Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Θα σκοτώσουν η μαφία και οι γκάνγκστερ την Γκισλάιν Μάξγουελ; (σημ. μτφρ: Μία άποψη)

Την Παρασκευή στο δικαστήριο η Γκισλέιν Μάξγουελ - κατηγορείται ...


Του Jonas E. Alexis
μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Μας λένε ότι η Ghislaine Maxwell, η Βρετανίδα - μέλος της υψηλής κοινωνίας- που στρατολογούσε ανήλικα κορίτσια για τον Jeffrey Epstein και ολιγάρχες όπως ο πρίγκιπας Andrew, «έχει αντίγραφα όλων όσων είχε ο Epstein», συμπεριλαμβανομένων σεξουαλικών ταινιών του παιδόφιλου που θα μπορούσαν εύκολα να εμπλέξουν ανθρώπους όπως τους Alan Dershowitz, Donald Trump κ.λπ. Ένας ανώνυμος φίλος της Maxwell ανέφερε:

«Η Ghislaine υπήρξε πάντα πολύ ευφυής και πονηρή. Δεν θα ήταν με τον Epstein όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να έχει κάποια εξασφάλιση. Η μυστική καταγραφή ταινιών σεξ που πιστεύω ότι η Ghislaine έχει φυλάξει θα μπορούσε να αποτελέσει το διαβατήριό της για να βγει από τη φυλακή αν οι αρχές αποφασίσουν να διαπραγματευθούν. Έχει αντίγραφα όλων όσων είχε ο Epstein. Θα μπορούσαν να εμπλέκουν κάποιους διεστραμμένους υποκινητές.

Εάν η Γκισλάιν πέσει , θα συμπαρασύρει στην πτώση της πολλούς. Ο Epstein δεν αρεσκόταν να βιντεοσκοπείται με ανήλικα κορίτσια μόνο από βίτσιο αλλά και διότι ήθελε να είναι βέβαιος ότι είχε στη διάθεσή του στοιχεία που θα “κρατάγανε” τους πλούσιους και ισχυρούς άντρες που εκμεταλλεύτηκαν την αρρωστημένη γενναιοδωρία του.

Στοιχηματίζω πως αν η Ghislaine βγάλει στη φόρα αυτές τις ταινίες, αυτοί θα τρέχουν και δε θα φτάνουν. Η Ghislaine έχει εξασφαλίσει τα νώτα της. Ξέρει πού είναι θαμμένα όλα τα πτώματα και θα χρησιμοποιήσει ό, τι έχει στη διάθεσή της προκειμένου να σώσει τον κώλο της».

Προφανώς οι ολιγάρχες, η ελίτ, οι γκάνγκστερ και η μαφία που δολοφόνησαν κατά τα φαινόμενα τον Έπσταϊν θα προσπαθήσουν επίσης να δολοφονήσουν την Μάξγουελ. Δεν θέλουν να κατηγορηθούν ως παιδεραστές. Θέλουν να χαίρουν σεβασμού και εκτίμησης. Μας λένε ότι η Maxwell ενδέχεται να αυτοκτονήσει. Φαίνεται ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Εάν δεν μπορέσουν να δολοφονήσουν την Μάξγουελ, τότε άνθρωποι όπως ο Πρίγκιπας Άντριου βρίσκονται σε μεγάλο μπελά.

Ο Τζέφρι Έπσταϊν είχε φίλους βιαστές στο Λευκό Οίκο (μαρτυρία θύματος – ενεργοποιείστε τους υπότιτλους)


πηγή: Veterans Today (Το ΦΒ έχει χαρακτηρίσει το σάιτ σπαμ και ως εκ τούτου δε δέχεται το λινκ. Ο αυθεντικός τίτλος σε περίπτωση που θέλετε να το διαβάσετε στα αγγλικά είναι:“ Will the mafia and gangsters assassinate Ghislaine Maxwell?”


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα