Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΠΩΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΡΟΜΠΟΤ-ΨΕΥΔΟΚΟΡΟΝΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΙΩΣΗ-ΑΔΙΚΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ(Βίντεο)



ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η CABAL Διαδώστε να μαθει ο κόσμος την αλήθεια (βίντεο)


Τα όσα περιλαμβάνει το βίντεο των 32 λεπτών, είναι ανατριχιαστικά…  έρχονται όμως να επιβεβαιώσουν όσα έχουν αναρτηθεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, από τις μακροχρόνιες έρευνες της Βενετίας Κάντζια και της ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ. (Οι δημοσιεύσεις  και των δυο ερευνητριών, βρίσκονται στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ, με tags τα ονόματά τους).

Στην συνέντευξη που ακολουθεί, τα όσα αποκαλύπτονται είναι εφιαλτικά…


Εδώ και πολλές δεκαετίες κάποιοι νοσηροί νόες που κυβερνούν την Αμερική και είναι γνωστοί ποιοί είναι, αφου την υποδούλωσαν και την μετέτρεψαν από κράτος σε ΕΤΑΙΡΕΙΑ, καταργώντας στην ουσία το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, την διοικούν ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ…
Το ποιοί είναι οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, είναι γνωστό… το ίδιο και οι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ…
ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ… ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. (αυτά δηλαδή που έγραφε στις έρευνές της η Βενετία Κάντζια και με στοιχεία πως ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ)
Όσο για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ, η ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΝΟΣΗΡΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ, έχει τα κατάλληλα όπλα όπως τις χαμηλές συχνότητες, τον αποσυντονισμό του ανοσοποιητικού συστήματος, τους έξυπνους μετρητές στο νερό, στο ρεύμα, στο φυσικό αέριο κλπ, τα σιωπηλά όπλα, ο αθόρυβος πόλεμος  με την νανοτεχνολογία, οι δηλητηριασμένες τροφές, η κοινωνική μηχανική, η παρέμβαση στην επίφυση των ανθρώπων, η μαζική φθορίωση, τα εκρηκτικά κύματα, η τεχνητή κλιματική αλλαγή, η «μικρόσκονη», οι αεροψεκασμοί, η ατμοσφαιρική ρύπανση, η καταστροφη των δασών, η αλλαγή στο ph του εδάφους για να κερδοσκοπήσει η MONSANDO, ο covid19, το 5G, το 6G και χιλιάδες άλλα σατανικά σχέδια που δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπου νους…

Συνέχεια εδώ
Ιατροδικαστής στην Κύπρο Κορονοϊός μια συνηθισμένη ίωση που πανικοβάλλουν τον κόσμο


Κορωνοϊός: “Ανεπάρκεια, ψεύδη, ευθύνες. Οι αποδείξεις”- Άρθρο του Γιώργου Ρωμανού


Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός
Phd: Εθνικό, Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
–Συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής
Κορωνοϊός: Ανεπάρκεια, ψεύδη, ευθύνες. Οι αποδείξεις
«Η επιστημονική στάση δεν βρίσκεται στο να συνεχίζεις να πραγματεύεσαι κάτι,
δίχως να νοιάζεσαι για το τι συμβαίνει στο αντικείμενο της πραγματείας σου».
Κ. Καστοριάδης
Όλοι οι ιατροί, ασχέτως ειδικότητος, γνωρίζουμε καλά την αξία της Επιδημιολογικής έρευνας και της συνοδού Στατιστικής, μιας και χωρίς στοιχεία ΔΕΝ πρέπει να μιλάς. Όσοι συμμετείχαμε σε πανελλήνια επιδημιολογικά προγράμματα, σε επιτροπές για την σύνταξη νόμου περί Προληπτικής Υγιεινής, σε πανεπιστημιακές υγειονομικές μελέτες εκτεταμένων περιοχών, και διαχειριστήκαμε δεκάδες χιλιάδες ιατρικούς φακέλους ασθενών με στοιχεία των οποίων τροφοδοτήσαμε στατιστικώς το Εθνικό Σύστημα Υγείας ξέρουμε, ότι:
α. Η Επιδημιολογική έρευνα ξεκινά ΑΜΕΣΩΣ με την εκδήλωση μιας επιδημίας και συνεχί­ζεται σε όλη τη διάρκειά της, ώστε να συνεισφέρει τελικά και στην ΠΡΟΛΗΨΗ.
β. Κανένα ιατρικό επιδημιολογικό στατιστικό μοντέλο δεν είναι αξιόπιστο χωρίς επαρκή δείγματα επί του πληθυσμού με βάση την χωροταξική και διαστρωματική διάδοση μίας νόσου.
γ. Τα αμιγώς μαθηματικά μοντέλα, (αυτά που καθημερινά προβάλλει η κυβέρνηση) επί του κορωνοϊού SARS-CoV-2, αποδεικνύονται παγκοσμίως αναξιόπιστα.
Αντίθετα με όσα προβλέπονται παγκοσμίως στη χώρα μας ΔΕΝ ξεκίνησαν ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ Επιδημιολογικοί έλεγχοι με την έναρξη της επιδημίας ούτε συνεχίστηκαν. Στην προσπάθεια να καλυφθούν τα πλείστα όσα τραγικά κενά στην Υγεία παρουσιάζεται ανελλιπώς, καθημερινά ένα τρομοκρατικό δελτίο θανάτων, διασωληνομένων, ασθενών και ΠΙΘΑΝΩΝ αιτίων θανάτου, σαν να είναι ο μέσος πολίτης υπόχρεος συνεχούς κατατρομοκράτισης ή ειδικός …Παθολογοανατόμος. Ωστόσο την ίδια στιγμή ΔΕΝ παρουσιάζονται, π. χ., οι ιαθέντες που εξήλθαν των νοσοκομείων και οι οποίοι είναι περισσότεροι από τους νεκρούς. Βάσει της κυβερνητικής λογικής οι άνθρωποι αποτελούν επιδημιολογικά στατιστικά στοιχεία μόνο αφού… πεθάνουν! Έτσι όμως ο νεκρολογών κυβερνητικός εκπρόσωπος Υγείας στερεί δουλειά από Ληξιαρχεία και Γραφεία Κηδειών.
Η οπισθοβαρής κυβερνητική πατέντα καταργεί κάθε επιστημονική έννοια Επιδημιολογικής έρευνας. Το “κάλλιον το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν” δεν υπάρχει στο σκεπτικό τους. Ένδειξη υπευθυνότητος και Δημοκρατίας στην πρωτοφανή κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, θα αποτελούσε η δημοσίευση ονομάτων ενός “Ανωτάτου Υγειονομικού Συμβουλίου”. Έστω και τώρα! Πώς είναι δυνατόν ένας και μόνο ιατρός καθηγητής να εμφανίζεται σαν “στρατηγός” χωρίς στρατό και εφόδια; Η ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ “Στατιστική” μονοκαλλιέργεια του κυβερνητικού θανατολόγιου, και η καθημερινή θανατολαγνεία δια των καναλιών καταστρέφει την ψυχική υγεία των Ελλήνων και δεν θέλουμε να δεχτούμε ότι αυτός είναι ο τελικός στόχος. Πρέπει να σταματήσει αμέσως να βομβαρδίζεται ο πολίτης από τον εκπρόσωπο Υγείας με μία συρραφή ΠΙΘΑΝΩΝ κλινικών συμπτωμάτων, για εγκεφαλίτιδα, ανοσμία, αιφνίδιο θάνατο εν ύπνω, και άλλα φρικώδη για τον απλό άνθρωπο. Αλλοίμονο αν ο ιατρός αράδιαζε κάθε φορά στον πιθανώς ασθενούντα από πόσες αρρώστιες μπορεί να πεθάνει!
Συνεχεια εδώ
Δείτε στο παρακάτω βίντεο στην Τυνησία πώς κυνηγούν τους πολίτες πλέον  μικρά ρομπότ. Ένας νέος βγήκε παράνομα από το σπίτι του και τον κυνηγούν με αυτόν τον τρόπο.
Tunisia Unleashes ‘Robocop’ to Enforce Lockdown


Όπου και αν είστε θα σας ελέγχουν με τεχνητή νοημοσύνη εξαιτίας κοροναϊού.
Tracking Us Globally! They Are Now Publishing Location Data to Monitor Social Distancing


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα