Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Επιβίωση και αποκάλυψη μεταξύ των Εκπεσόντων

Το άρθρο αυτό έχει γραφτεί το 2016. Τον καιρό εκείνο ήταν καθαρά “Θεωρία Συνωμοσίας” Δείτε τι συμβαίνει σήμερα και σκεφτείτε......
Gordon Duff, 19 Μαρτίου 2016
Μια απρόθυμη έρευνα στον κόσμο, πέρα απ’ όσα φαίνονται.

Πρόλογος
Υπάρχουν λατρείες παγκοσμίου εμβέλειας στην συμμετοχή των οποίων περιλαμβάνονται πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες του κόσμου που διαπράττουν κακοποίηση και δολοφονία παιδιών; Οι κοινωνικές οργανώσεις, οι ομάδες προβληματισμού, τα πρακτορεία ειδήσεων, οι τσιλιαδόροι και αυτοί που καταγγέλλουν συχνά θεωρούν ή ισχυρίζονται ότι δεν συνεργάζονται πλήρως με αυτές τις μυστικές κοινωνίες, οι οποίες, λειτουργώντας σε συνεργασία, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα γενικευμένο αίσθημα απελπισίας και φόβου από την μια ήπειρο μετά την άλλη;
Οτιδήποτε κατατάσσουμε πρώτο ως κίνδυνο για την επιβίωσή μας, έστω πως είναι πλανήτες που καταρρέουν επάνω μας, πυρηνικός πόλεμος, ασθένειες, ή "σήμα κινδύνου" λόγω κλιματικής αλλαγής, η ανεξήγητη ανθρώπινη συμπεριφορά, είναι σαφώς ένα παγκόσμιο φαινόμενο, και είναι τα κέντρα που θα εστιάσουμε.
Είμαστε αναγκασμένοι είτε να αποδεχθούμε ότι υπάρχουν άνθρωποι τόσο ανήθικοι από την φύση τους, ικανοί απαράδεκτης συμπεριφοράς όχι μόνο μεμονωμένα, αλλά και εντός των κοινοτήτων υποκουλτούρας, από τις τρομοκρατικές οργανώσεις μέχρι τις κλίκες των επιχειρήσεων, αλλά και ακόμη μέσα στις εθνικές κυβερνήσεις.

Ο φιλοξενούμενος του Scalia John Poindexter, όταν ρωτήθηκε, δήλωσε ότι δεν έχει ακούσει ποτέ για το Τάγμα του Αγίου Ουμβέρτου.
Πάνω και πέρα απ 'όλα, ισχυριζόμαστε ότι είναι μυστικές κοινωνίες που μοιράζονται σχεδόν πάντα ένα εσωτεριστικό υπόβαθρο οιονεί θρησκευτικής προσκόλλησης σε αγγέλους, δαίμονες, αρχαίους θεούς ή οικιακά αντικείμενα με ανθρώπινη μορφή.
Αυτές οι οργανώσεις, αποκαλούνται εκφυλισμένες υποκουλτούρες αν θέλετε, αν και κάτω από πολλές μορφές, τώρα φαίνεται να είναι μία και μόνον. Δεν υπάρχουν αθώες μικρές ομάδες από πλούσιους και ξεδιάντροπους, που φορούν τις κεφαλές κατσικιών, χορεύουν γύρω από τη φωτιά πριν να φάνε ένα μωρό ή να φτύσουν τον σταυρό πριν από την τελετή.

περισσότερες μάσκες Ciblo
Για να επιβιώσουμε, και να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας, πρέπει τελικά να παραδεχτούμε ότι αυτές οι λατρείες είναι πραγματικές, ότι έχουν ανέλθει στην πρωτοκαθεδρία του κόσμου - είναι οι δικαστές μας, οι τραπεζίτες μας, οι πρόεδροί μας, αυτοί που διευθύνουν τις ομάδες προβληματισμού μας, αυτοί που ελέγχουν τα πυρηνικά μας οπλοστάσια – αυτοί που αποφασίζουν τι πρέπει μαθαίνουμε, τι να βλέπουμε, τι να ακούμε και τι να πιστεύουμε.
Εάν κοιτάξετε τον κόσμο γύρω σας και δεν τον αναγνωρίζετε ως έργο της ανθρώπινης ψυχής, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε και να αναζητήσετε μια λογική εξήγηση που να εξηγεί το παρατηρούμενο φαινόμενο.
Αρνητισμός
Είναι όλο και πιο εμφανές ότι τα σημερινά πρότυπα άρνησης, η καθολική ανάγκη να κάνουμε τα «στραβά μάτια», είναι αυτοκτονία για όλους μας. Για να γράψω αυτό το άρθρο σχετικά με ανθρώπους διαφορετικών επιπέδων αποδοχής, εμπειρίας αλλά ακόμη και ευαισθησίας, θα φροντίσω πάρα πολύ για το πώς θα εκφραστούν τα πράγματα.
Για κάποιους, αυτές οι πληροφορίες θα είναι συνηθισμένες. Μου έχουν πει, πως υπάρχουν και εκείνοι που μπορούν να διαβάσουν και να μην προσπαθήσουν να περιορίσουν σοβαρά όσα γράφονται. Σκεφτείτε πως, αυτό από μόνο του, υποδηλώνει μια σιωπηρή εξουσία η οποία υπάρχει.

Bohemian Grove 1915
Αν κάποιος εμπιστεύεται ή πιστεύει σε μια τέτοια εξουσία, πραγματική ή φανταστική, και όλα αυτά τα πράγματα που δεν βλέπει κανείς πρέπει να εξετάζονται συνεχώς και να ζυγίζονται, είναι κάτι για προσωπική κρίση. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το "μέσα" σας. Δεν υπάρχει άλλος αξιόπιστος οδηγός.
Ας κάνουμε μια βόλτα, αγγίζοντας τα θέματα του υπερφυσικού, της «μη συνηθισμένης πραγματικότητας» και της φυσικής που δεν διδάσκουν στο σχολείο. Ανοίγουμε μόνο μια πόρτα, με τρόπο που λέμε σε άλλους που σιωπούν πόσο μακριά μπορούν να πάνε. Δεν θα πήγαινα ποτέ εκεί αν είχα επιλογή.
Αρχίζει
Πρόκειται να αγγίξουμε κυκλώματα παιδεραστίας και εμπορίας ανθρώπων στο πλαίσιο της ανεξήγητης ανθρώπινης συμπεριφοράς των αποκαλούμενων "ελίτ". Ο σκοπός είναι να παρασχεθεί ένα όσο γίνεται πιο αξιόπιστο σύνολο κατευθυντήριων γραμμών, προκειμένου να καταλάβουμε τι δεν μπορεί πλέον να εξηγηθεί ως απερισκεψία ή κακή συμπεριφορά, όχι μόνον όταν το επιβάλλουν, αλλά ακόμη και σε ό, τι μας επιτρέπεται να ακούμε, να έχουμε οράματα αδιανόητης παραφροσύνης και βιαιότητας σε καθημερινή βάση.
Πίσω από το ατελείωτο κέλυφος των πολιτών, τις απαγωγές ολόκληρων λαών, την επίσημα χαρακτηρισμένη γενοκτονία της φανταστικής οργάνωσης «ISIS», τους αποκεφαλισμούς, τους μαζικούς βιασμούς, τις εξάρσεις που διασχίζουν δύο ηπείρους και τώρα διεισδύουν στην Ευρώπη, υπάρχει ακόμη και κάτι περισσότερο.
Η κλοπή είναι καλή

Ναι, ένα δωμάτιο γεμάτο από αυτήν
Μόνο στο Ιράκ γνωρίζουμε ότι από το 2010 δεν έχουν κλαπεί εκατομμύρια αλλά πάνω από 2 τρισεκατομμύρια δολάρια σε πετρέλαιο, που μεταφέρονται με αγωγούς και φορτηγά πλοία, αλλά δεν φθάνουν ποτέ σε διυλιστήρια, ποτέ δεν πηγαίνουν σε δεξαμενές αερίου, ποτέ δεν πληρώνονται, κέρδη, ποτέ δεν φαίνονται σε εταιρικά κέρδη, ή σε πολιτικές δωροδοκίες, χρήματα που ποτέ δεν υπήρξαν, ή έτσι μας λένε να πιστεύουμε.
Η ληστεία του κόσμου - είτε ολόκληρες μονάδες συναρμολόγησης αυτοκινήτων που απομακρύνθηκαν από τη Συρία και πήγαν στην Τουρκία, μια πραγματική λίμνη πετρελαίου, 2300 HumVees (στρατ. οχήματα), δεκάδες χιλιάδες σκλάβοι, αρχαιότητες 5.000 ετών, όσα περισσότερα εκλάπησαν, τόσο περισσότερα χρήματα εξαφανίστηκαν, όπως 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια που «έχασε» το Πεντάγωνο στις 10 Σεπτεμβρίου 2001 - όλα απλώς εξαφανίζονται.
Όταν εξαφανίστηκαν κι άλλα τρισεκατομμύρια το 2007-8, όταν οι τράπεζες του κόσμου κατέρρευσαν και η Αμερική δανείστηκε ανύπαρκτα χρήματα για να αντικαταστήσει τα ελλείποντα ανύπαρκτα χρήματα, όταν εξαφανίστηκαν οι αποταμιεύσεις, οι επενδύσεις εξαφανίστηκαν, τα σπίτια έγιναν άχρηστα και οι θέσεις εργασίας εξαφανίστηκαν σαν άμμος στον άνεμο, ποιος ήταν ο λόγος; Ποιος το σχεδίασε, και γιατί;
Ομοίως σήμερα δεν βλέπουμε μόνο μια θάλασσα κατασκευασμένων προσφύγων, ίσως ένα τυχαίο παραπροϊόν της σύγκρουσης, αλλά πολύ πιθανότερο κάτι άλλο. Όταν παίρνουμε 2 εκατομμύρια πρόσφυγες, ίσως 6 εκατομμύρια, και τα προσθέτουμε στις 20.000 γυναίκες "αιχμαλώτους" του ISIS, ούτε καν αρχίζουμε να αγγίζουμε το πρόβλημα.
Ολόκληρες περιοχές της Συρίας έχουν μετατραπεί σε "στρατόπεδα προσφύγων" στην Τουρκία που δεν υπάρχουν, οι άνθρωποι υποτίθεται πωλούνται σε πλειστηριασμό, ή εμπορεύονται στο "ebay", άνθρωποι που έχουν εξαφανιστεί αλλά, όπως με τα ατελείωτα εκατομμύρια τόνων αργού πετρελαίου, ποτέ κανείς δεν τους ξαναβλέπει, όχι σε στρατόπεδα προσφύγων, ούτε σε φάμπρικες σκλάβων ή ακόμα και στους οίκους ανοχής του Λονδίνου, του Κιέβου ή του Τελ Αβίβ.
Εδώ επιστρέφουμε στις ΗΠΑ, στη δεκαετία του '80, μόνο μια τυχαία στιγμή που θα μπορούσαμε να τεκμηριώσουμε με βάση ένα «επώνυμο» σκάνδαλο. Τόσο συχνά έχουμε γράψει για τον αμερικανικό στρατό και τη μετάβασή του προς τον θρησκευτικό εξτρεμισμό.
Αυτή η κίνηση στον στρατό, η οποία έχει αρρωστήσει αυτούς που έχουν πραγματικό πολεμικό πνεύμα και τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν, εγώ ίσως να είμαι ένας από αυτούς, δεν είναι απλώς αποκαλυπτική λατρεία, μιλώντας σε γλώσσες και προσκόλληση στις διδασκαλίες των ηλίθιων μακρυμάλληδων και εκβιαστικών τηλεοπτικών ευαγγελιστών.
Το να το ονομάζεις λατρεία είναι υπεραπλούστευση.
Αισθάνεστε ότι κάποιος τα σκηνοθετεί όλα, όπως ολόκληρο το "σύστημα", τα οικονομικά που δεν έχουν νόημα, τα έθνη που υπηρετούν μόνο αόρατους κυρίους, οι πόλεμοι που δεν έγιναν, δεν ξεκίνησαν, αλλά πιο σωστά "σκηνοθετήθηκαν" - δεν είναι όλα σαν να παίζουμε για τη διασκέδαση κάποιων διεστραμμένων;
_________
Γιατί τώρα?

Scalia - Γιατί η το γρήγορο κουκούλωμα; ... και κανείς δεν νοιάστηκε;
Ορισμένα πρόσφατα γεγονότα έχουν φέρει πράγματα στην αγκαλιά μου που απαιτούν απάντηση. Όχι πολύ καιρό πριν, πριν από τον πραγματικά μυστηριώδη θάνατο, και είναι μια δολοφονία από κάθε λογική εξήγηση, του Scalia, είχαμε πιέσει να αρχίσουμε να εξετάζουμε δίκτυα παιδεραστών που λειτουργούν στην Ευρώπη.
Στο πλαίσιο της ομάδας των εταιρειών εδώ, και είμαστε αμυντικοί εργολάβοι, έχουμε μια ομάδα ερευνών πεδίου του πρώην FBI που ειδικεύεται στην εμπορία ανθρώπων.
Πριν από μερικούς μήνες, ο φυσικός ΜΤ Keshe μας έφερε μια πολύπλοκη και διακεκομμένη ιστορία των εμπειριών του που έρχονται σε ένα δίκτυο παιδεραστίας με τις βασιλικές οικογένειες του Βελγίου και των Κάτω Χωρών και πώς οι δραστηριότητές τους συνδέονται με μερικά άτομα στις ΗΠΑ, τον Sterling Allan, που τώρα είναι υπόδικος , αλλά και στις ευρωπαϊκές αμυντικές και επιστημονικές κοινότητες.
Γνωρίζαμε αυτά τα θέματα στο Βέλγιο και τις Κάτω Χώρες, πως ήταν μια ζώνη προσγείωσης για σωματεμπορία παιδιών σύμφωνα με τον ΟΗΕ, την Ιντερπόλ και το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Είχαμε γνωρίσει τον Keshe όταν οι «νέες φυσικές» τεχνολογίες ελεύθερης ενέργειας, που αρχικά θεωρούσαμε ως «μυστικιστική λατρεία», είχαν προσελκύσει την προσοχή της Ρωσίας, της Κίνας και των ευρωπαϊκών ομάδων στους οργανισμούς πληροφοριών.
Αυτό είναι όπου άρχισε να «κολλάει». Δεν ήταν μόνο η MI 5 ή ΜΙ 6, αλλά μάλλον απατεώνες ή συνεργαζόμενες ομάδες που συνδέονται με αυτό που θα περιγράψω ως "περιθωριακό ελεύθεροτεκτονισμό". Πρέπει επίσης να ζητήσω συγγνώμη από τους Ελευθεροτέκτονες για τη χρήση αυτού του όρου.
Θα μπορούσαμε να περάσουμε όχι μόνο μήνες αλλά χρόνια συζητώντας τον Τεκτονισμό ως κοινωνική οργάνωση ή όπως στη Βρετανία μια λατρεία που με τη διείσδυσή της στην Scotland Yard, την Μητροπολιτική Αστυνομία και τις υπηρεσίες ασφαλείας απειλούσε τη βρετανική ασφάλεια καλύπτοντας ένα δίκτυο παιδεραστίας που συνεχίζει να κυβερνά την Βρετανία.
Η οργάνωση Τύπου του Μέρντοχ, με τη βοήθεια υποκλοπών, κατάφερε να προωθήσει την Ισραηλινή επιρροή στη Βρετανία, αξιοποιώντας στοιχεία που συνδέονταν με τη Downing Street και το Παλάτι. Αυτό οδήγησε σε μικρούς «δημόσιους καθαρισμούς», λίγες ηλικιωμένες προσωπικότητες και το φτωχό γερασμένο τέρας "Janner", που ρίχτηκαν στους λύκους τις τελευταίες ώρες της ζωής τους σαν να μην είχαν κερδίσει για τρεις συνεχόμενες γενιές πλήρη προστασία από αυτούς.

Gwenyth Todd, με το Τμήμα Άμυνας, στον τομέα του Ιράκ
Αυτός είναι ο λάκκος που έπεσε μέσα ο Keshe, αυτός και η Ουάσιγκτον Gwyneth Todd λέει ό, τι είναι διατεθειμένη να πει στο κοινό ή αυτά περιγράφει ο Jim Hanke κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Πεντάγωνο ή ότι μπορώ άλλο μπορώ να πω εξίσου περιορισμένα.
Ας ρίξουμε μια ανέκδοτη ματιά στο "Franklin". Βλέπετε, κάθε σκάνδαλο έχει επεκταθεί, έχει σεναριοποιηθεί και έχει υποβληθεί στη "επεξεργασία του Alex Jones" μέχρι να ποτιστεί δηλητήριο σε σημείο που κανένας δημοσιογράφος, κανένας εισαγγελέας, κανένας ερευνητικός οργανισμός, δεν θα μπορούσε ποτέ να το κοιτάξει.
Οι αποκαλύψεις σπέρνονται με αναξιόπιστες πληροφορίες για να σκοτωθούν οι έρευνες. Πολύ συχνά οι ίδιοι οι οργανισμοί λαμβάνουν μέρος, χρησιμοποιώντας τον όρο " θεωρία συνωμοσίας" ως δικαιολογία για να παραμείνουν στην άκρη.
Έτσι, όταν το FBI έστειλε συμπαγή στοιχεία ότι τα παιδιά από την περίφημη πόλη του "πατέρα Flanagan's Boys Town" στη Νεμπράσκα, όπου διακινούνταν στους κύκλους της Ουάσιγκτον, η ιστορία αυτή έπρεπε να «σεναριοποιηθεί» και να σκοτωθεί.
Επιστροφή στον Keshe
Ο Keshe ήλθε σε εμάς με την ισχυρή απόδειξη ότι ο Sterling Allan, που εργάζεται απευθείας με μια ελίτ ομάδα στο Βέλγιο, λειτουργούσε στο διαδίκτυο μέσω της "κοινότητας ελεύθερης ενέργειας", μέσω της online στρατολόγησης παιδιών της διακίνησης σεξ.
Παρουσιάζει πληθώρα ισχυρών αποδεικτικών στοιχείων, βίντεο, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, περισσότερα, ότι υπήρχε ένα δίκτυο που συνδέει τους τύπους "Της Νέας Εποχής" όχι μόνο με απευθείας πρόσληψη, αλλά και με τις ΜΚΟ που εργάζονται στη Νότια και Κεντρική Αμερική, στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή επίσης .

MT Keshe, χαράζει μια γραμμή όταν άλλοι δεν το έκαναν.
Βρήκαμε οργανώσεις που διοικούν σχολεία και ορφανοτροφεία, «παλαιστινιακές υποτροφίες», βοήθεια για τις κακοποιημένες ή εκτοπισμένες μητέρες, από το Λίβανο, το Μαρόκο, το Μεξικό και τη Βραζιλία, που εμπλέκονται στην κλοπή παιδιών.
Αυτές οι ομάδες εγκαθίστανται κοντά στα στρατόπεδα στη Μέση Ανατολή, εξαπατώντας τους Παλαιστινίους ή συνεργάζονται με το ISIS για την διακίνηση θυμάτων του Συριανού και Ιρακινού χριστιανισμού αλλά και σιίτες, με πλήρη υποστήριξη του τουρκικού οργανωμένου εγκλήματος και εικαζόμενης συνενοχής με τις υπηρεσίες πληροφοριών και την πολιτική ηγεσία.
Τους εντοπίσαμε στη Συρία, όπου συναντηθήκαμε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος ήταν βαθύτατα απογοητευμένος από τον μεγάλο αριθμό ισχυρών φίλων που λειτουργούσαν ως διακινητές ανθρώπων. Εδώ μπορούσαμε να συνδέσουμε τόσο τις αμερικανικές όσο και τις σαουδαραβικές πρεσβείες στη Βηρυτό, μαζί με μια σειρά ΜΚΟ που δραστηριοποιούνταν στην Ουκρανία, τη Ρουμανία, τη Μακεδονία, την Τουρκία και, δίπλα στην Al Nusra και την ISIS, στο Ιράκ και τη Συρία.
Οι εργαζόμενοι στον τομέα της βοήθειας και οι δημοσιογράφοι κινούνται ελεύθερα στην περιοχή, εκ των οποίων ορισμένοι εκπροσωπούν το Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα της Συρίας όπως λένε, άλλες εφημερίδες όπως η UΚ Independent ή τα ιστολόγια στο διαδίκτυο που συνδέονται με τo Ισραήλ ή την χρηματοδότηση της CIA.
Είχαμε παρόμοιες συναντήσεις με τις κυβερνήσεις στην Αφρική, όχι μία ή δύο, όλες αντιμέτωπες με ισχυρές οικονομικές και πολιτικές ομάδες σαφώς πίσω από την εμπορία ανθρώπων.
Τον Αύγουστο του 2015, κανονίσαμε με τον Keshe να συναντηθεί με το FBI στη Ρώμη για να παραδώσει τα στοιχεία του. Όπως γνωρίζουν πολλοί, οι υπολογιστές που κατασχέθηκαν στις 15 Ιανουαρίου 2016 από τον πράκτορα του FBI Jeff Ross στο Salt Lake City της Γιούτα περιείχαν αρχεία που απαριθμούσαν πελάτες υψηλού επιπέδου, λεπτομέρειες των προτιμήσεών τους και αρκετά για να εξασφαλίζουν το είδος προστασίας που είχαμε δει στον Λίβανο, στην Συρία, στην Νιγηρία, στο Μαρόκο, στην Τουρκία, στο Βέλγιο, στην Βρετανία, στην Ιρλανδία και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Sterling Allan συλλαμβάνεται για κακοποίηση παιδιών
Οι πληροφορίες μας ότι ο δικαστής Σκαλία του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ ήταν αυτός που προστατεύει, επιβεβαίωσαν ότι ο Sterling Allan, παρά τα δύο περίπου χρόνια που ο Σκαλία έκανε ό, τι μπορείτε να φανταστείτε για να μη συλληφθεί, ο Sterling Allan είχε τελικά συλληφθεί.
Η έκθεσή μας για τη δολοφονία του Σκαλία στα χέρια μιας μυστικής κοινωνίας που συνδέεται με τη «σατανική λατρεία» της Βοημίας, επιβεβαιώθηκε επίσης, όπως και η πληροφορία μας ότι μόνο μετά το θάνατο του Σκαλία θα μπορούσε να συλληφθεί η ο Sterling Allan.
Έχουμε επίσης δει την «περιστροφή» που προσπάθησε να μετατρέψει τα αδιάσειστα στοιχεία σε θεωρία της συνωμοσίας μέσω άγριων παραποιήσεων της συνάντησης Σκαλία-Ομπάμα ή ακόμη και κατηγορώντας τον Ομπάμα προσωπικά με μερική επιβεβαίωση για πρόκληση ασφυξίας με «μαξιλάρι πάνω από το πρόσωπο», ιδιαίτερα όταν ακολουθούμε τις πηγές αυτών των γεγονότων μέσα στον παιδοφιλικό υπόνομο της Ουάσινγκτον.
Στη συνέχεια, προκλήθηκε μια αναστάτωση των internet troll που επιτίθενται στον Keshe, από συνεργάτες του Sterling Allan. Όταν εντοπίσαμε την προέλευση μιας ομάδας που ξεκίνησε με την ομολογία ... «δεν είμαστε παιδόφιλοι», ρίξαμε μια ματιά, περισσότερο από μια ματιά.
Πέσαμε πάνω σε μια ομάδα στο Μαρόκο με μια μικρή ιστορία μικρής διαδικτυακής απάτης και παράξενης ιστορίας "Νέας Εποχής" που παίχτηκε σε μια συναυλία που διοργάνωσε ένα ορφανοτροφείο το οποίο αναφέρθηκε γρήγορα ως ένας «ενδιάμεσος σταθμός» για τους διακινητές ανθρώπων. Εμείς, όπως λένε τόσο συχνά, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε περισσότερο μια συνεχιζόμενη έρευνα.
Μέχρι στιγμής, μόνο ο MT Keshe ήταν πρόθυμος να ονομάσει τους εμπλεκόμενους και με πολύ πραγματικό κίνδυνο, πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο από ό, τι ο στρατός των τρολ και των διακινητών παιδιών που διαπράττουν σωματικές βλάβες.
_________
Σύνθεση

Είναι αυτές οι πραγματικά σεβαστές αίθουσες;
Έτσι, χρησιμοποιούμε άμεσα στοιχεία, τα πράγματα που είδαμε προσωπικά με τις καλύτερες δυνατές πηγές, εργαζόμαστε μέσα στις υπάρχουσες αφηγήσεις και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο πώς οι ιστορίες είναι δηλητηριασμένες, ο τρόπος με τον οποίο οι έρευνες καταργούνται, αλλά επιπλέον και το πώς τα πράγματα συνδέονται μεταξύ τους.
Εδώ κινούμαστε σε νέα εδάφη. Αυτό που αναγκαζόμαστε να εξηγήσουμε είναι η ανώμαλη ανθρώπινη συμπεριφορά.
Επιστρέφοντας στο 2000, μια εγκληματική καμπάλ ανατρέπει την αμερικανική κυβέρνηση μέσω του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Ήμασταν σε θέση να διαπιστώσουμε, εν μέρει τουλάχιστον, ότι οι 5 δικαστές, από τους 9, που υποστήριζαν αυτήν την κίνηση κατά του Συντάγματος, τουλάχιστον 3 ήταν μέλη μυστικών κοινωνιών που θεωρήθηκαν επιεικώς "σατανικές".
Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι δύο άλλοι επηρεάστηκαν με κάποιο άλλο τρόπο για να λάβουν μέρος σε πραξικόπημα, διαβεβαίωσαν ότι ο Αλ Γκορ θα σιωπούσε, ότι τα ΜΜΕ θα πήγαιναν πάσο, τώρα σαφώς υπό την υπόσχεση ότι η Αμερική θα ξεκινούσε μια σειρά πολέμων εκ μέρους του Ισραήλ. Είμαστε σε αρκετά ασφαλές έδαφος εδώ.
Αυτό που χάσαμε είναι η κλίμακα. Χρόνια αργότερα, οι ίδιες ομάδες που αρπάζουν παιδιά από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, είναι στο επίκεντρο άγριων φημών για την 11η Σεπτεμβρίου, δηλητηριάζοντας ακόμη και ένα 15χρονο γεγονός που εισέρχεται τώρα στην τράπεζα μνήμης φρίκης της Αμερικής μαζί με τις δολοφονίες των Κένεντι.
Το «δια ταύτα»

Η Boko Haram είναι απλά μια συμμορία που χρησιμοποιεί τη θρησκεία ως κάλυψη για τις δολοφονίες
Πρέπει να ασχοληθούμε με την άρνηση. Συλλογικά πιστεύουμε στην πολιτική, στις κυβερνήσεις, στις εικόνες που βλέπουμε, τις αφηγήσεις που δημιουργήθηκαν για τη διασκέδασή μας, σχεδόν σαν να είμαστε οι ανόητοι πολιτικοί που προσλαμβάνουν ως ηθοποιούς, τίποτε περισσότερο από αυτό.
Όταν βλέπετε τον ISIS με τα ολοκαίνουργια φορτηγά της TOYOTA ή την Boko Haram, δηλ. αυτούς που μισούν την τεχνολογία, τους ξυπόλυτους με τα δορυφορικά τους τηλέφωνα και κανείς δεν ρωτάει ποιος πληρώνει την Toyota ή ποιος πληρώνει την πλατινένια κάρτα για τον τεράστιο τηλεφωνικό λογαριασμό, δεν είμαστε τίποτε καλύτεροι από εκείνους που επιδοτούμε για να μας λένε ψέματα.
Ας ρίξουμε μια ματιά στον Scalia και στον όμιλο St. Hubertus, ένα υποσύνολο που όλοι γνωρίζουμε, για τη μυστική κοινωνία του "Bohemian Grove". Γνωρίζουμε ότι οι συμμετέχοντες επιλέγονται όχι μόνο για χρήματα αλλά και για εξουσία αλλά για την ηθική ανυπαρξία, την αγάπη της εξουσίας σε συνδυασμό με τη μέτρια νοημοσύνη, τη φυσική δειλία και τις αυταπάτες της ύπαρξης «ειδικών».
Πρέπει να ορίσουμε μια γραμμή αναφοράς για το φυσιολογικό. Οι βρώμικες σεξουαλικές φαντασιώσεις, η υποβάθμιση, οι διάφορες μορφές μίσους ή ο απλός ηδονισμός ήταν πάντα μέρος της ανθρώπινης κατάστασης και τα σημάδια αυτών των κινήσεων, ή το δυναμικό, μπορεί να υπάρχουν σε πολλούς ή ακόμα και στους περισσότερους από εμάς.
Το εάν οι άνθρωποι ενεργούν σε αυτό το ζήτημα ή περιορίζονται από την ηθική πυξίδα, τη θρησκευτική πίστη ή την κοινή λογική, είναι μακρά θέμα πολιτιστικής και κοινωνικής εξέτασης. Τότε έχουμε τα άλλα πράγματα.
Το κίνητρο για σεξουαλική ικανοποίηση είναι ένα πράγμα. Σήμερα, η λογοτεχνία, η τηλεόραση, οι ταινίες, έχουν πάθος με την ιδέα της σεξουαλικής βίας, ιδιαίτερα όταν εφαρμόζεται σε σειριακές δολοφονίες. Φαίνεται να υπάρχει μια αγάπη εκείνων που αποφασίζουν για την ψυχαγωγία μας δια των μέσων μαζικής ενημέρωσης για την απεικόνιση της κατάθλιψης και της σφαγής γυναικών, μικρών, μερικές φορές πολύ μικρών ή παιδιών, όλα στιγμιαία πραγματοποιούμενα και, στη συνέχεια, μειωμένα με κάποιο τρόπο, παρουσιάζονται στο κοινό ως «σπατάλη εμπορευμάτων . "
"Θα μπορούσαν να παίξουν με αυτό το παιδί για μήνες, γιατί θα έπρεπε να το σκοτώσουν αμέσως;"
Φανταστείτε τον εαυτό σας να προσκληθείτε να συμμετάσχετε σε μια επιλεγμένη ομάδα, ένα κλαμπ, μια λατρεία, σας είπαν ότι είστε ειδικοί, είστε καθορισμένοι, είστε "εκλεγμένοι". Τώρα αυτό δεν είναι μια συμμορία δρόμου όπως απεικονίζεται στην τηλεόραση όπου θα πρέπει να σκοτώσετε έναν αθώο περαστικό για να «κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους» ή όπως στην πολύ πραγματική ζωή, πώς όταν παίρνετε θέση σε μια υπηρεσία επιβολής του νόμου ή συμμετέχετε σε συνέδριο ή ακόμη και γίνεστε ένας νομοθέτης του κράτους, δωροδοκείστε και φωτογραφίζεστε ρουφώντας κοκαΐνη με ένα κορίτσι «συνοδό» ή από ένα νοικιασμένο αγόρι.
Αυτή είναι η "παλιά πολιτική", από εδώ και καιρό δεν αρκεί, και δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που αναμένεται. Εδώ είναι μια ιστορία:

Malachi Martin
Πριν από περίπου 30 χρόνια, μιλούσα με έναν πρώην Ιησουίτη που ονομαζόταν Malachi Martin. Είχα γνωρίσει τον Fr. Martin ενώ δουλεύει στη Νέα Υόρκη. Ο Μάρτιν δούλευε στο Βατικανό και είχε εξαναγκαστεί από αυτό που ισχυριζόταν ότι ήταν μια σατανιστική κλίκα ανάμεσα στους Ιησουίτες.
Ισχυρίστηκε ότι είχε έρθει σε επαφή με δαιμονικές οντότητες και είχε ευλογήσει την Αγία Έδρα στο όνομα του Σατανά αφού έλαβε την απόδειξη της εκδήλωσης της δύναμης του κακού.
Ο Μάρτιν είπε ότι έκαναν μια συμφωνία και του δόθηκαν υποσχέσεις, κάτι πολύ υλικές στην φύση τους και, σύμφωνα με τον Μάρτιν, οι ανταμοιβές που αποκόμιζαν οι Ιησουίτες ήταν επίσης σημαντικές.
Αυτή η σχέση περιελάμβανε τη συμμετοχή σε τελετές, όπως απεικονίζεται όχι μόνο σε δεκάδες ταινίες, αλλά και σε αρχαία ξύλινα γλυπτά, ανθρώπινες θυσίες, δολοφονίες παιδιών, συχνά νεογέννητων, χορεύοντας και ψάλλοντας , ενώ φορούσαν κεφαλίδες που απεικόνιζαν κέρατα ή δαίμονες.
Αυτές οι μαρτυρίες του Martin μέσα στο βατικανό αναφέρονται στο Windswept House και τα άλλα καλύτερα βιβλία που του πωλούνται είναι επίσης οι αθώες τελετές του Bohemian Grove ή Hubertus ή οι ετήσιες συγκεντρώσεις στο ηλιοστάσιο στο Ντένβερ ή στην έδρα του Rothschild στην Κέρκυρα.
Ο Μάρτιν είπε για τους Ιησουίτες, «ήταν απλώς κουρασμένοι από τον Χριστιανισμό, τις αναπάντητες προσευχές», ζητούσαν μια« φωνή επί τέλους «από την άλλη άκρη του τηλεφώνου »και μια τέτοια φωνή ήταν εκεί που τους περίμενε και η Εκκλησία του σήμερα είναι αυτό που βασίζεται πάνω τους εγκαταλείποντας τον Θεό, «όχι από την απώλεια της πίστης αλλά από την απροθυμία του Θεού να ακούσει τις προσευχές τους».
Ο Μάρτιν είδε τα πράγματα μέσα στους ορισμούς του καλού και του κακού, μέσα στη λειτουργία της Εκκλησίας, τα τελετουργικά της, την ιστορία και τις παραδόσεις της, και ειδικότερα το Τάγμα του Εξορκισμού, κάτι που ο Μάρτιν είχε κάνει εκατοντάδες φορές.
Αυτό που πρέπει να αναρωτηθούμε τι είναι αυτό που είμαστε πρόθυμοι να πιστέψουμε και αν αυτό που δεν πιστεύουμε είναι επειδή δεν το ξέρουμε ή απλώς και μόνο επειδή δεν μας νοιάζει να το μάθουμε;
Είναι το κρανίο και τα οστά μια τέτοια ομάδα; Η απάντησή μου είναι φυσικά ναι, αλλά μπορούμε να προχωρήσουμε περισσότερο. Εάν το υπερφυσικό είναι πραγματικό ή όχι, πρέπει να σημειωθεί ότι όλη η θρησκευτική πίστη είναι πίστη στο υπερφυσικό, και η διαφορά μεταξύ των οντοτήτων και του σκοπού τους είναι η μόνη διαφορά μεταξύ φωτός και σκοταδιού. Αυτή η διαφορά, όπως εκφράζεται στους Wahhabist, τους χριστιανούς Ευαγγελιστές ή Ταλμουδιστές Σιωνιστές και διασχίζει τη γραμμή, αλλά πόσο;
Αν οι Ιησουίτες μπορούν να προσκυνήσουν τον Lucifer, έναν εκπεσώντα άγγελο, που φέρει δεκαετίες παγκόσμιας κακοποίησης παιδιών, εκατοντάδες χιλιάδες περιπτώσεις, θανάτους που δεν είχαν καταγραφεί και ήταν ένας που θα μπορούσαμε να δούμε στον χάρτη, μια σύγκρουση μετά την άλλη, που δημιουργούνται από τους άγιους 3 απατεώνες των θρησκειών του βιβλίου, υπάρχει μια σύνθεση;
Μήπως οι σαουδαραβικοί Wahhabists, οι Licudist σιωνιστές, ο περίεργος γάμος των Μπολσεβίκων και των χριστιανών ευαγγελιστών, που δουλεύουν χέρι-χέρι με αυτό που μπορούμε να ονομάσουμε «Ιλλουμινάτι», μοιράζονται ένα κοινό, μια αγάπη για το κακό, μια συμφωνία με τον διάβολο, , η εντροπία, η παρακμή, η υποβάθμιση, μια θάλασσα ψεύδους, το μίσος, η απληστία και η οικοδόμηση σκληρότητας σε κάποιο αναπόφευκτο τέλος; Είναι αυτό που βλέπουμε;
Σας είχα υποσχεθεί μια ιστορία, λοιπόν, εδώ είναι. Ένας από τους φίλους μου είναι ένας μακρόχρονος συνεργάτης του Nathan Rothschild. Πάρτε το αυτό ως αλήθεια του ευαγγελίου, αυτό είναι, ή να αποφασίσετε ότι το όλο πράγμα είναι μια ιστορία, χωρίς καμία σημασία. Θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε κάποια φροντίδα για το πώς αυτό λέγεται έτσι ώστε οι δικές μου προκαταλήψεις να φιλτράρονται. Πάμε λοιπόν.
Η οικογένεια Rothschild, σύμφωνα με μια εξαιρετικά τοποθετημένη πηγή, έκανε μια συμφωνία πριν από 4 αιώνες, με μια αόρατη δύναμη. Αυτή η δύναμη, μου είπαν, και σύμφωνα με τους Rothschilds, δεν είναι κακό ή σατανικό ή κάτι τέτοιο. Απλώς συνάντησαν «οντότητες» κάπου στη Γερμανία, πολύ καιρό πριν, που συμφώνησαν να βοηθήσουν την οικογένεια να αποκτήσει δύναμη και «επίγεια κυριαρχία» σε αντάλλαγμα για μερικά πράγματα.
Κάθε αρσενικό μέλος της οικογένειας θα έπρεπε, σε ηλικία 25 ετών, και γνωρίζω κάποιον που το έχει παρακολουθήσει, να περάσει από μια τελετή "κατοχής". Εκεί, ο νεαρός Rothschild ή Goldsmith ή οτιδήποτε άλλο, ίσως ο νεαρός Μπους, δεν αποδεικνύει κάτι τέτοιο, επιτρέπει σε μια αόρατη οντότητα να μπει μέσα τους. Αυτή η οντότητα, όπως λένε, ζει έξω από το χρόνο και το διάστημα, και ήταν στη γη για "εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια".
Η ανταμοιβή τους είναι η βοήθεια κατά των εχθρών, η γνώση του μέλλοντος και η εγγύηση για μια μεταθανάτια ζωή της επιλογής τους.
Αυτή είναι η ιστορία τους, όπως είπε σε κάποιον που δεν έπρεπε ποτέ να το μεταβιβάσει. Δεν υπάρχει καμιά πτυχή του καλού ή του κακού που εμπλέκεται, μόνο μια συμφωνία για να χρησιμοποιήσει τη δεδομένη δύναμή τους και τα δώρα της αόρατης οντότητας για να δημιουργήσουν «δονήσεις» που τροφοδοτούν τον νεοαφιχθέντα φίλο τους. Αυτές οι δονήσεις μεγιστοποιούνται με το μίσος και την ταλαιπωρία, που δεν έχουν τίποτα να κάνουν με το ίδιο το κακό, αλλά απλά από την σύμπτωση και μόνον.
Φαίνεται ότι το να φοράνε μάσκες, να χορεύουν σε κύκλους, να καταστρέφουν και να δολοφονούν παιδιά, να ξεκινάνε από πολέμους και ακόμα να διευθύνουν κεντρικές τράπεζες είναι όλα μέρος αυτής.
Αυτό που υποτίθεται ότι είναι αλήθεια είναι ότι αυτές οι μυστικές κοινωνίες που περιλαμβάνουν μόνο τα υψηλότερα επίπεδα του Τεκτονισμού μαζί με όλα αυτά τα άλλα ονόματα που πετάγονται σαν "καραμέλες στο Διαδίκτυο" περιλαμβάνουν όλες τις τελετές όπως από μια ταινία των Hammer Studios του 1960 με τον Peter Cushing και τον Κρίστοφερ Λι.
Ο ISIS δεν είναι πλέον Ισλάμ από τους Wahhabists, ή περισσότερο απ’ ότι οι Dominionists είναι Χριστιανοί, ή οι Ταλμουδιστές Χαζάροι είναι Εβραίοι. Δεν χρειάζεται να κάνουμε μια υπόθεση για τον καθολικισμό, τα αποδεικτικά στοιχεία σχεδόν έχουν πνίξει τον κόσμο εδώ και δεκαετίες.
Ορισμός του υπερφυσικού
Πως είναι να έχεις μέσα σου έναν διάβολο εκατό χιλιάδων ετών; Θα ακυρώνονταν εκατοντάδες αποκεφαλισμοί, η απαγωγή και ο βιασμός 20.000 γυναικών ή η ρίψη ενός πυρηνικού όπλου σε ένα χωριό στην Υεμένη βγαίνει νόημα τότε;
Αυτοί οι «άνθρωποι», και χρησιμοποιώ αυτόν τον όρο απρόθυμα, που τόσο ιδιωτικά μπορούν να καυχώνται να φιλοξενούν πραγματικές ή φανταστικές τερατουργίες, λαμβάνουν ένα μικρό χρυσό buzz όταν τροφοδοτούν τους "δικούς" τους με τις νόστιμες δονήσεις που προκλήθηκαν από ένα εκατομμύριο κραυγές αγωνίας;
Ίσως να χορεύουν με μάσκες ως μέρος ενός τελετουργικού αρσενικού δεσμού με τους εκτελεστές της πετρελαϊκής εταιρείας, τους άντρες από την Boeing και το διπλωματικό σώμα της Ουάσιγκτον, απλά από την πλήξη. Που να πάρει γνωρίζουμε πάντα, ανέκαθεν και είμαστε πάντα διατεθειμένοι να πιστέψουμε ότι οι τελετουργίες που θα σας είχαν κάψει ζωντανούς πριν από λίγες εκατοντάδες χρόνια είναι απόλυτα συνεπείς με τις χριστιανικές διδασκαλίες, όπως οι Fox News και World Net Daily ερμηνεύουν τέτοια πράγματα.
Πίσω στο 2011, μια δημοσκόπηση της CBS News ρώτησε Αμερικανούς ενήλικες εάν πιστεύουν σε αόρατα όντα. Το 80% δήλωσε ναι, με τους περισσότερους να αναφέρονται σε "αγγέλους", απροσδιόριστοι αυτοί είναι εκπεσόντες ή όχι, ως το "δεν τους έχω δει" της επιλογής τους. Άλλες δημοσκοπήσεις βαθμολογήθηκαν τόσο χαμηλά όσο το 37%.
Μια δημοσκόπηση του 1998 CBS / New York Times έχει το 63% των Αμερικανών που πιστεύουν επίσης στη δαιμονική κατοχή.
Αλλά και πάλι, μια δημοσκόπηση του National Geographic του 2012 έχει το 77% των Αμερικανών που πιστεύουν ότι οι αλλοδαποί έχουν επισκεφθεί τη γη.
Μια δημοσκόπηση του Reuters / Ipso για το 2010, μια παγκόσμια δειγματοληψία 23.000 ατόμων, έχει 20% παγκόσμια πίστη ότι οι αλλοδαποί ζουν μεταξύ μας.
Το 2013, σύμφωνα με τη Δημοσκόπηση Πολιτικής, το 20% των Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων πιστεύουν ότι ο Ομπάμα είναι αντιχριστιανός ενώ, σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, το 30% πιστεύει ότι ο κόσμος κυβερνάται από μυστικές κοινωνίες.
Είμαι προσωπικά στο 30% και δεν είμαι έτοιμος να συμμετάσχω στο 20%.
Είναι ένα πράγμα για τους ανθρώπους να πιστεύουν πράγματα, για τον «κοινό άνθρωπο», που υποβάλλεται συνεχώς στον έλεγχο του νου, με τη μορφή ειδήσεων ή ψυχαγωγίας, αλλά υποψιάζομαι περαιτέρω, ίσως πολύ περισσότερο, ότι αυτά τα πράγματα υπάρχουν. Αυτό που μπορεί να αναφερθεί εδώ, κατηγορηματικά ως γεγονός, βασισμένο σε αδιάψευστες πηγές, είναι ότι αυτές οι "ελίτ" πιστεύουν ότι συνεργάζονται με όντα που ήρθαν στη Γη ενόσω η ανθρωπότητα βρισκόταν σε νηπιακό στάδιο, όντα που περίμεναν αιώνες αιώνες.
Υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις, δηλαδή εάν κάποιος αποδέχεται κάτι τέτοιο ως αληθινό. Εάν δεν είναι αλήθεια και ίσως δεν είναι αλήθεια, τότε η δύναμη της ίδιας της πρότασης μπορεί να είναι "η νέα παγκόσμια τάξη".
Εάν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου ή η δημιουργία του Ομοσπονδιακού Συστήματος Κεντρικών Τραπεζών το 1913 ίσως να είναι απόδειξη διακυβέρνησης από δαιμονικές δυνάμεις.
Πηγή: Βέτερανς Τουνταίυ (Αν γραφτεί κανονικά κόβεται από την λογοκρισία του Facebook)
Μτφρ: Ιουλιανός Βουδούρης -2020-04-07
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα