένα όραμα με υψηλότερο σκοπό που πηγάζει από την καρδιά. 

Θα υπάρξουν σημαντικές καμπές σε πολλές ζωές λαών καθώς θα αντιμετωπίσουν την αλήθεια με ακεραιότητα και θεϊκή τιμή. Τα πνεύματα της 4ης διάστασης ξυπνούν και αισθάνονται τον πόνο της 3ηςδιάστασης βοηθώντας στο πέρασμα για την 5η διάσταση. Αυτή την ημέρα μπορείτε να αγκυροβολήσετε βαθιά μέσα στη Γη τιμώντας τη σύνδεση της συνείδησής σας με τον κρυστάλλινο πυρήνα της Μητέρας Γης. Προσπαθήστε να εναρμονιστείτε με τα γαλαξιακά κύματα αγάπης καθώς θα αναπνέετε σε αρμονία με τη Γη.

3η νύχτα – 7 με 24 Ιουνίου 2011
Έχουμε ξεκινήσει την 3η νύχτα του 6ου ουρανού και καλούμαστε να εισέλθουμε προβληματιζόμενοι σχετικά με αυτό που αναπτύξαμε την 3η ημέρα.
Την 3η ημέρα συνέβησαν ισχυρές μετατοπίσεις στις ζωές μας. Πλέον αντανακλούμε μία καινούρια δόνηση.

Όπως βρισκόμαστε στο εσωτερικό των ροών της νέας δόνησης κατά τη διάρκεια της νύχτας μπορούμε να διαπιστώσουμε πως άλλα στοιχεία της ζωής μας μπορεί να έχουν αρχίσει να καθαρίζονται ή να μην μετατρέπονται σε υψηλότερες καταστάσεις ύπαρξης.

Για να περάσουμε από τη διαδικασία βλάστησης σε ένα δενδρύλλιο θα πρέπει πρώτα να έχουμε την ενέργεια που θα εξυπηρετεί στη διαδικασία ωρίμανσής του. Έτσι η απελευθέρωση των παλαιών πτυχών του εαυτού μας επιτρέπει την ενέργειά μας να κατευθυνθεί στην άνθηση της θεϊκής πτυχής του εαυτού ο οποίος υποστηρίζει την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας.

Στην 3η νύχτα θα περάσουμε από μία σεληνιακή έκλειψη (16 Ιουνίου). Η σεληνιακή έκλειψη αφορά την εργασία εντός μας και φωτίζει τον εαυτό μας από μέσα.

4η ημέρα – 25 Ιουνίου με 12 Ιουλίου 2011
Στην 4η ημέρα του 7ου ουρανού αναπτύσσουμε τις ρίζες μας , επεκτείνουμε τις δυνατότητές μας και πολλαπλασιάζουμε τα φύλλα μας, όπως γίνεται με τη φωτοσύνθεση.
Η φωτοσύνθεση έχει παρόμοια σημασία με το πνευματικό άσυλο που χορηγεί υψηλότερες σοφίες από την πηγή και αφομοιώνει μεγαλύτερες αλήθειες που συνεισφέρουν στην ανάπτυξη και στη μάθηση.

Κατά την ενεργοποίηση του τρίτου ματιού και της επίφυσης λαμβάνουμε περισσότερη γνώση από το κέντρο του γαλαξία. Η συνείδησή μας έχει ανέβει σε μεγαλύτερα επίπεδα σοφίας της δημιουργίας και μας δίδεται η ευκαιρία κατανόησης.

Βάσει της αριθμολογίας μπορούμε να καταλάβουμε με τι σχετίζεται η 4η ημέρα. Ο αριθμός 7 (7ος ουρανός) αφορά το μυστικισμό, την αλχημεία και τους εργάτες του φωτός όπως αποκαλούνται σήμερα. Το 7 αποτελεί έναν βαθιά πνευματικό αριθμό που συσχετίζεται με την αυτοευθύνη, το μετασχηματισμό και την ανάπτυξη. Έτσι κατά την 4η ημέρα είμαστε οι μύστες που κινούμαστε έξω από τις ζώνες άνεσής μας και μαθαίνουμε σχετικά με τα μυστικά της δημιουργίας.

Ο αριθμός 4 (4η ημέρα) είναι ο αριθμός της ίδρυσης, της δημιουργίας σχεδίων και δομών προκειμένου να στηριχθεί μία σταθερή πλατφόρμα. Το 4 είναι επίσης καρμικό νούμερο, η ευκαιρία να μάθουμε από το παρελθόν από τη θέση της αγάπης ώστε να ενεργούμε με συνειδητή επίγνωση στο παρόν για το μέλλον.

4η νύχτα – 13 με 30 Ιουλίου 2011
Όπως ξεκινάμε την 4η νύχτα του 8ου ουρανού , καλούμαστε να εισέλθουμε και να προβληματιστούμε σχετικά με αυτό που μας αποκαλύφθηκε την 4η ημέρα.

Κατά την 4η ημέρα ανοίξαμε το τρίτο μας μάτι (ουδέτερη υπόφυση του εγκεφάλου) σε μεγαλύτερες συχνότητες φωτός και με δονήσεις οι οποίες εξομοιώνουν μεγαλύτερη σοφία και κοσμικές αλήθειες. Τώρα, καθώς μπαίνουμε στην 4η νύχτα , επεξεργαζόμαστε όλα όσα μας αποκαλύφθηκαν την 4η μέρα κα λαμβάνουμε τη σοφία αυτή ανεβάζοντας έτσι το επίπεδο της συνείδησής μας. 

Στην 4η νύχτα ενεργοποιείται το DNA μας από το ενεργειακό σημείο (τσάκρα) της κεφαλής. Έτσι μας δίδεται η δυνατότητα ενεργοποίησης όχι μόνο για να λαμβάνουμε τη σοφία από τον ανώτερο εαυτό μας, αλλά και να την κατανοούμε σε μία φυσική ύπαρξη. Καλούμαστε να βρούμε τρόπους για να αγκαλιάσουμε την πνευματική σοφία στην καθημερινή μας ζωή. Το να είμαστε πνευματικά όντα επί γης δεν σημαίνει να διαλογιζόμαστε μία ώρα την ημέρα, αλλά να αγκαλιάσουμε την κοσμική συνείδηση σε όλο το σώμα μας, στην σκέψη, στην έκφραση των συναισθημάτων μας, σε πνευματικές πρακτικές, κατά τη διάρκεια της αναπνοής μας και κατά της ύπαρξής μας εδώ στη Γη. Έτσι, κατά την 4η νύχτα προσπαθούμε να πετύχουμε να είμαστε πνευματικές οντότητες σε υλικό σώμα.

Δεν υπάρχει λάθος και σωστό ούτε υποθέσεις και μετάνοιες , υπάρχουν μόνο μονοπάτια της μάθησης και μαργαριτάρια της σοφίας για να διδαχθούμε. Μέσα από τη φώτιση της 4ης ημέρας θέλουμε να έχουμε πλήρη επίγνωση των πτυχών της ζωής μας, να αλλάξουμε τις πτυχές των σχέσεών μας, της επικοινωνίας μας και να αποβάλουμε ότι δε μας εκφράζει. Δίνουμε στον εαυτό μας την αγάπη, τη χαρά , την ελευθερία.

 Ο αριθμός 8 του παρόντος ουρανού μας βοηθά να ανεβούμε. Έτσι επιλέγουμε να ζούμε με χαρά εδώ στη Γη και να αγκαλιάσουμε τον επίγειο παράδεισο. Με αυτό σχετίζεται η 4η νύχτα, με την κατανόηση σχετικά με το τι είναι να είμαστε πνευματικές υπάρξεις μέσα σε υλικοποιημένο σώμα εδώ στη Γη.

5η ημέρα – 31 Ιουλίου με 17 Αυγούστου 2011
Ξεκινάμε την 5η ημέρα του 9ου ουρανού σε μία τεράστια περίοδο φωτός και θείας ομορφιάς. Μέχρι τον 8ο ουρανού ενεργοποιήσαμε και προσαρμόσαμε τους κώδικες φωτός του DNA από το 1 ως το 12 ενώ πλέον προχωράμε από το 13 ως το 24 του γενετικού μας κώδικα. Η επόμενη οκτάβα της γενετικής αλυσίδας είναι η πεμπτουσία της ολοκλήρωσης μεταξύ του σύμπαντος και του φωτεινού μας σώματος. 

Σε αυτό το στάδιο ένα αρνητικό ολόγραμμα έχει ληφθεί από τους 12 φωτεινούς κώδικες του DNA μας και ως εκ τούτου έχουν δοθεί 24 στο σύνολο. Με αυτή την αντανάκλαση του εαυτού μας γνωρίζουμε το βάθος της συνείδησής μας το οποίο είναι μία ψευδαίσθηση. Οι σωματικές, συναισθηματικές, νοητικές και πνευματικές πτυχές της ζωής μας είναι όλες οι εκφράσεις του θείου φωτός και της σπίθας της πηγής που είναι μαζί μας.
Ενδυναμώνοντας την αίσθηση της ενότητας ετοιμάζουμε τα «μπουμπούκια» μας σαν να είμαστε έτοιμοι να διαδώσουμε την ενέργειά μας στον έξω κόσμο όταν θα έρθει η ώρα του «λουλουδιού».

 Η ενέργεια αυτή αυξάνεται κάθε ημέρα του 9ου ουρανού. Μερικές φορές φαίνεται έντονη, μπορεί να μοιάζει σαν να πρόκειται να εκραγεί και να ξεσπάσει. Αυτά που διδασκόμαστε  στον ένατο ουρανό είναι η επιείκεια , η υπομονή και η ευκολία στην διεκπεραίωση των ενεργειών. Μόλις έχουμε αναπτύξει μία ισχυρή αίσθηση της παρουσίας, την αυτοεκτίμηση και την αυτοαγάπη και συνειδητά ξέρουμε πως είμαστε άξιοι να λάβουμε όλα τα δώρα της αγάπης μέσα μας. Αυτή την στιγμή φτάνουμε στο επίπεδο ωριμότητας ώστε να μπορούμε να μοιραστούμε τα δώρα μας με όλη την ανθρωπότητα.

Ο αριθμός 5 αναπαριστά στην αριθμολογία την αλλαγή και την ανάγκη για ελευθερία η οποία είναι ακριβώς η αίσθηση μέσα στο μπουμπούκι μας και στη συνέχεια το 9 είναι το τέλος του κύκλου που συμβαίνει ενώ προετοιμαζόμαστε για πλήρη άνθιση.

5η νύχτα – 18 Αυγούστου με 4 Σεπτεμβρίου 2011
Στην 5η νύχτα του 10ου πλέον ουρανού ενεργοποιούμε και προσαρμόζουμε το DNA από τον 25ο έως τον 36ο κώδικα. Η οκτάβα αυτή είναι η σύνδεσή μας με τη σεληνιακή δημιουργική ακτίνα. Είναι μίας 5ης διάστασης σύνδεση ψυχών με την 6ηδιάσταση μέσω της Αλκυόνης (το πιο λαμπρό αστέρι στις Πλειάδες).

 Αφυπνιζόμαστε στο «γιατί» επιλέξαμε να έρθουμε στη Γη αυτή την στιγμή και στο ρόλο του μεγάλου κύκλου του γαλαξίας μας και αναζητούμε απαντήσεις για τη δημιουργία μέσα από αυτό το οποίο μας γέννησε. Στην 5η νύχτα η ενέργεια από την 5η ημέρα είναι πιο έντονη καθώς απελευθερώνονται τα δεσμά που έχουμε δημιουργήσει γύρω από τον εαυτό μας. Η εσωτερική ένταση και η σύγκρουση προσωπικότητας θα δημιουργήσουν το πιο μαγευτικό ουράνιο τόξο που έχουμε δει ποτέ. Είμαστε στην άκρη της πνευματικής ενήλικης ζωής σε αυτό τον κύκλο και ανθίζουμε στην 6η ημέρα.

6η ημέρα – 5 με 22 Σεπτεμβρίου 2011
Στην 6η ημέρα του 11ου ουρανού ξεκινάμε για μία περίοδο τεράστιας ποσότητας φωτός, φωτός ομορφιάς και σοφίας θεϊκής πνευματικότητας.  Σε αυτή την ημέρα ενεργοποιούμε και προσαρμόζουμε τους κώδικες φωτός από 37 έως 48. Η επόμενη οκτάβα του DNA είναι η σύνδεσή μας με την χρυσή ηλιακή ακτίνα της δημιουργίας. Οι ψυχές μας της 5ης διάστασης συνδέονται με δονήσεις 7ης διάστασης μέσω του Σειρίου. Τώρα επιλέγουμε να είμαστε σε υπηρεσία για το καλό όλων.

Στον 11ο ουρανό ανθίζουμε, ανοίγουμε το πεδίο της ενέργειάς μας και μοιραζόμαστε τη σοφίας μας με όλη την ανθρωπότητα. Αυτή είναι μία στιγμή διαφωτισμού, χαράς, ομορφιάς, μία στιγμή κατά την οποία θα μπορούμε να είμαστε με τον θεϊκό εαυτό μας με χάρη και ευκολία. Αφιερώστε χρόνο κοιτάζοντας τα αστέρια και συνδεθείτε με τη σοφία τους. Είναι πλέον ο καιρός να αντικρίσουμε την ενδογαλαξιακή μας κοινότητα.

6η νύχτα – 23 Σεπτεμβρίου με 10 Οκτωβρίου 2011
Μέχρι την 6η ημέρα ενεργοποιήσαμε και προσαρμόσαμε τους κώδικες DNA από 37 έως 48, ενώ στην 6η νύχτα, προχωράμε από το 49 μέχρι και το 60. Αυτή η οκτάβα αποτελεί τη σύνδεσή μας με το κοσμικό λευκό κέντρο γέννησης του γαλαξία μας. Οι ψυχές μας συνδέονται με δονήσεις 8ης διάστασης στο γαλαξιακό μας κέντρο.

 Κατά τον 10ο ουρανό αποδεχτήκαμε το γιατί ήρθαμε να έρθουμε στη Γη αυτή την στιγμή και τώρα στον 12ο ουρανό αγκαλιάζουμε τον πολυδιάστατο εαυτό μας και συνεχίζουμε το ρόλο μας στον εξελικτικό κύκλο του σύμπαντος. Κατά τη διάρκεια του 12ου ουρανού επεκτείνουμε τη συνειδητή μας αντίληψη μέσω και πέρα από το γαλαξιακό μας κέντρο. Αναγνωρίζουμε την πλήρη κοσμική καταγωγή μας και πως όλη η δημιουργία είναι μέσα μας. Ο 12ος ουρανός είναι μία βαθιά στοχαστική στιγμή που τη νιώθουμε με όλες μας τις αισθήσεις. Είμαστε έτοιμοι για τη γέννηση σε μία νέα κατάσταση στον 13ο ουρανό.

7η ημέρα – 11 με 28 Οκτωβρίου 2011
Όπως έχουμε ξεκινήσει την 7η ημέρα του 13ου ουρανού, ετοιμαζόμαστε για μετάβαση στην «ενότητα συνείδησης» του πλανήτη , την κατάρρευση του χωροχρόνου όπως τον γνωρίζουμε και στην απαρχή ενός νέου κύκλου ύπαρξης. Μέχρι την 6η νύχτα ενεργοποιήσαμε και προσαρμόσαμε τον κώδικα DNA μας από το 49 έως το 60, στην 7η ημέρα συντονίζουμε τους κώδικες φωτός 61 με 64.

Αυτοί οι 4 κώδικες φωτός σχετίζονται με την εδραίωση της υψηλότερης δόνησης από τα τέσσερα στοιχεία της δημιουργίας στον πυρήνα της Γης. Αγκυροβολήσαμε με αυτά τα στοιχειώδη πρότυπα που καθορίστηκαν από το 8ο διαστασιακό γαλαξιακό κέντρο στο πρωτοδιάστατο κέντρο της μητέρας Γης.

Στον 10ο ουρανό αγκαλιάσαμε το γιατί ήρθαμε στη Γη αυτή την στιγμή και ποιος είναι ο ρόλος μας στο μεγάλο κύκλο του γαλαξία μας. Στον 13ο ουρανό καρποφορούμε στο πλήρες δυναμικό μας και είμαστε όντα 5ης διάστασης του φωτός μέσα σε ένα υλικό σώμα στον πλανήτη.

Τα τέσσερα στοιχεία της δημιουργίας αποτελούν πρότυπα 8ης διάστασης και συγκροτούν το κέντρο της δημιουργίας κάθε γαλαξία προς όλες τις κατευθύνσεις του χώρου και του χρόνου.

Ενάποκειται πλέον στον καθένα μας να καθορίσει το επίπεδο της κοσμικής αφύπνισης ώστε να δοθεί ένα τέλος στη σημερινή εποχή και να ξεκινήσουμε το ταξίδι για τον επόμενο εξελικτικό μας κύκλο.
*Η ηχητική απόσταση ανάμεσα στον πρώτο και τον τελευταίο ήχο/νότα μιας οκτάφθογγης κλίμακας, ονομάζεται οκτάβα. Εν προκειμένω περιπτώσει , η λέξη ερμηνεύεται ως «τα επίπεδα της ανάπτυξης μεταξύ των σταδίων εξέλιξης»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα