Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Αποκαλύπτοντας Τα Απόκρυφα, Πέρα Από Κάθε Φαντασία, Της Πόλης Του Βατικανού!! (Μέρος Πρώτο)

Βατικανό - η Πλατεία του Αγίου Πέτρου και η Βασιλική 





Πλατεία και Βασιλική του Αγίου Πέτρου - Για πολλούς ανθρώπους συνώνυμη με την Πόλη του Βατικανού
H Βασιλική του Αγίου Πέτρου είναι για πολλούς ανθρώπους συνώνυμη με το Βατικανό. 

Μοιάζοντας περισσότερο με έναν ειδωλολατρικό ναό από μια Καθολική εκκλησία (όπως και όλες οι εκκλησίες της Ρώμης, στην πραγματικότητα), αυτή η τεράστια και πολυτελή κατασκευή κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά. 


Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μου , ο μυστικός κώδικας του Βατικανού αποκωδικοποιήθηκε από τον συγγραφέα και ερευνητή Wayne Herschel. 


Κατάφερε να συσχετίσει τους ναούς του Βατικανού και της Ρώμης και των οβελίσκων με τα αστέρια, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είναι αντίγραφα των αστερισμών του Ωρίων και των Πλειάδων - τα αρχαία αστέρια των "θεών"


 Πρώτα απ 'όλα, η Βασιλική, μαζί με την πλατεία του Αγίου Πέτρου ,  την Via della Conciliazione  και  το Castel Sant'Angelo (Μαυσωλείο του Αδριανού), έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με ένα κλειδί, όταν φαίνονται από ψηλά. Το κλειδί αντιπροσωπεύει το κλειδί του διάσημου Σολομώντα από τα χειρόγραφα γνωστά ως «Κλειδί του Σολομώντα» .



Επίσης, η Βασιλική του Αγίου Πέτρου και η πλατεία αντιπροσωπεύουν τον αστερισμό του Ωρίωνα, ενώ το Castel Sant'Angelo αντιπροσωπεύει το αρχαίο άστρο των θεών (γνωστό στην Αίγυπτο ως το Αστέρι του Ra).


Αριστερά: Η πλατεία του Αγίου Πέτρου όπως φαίνεται από ψηλά – παρατηρήστε τον αιγυπτιακό οβελίσκο στο κέντρο και τις δύο κρήνες
Μέση: Οι τρεις κύκλοι αντιπροσωπεύουν τη ζώνη του Ωρίωνα, το X αντιπροσωπεύει το υπόλοιπο του αστερισμού, ενώ το γράμμα P (Πέτρος) τις Πλειάδες – – είναι το επίμηκες τμήμα του P (που αντιπροσωπεύεται από την οδό “Via della Conciliazione”) που ενώνει τους αστερισμούς του Ωρίωνα και των Πλειάδων
Δεξιά: το «χριστιανικό» σύμβολο Chi-Rho, που εκπροσωπεί τους αστερισμούς των θεών, Ωρίωνα και Πλειάδων.

Οι οβελίσκοι του Βατικανού και της Ρώμης είναι ως επί το πλείστον πρωτότυποι αιγυπτιακοί οβελίσκοι, ακριβώς όπως αυτοί που βρέθηκαν στο Παρίσι, το Λονδίνο και ακόμη και στη Νέα Υόρκη.

Είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε γιατί οι επικεφαλής των χριστιανών από όλο τον κόσμο είναι λάτρεις του παγανιστικού μνημείου.

Οι λεγόμενοι Illuminati (που σημαίνει «οι πεφωτισμένοι”, επειδή έχουν πρόσβαση στην αλήθεια, ενώ οι υπόλοιποι από εμάς όχι), λατρεύουν μανιωδώς τον οβελίσκο επειδή αντιπροσωπεύει τον φαλλό του αιγυπτιακού θεού Όσιρι -. που ήταν, στην πραγματικότητα, ο γιος του Enki, Asar.

Στον συμβολισμό, ο οβελίσκος αντιπροσωπεύει την αρσενική ενέργεια και πάντα συνοδεύεται από έναν κοντινό θόλο, ο οποίος αντιπροσωπεύει την θηλυκή ενέργεια.

Όπως θα σας παρουσιάσω, όλοι οι οβελίσκοι του Βατικανού και της Ρώμης στήθηκαν μπροστά από τεράστιους θόλους.

Επίσης, ορισμένοι από τους θόλους μοιάζουν με αρχαίες κυψέλες, οι οποίες αντιπροσωπεύουν τους ναούς των «βασιλικών» οικογενειών.

Είναι ένα σύμβολο που χρησιμοποιείται εκτενώς από τον Ελευθεροτεκτονισμό.

Το Βατικανό σε εικόνες

Η θέα από την κορυφή του Castel Sant ‘Angelo είναι εκπληκτική, ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας συννεφιασμένης μέρας, και μέχρι να κοιτάξω προς το Βατικανό, είχα σχεδόν ξεχάσει που βρισκόμουν(στην κορυφή των πρώην φυλακών της ρωμαϊκής Ιεράς Εξέτασης και συμβολικό άστρο των αρχαίων «θεών»).

Η Θέα από την κορυφή του Castel Sant ‘Angelo προς την πλατεία του Αγίου Πέτρου και την Βασιλική

Ο δρόμος που οδηγεί από το Castel Sant'Aneglo στην πλατεία του Αγίου Πέτρου και την Βασιλική είναι γνωστός ως Via della Conciliazione (που σημαίνει Δρόμος της Συνδιαλλαγής - ένα αξιοπρεπές όνομα για ένα σκοτεινό μέρος) και πλαισιώνεται από 28 οβελίσκους, 14 σε κάθε πλευρά.


Η Via della Conciliazione, πλαισιώνεται από 28 οβελίσκους (14 σε κάθε πλευρά). Επίσης παρατηρήστε τα κουκουνάρια πάνω από τα δύο κτίρια που πλαισιώνουν τον δρόμο.



Η αρσενική ενέργεια αντιπροσωπεύεται από τον αρχικό αιγυπτιακό οβελίσκο στην πλατεία του Αγίου Πέτρου
Η θηλυκή ενέργεια αντιπροσωπεύεται από το θόλο της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου.
Επίσης, η εξωτερική αρχιτεκτονική του θόλου μοιάζει με τρούλο και αρχαία κυψέλη.

Στην κορυφή του φαλλικού συμβόλου έχουμε έναν σταυρό, ένα τρισδιάστατο οκτάκτινο αστέρι και μια κηρήθρα. Στο συμβολισμό της «ελίτ», ο χριστιανικός σταυρός αντιπροσωπεύει το πέρασμα που σχηματίζεται από τα αστέρια του αστερισμού του Ωρίωνα, τα οκτάκτινα αστέρια αντιπροσωπεύουν είτε τον Μελχισεδέκ * ή την Ινάννα **, ενώ η κηρήθρα αντιπροσωπεύει το σπίτι των «βασιλικών» οικογενειών ( ενώ οι μέλισσες αντιπροσωπεύουν τις βασιλικές οικογένειες). Ο Wayne Herschel υποθέτει ότι το σύμβολο αντιπροσωπεύει τους επτά λόφους της Ρώμης, οι οποίοι με τη σειρά τους αντιπροσωπεύουν τις Πλειάδες. Αν και θεωρώ ότι η ερμηνεία του είναι πολύ εύλογη και ενδιαφέρουσα, εγώ εξακολουθώ να θεωρώ ότι το σύμβολο είναι μια κηρήθρα (ή ίσως και δύο), και θα δείτε γιατί αργότερα.
 Το οκτάκτινο αστέρι αντιπροσωπεύει τον Μελχισεδέκ, ο οποίος ήταν ο βασιλιάς του Σάλεμ και ιερέας των «υψηλότερων όλων των θεών". Μερικοί θεολόγοι θεωρούν ότι ήταν ο Σημ, ο γιος του Νώε / Ziusudra, και  παππούς του Nimrod (που αργότερα έγινε ο βασιλιάς της Σενναάρ και ιερέας του θεού ψάρι). Στον τεκτονισμό, ο Μελχισεδέκ συνδέεται με τον βαθμό της Υψηλής Ιεροσύνης (υψηλή μασονική κατάταξη). ** Η Ινάννα ήταν η εγγονή του Ενλίλ (αδελφού του Enki) και σεβαστή θεά των Anunnaki. Απόκρυφα σύμβολα της είναι το οκτάκτινο αστέρι, το περιστέρι και η κουκουβάγια. Ήταν γνωστή σε όλη την ιστορία με πολλά ονόματα: Ιστάρ, Σεμίραμις,  Αφροδίτη και η δαίμονας-θεά Λίλιθ, για να αναφέρουμε μερικά. Έτσι, οι ανθρωποθυσίες που λάμβαναν μέρος στο Bohemian Grove προς τιμή της θεάς κουκουβάγιας, είναι στην πραγματικότητα αφιερωμένες στην Ινάννα.

Ακριβώς μπροστά από τη Βασιλική, υπάρχει ένα άγαλμα του, δήθεν, Αγίου Πέτρου που κρατάει δύο χρυσά κλειδιά. Κατά τη γνώμη μου, το άγαλμα αναπαριστά τον περίφημο βασιλιά Σολομώντα - επίσημο βασιλιά του Ισραήλ και έναν μαύρο μάγο, που έθεσε τις βάσεις για τη μυστική κοινωνία που είναι γνωστή ως Τεκτονισμός .  Τα κορυφαία μέλη αυτής της μυστικής κοινωνίας ήταν πάντα εξαίσιοι εσωτεριστικοί αρχιτέκτονες (εξ ου και το όνομά τους), υπεύθυνοι με την κατασκευή των ναών της «ελίτ», σύμφωνα με διάφορες ευθυγραμμίσεις (π.χ. αστέρια, σημεία του ορίζοντα, τον αληθινό βορρά, κλπ) και ιερή γεωμετρία. 
Πιστεύω ακράδαντα ότι κανένας από τους χαρακτήρες που είναι ζωγραφισμένοι ή αναπαρίστανται με γλυπτά μέσα στους ναούς της "ελίτ" στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύουν εκείνους που νομίζουμε ότι είναι. 

Για παράδειγμα, όλες οι απεικονίσεις της Παναγίας, πιθανώς αντιπροσωπεύουν την Ninhursag.  Μνημονεύετε στους ύμνους των Σουμερίων ως "αληθινή και μεγάλη κυρία των ουρανών». Σύμφωνα με τις Σουμεριακές γραφές, ο Enki και η Ninhursag ήταν αυτοί που που κατασκεύασαν τους πρώτους άνθρωπους - εργάτες με γενετική μηχανική. Φανταστείτε τους συνειρμούς!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς ο Άγιος Πέτρος - Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι άλλος από τον βασιλιά Σολομώντα, που κατέχει τα κλειδιά που ξεκλειδώνουν την αλήθεια. 
Δείχνει με το ίδιο χέρι το Castel Sant'Angelo - Το αστέρι των θεών ξεκλειδώνει όλα τα μυστήρια.


Μπαίνοντας στην Βασιλική του Αγίου Πέτρου, είχα ανάμεικτα συναισθήματα. Η ομορφιά και το μεγαλείο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, αλλά την ίδια στιγμή όλος αυτός ο πλούτος προκαλεί. Υπάρχει απλά  πάρα πολύς πλούτος και μεγαλείο για μια εκκλησία, ενώ περισσότερα από 30.000 παιδιά πεθαίνουν από την πείνα κάθε μέρα !

Τελετή στο εσωτερικό της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου:

Οι καρδινάλιοι και ο Πάπας φοράνε τις ρόμπες και τα καπέλα ως “ιερείς του θεού – ψάρι»
Παρατηρήστε τον μαύρο βωμό με τς φιδογυριστές στήλες, που βρίσκονται κάτω από τον γιγάντιο θόλο.


Συνεχίζεται....

Η  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα