Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Εάν θέλετε να είστε υγιείς...

Θέλετε Να Είστε Υγιείς; Βελτιώστε Πρώτα Το Έντερο - Προϊόντα της Φύσης

Εάν θέλετε να είστε υγιείς, μην κάνετε πράγματα ενάντια στους νόμους της υγείας. Αυτή είναι μια τόσο απλή δήλωση. Να τηρείτε τους νόμους της υγείας στα σωματικά, συναισθηματικά και νοητικά επίπεδα.

Η στιγμιαία, βραχυπρόθεσμη ευτυχία και τα καλά συναισθήματα δεν σημαίνουν υγεία. Μπορεί να είστε υγιής για μια μέρα αλλά άρρωστος για μήνες. Μπορεί να είστε υγιής για ένα χρόνο αλλά άρρωστος για το υπόλοιπο της ζωής σας. Μπορεί να είστε υγιής για μία ζωή, αλλά άρρωστος για πολλές, πολλές ζωές. Οι σπόροι της ασθένειας βλασταίνουν σε διαφορετικές ζωές, σε διαφορετικά κλίματα και συνθήκες, οπότε μην χαίρεστε που έχετε ξεφύγει από τον πόνο και τα βάσανα όταν ζείτε μια ζωή ενάντια στους νόμους της υγείας.



Κάποιος πρέπει να καθοδηγείται από την παιδική ηλικία για να τηρεί τους νόμους της υγείας και κάποιος πρέπει να γνωρίζει ότι οι νόμοι της υγείας, όταν τηρούνται, σας βοηθούν για πάντα στην αιωνιότητα. Κάποιος πρέπει να κάνει τον κόσμο όμορφο για να τον απολαύσει στην επόμενη ζωή, όπως κάποιος κάνει το σπίτι του όμορφο για να το απολαύσει σε αυτήν τη ζωή.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Thought & the Glory of Thinking


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα