Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ: ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΑΓΕΙΑΣ

Picture
        Η Καραντίνα, το #Μένουμε_Σπίτι, και η Απαγόρευση Κυκλοφορίας έγινε πια καθημερινό κομμάτι της ζωής μας. Για λόγους προστασίας; Για λόγους εκφοβισμού; Δεν έχει σημασία... Σημασία έχει ότι τη παρούσα στιγμή βρισκόμαστε απομονωμένοι στο σπίτι, με τις οικογένειες μας (ή και χωρίς).
        ​Είναι φανερός ο φόβος που έχει διαδωθεί και επικρατήσει στις ψυχές των ανθρώπων και καλώς ή κακώς διερχόμαστε μια Νέα Εποχή, η οποία ξεκινάει με κάτι πολύ σημαντικό... Την αναμέτρηση με τον εαυτό μας
        ​Χωρίς την καθημερινότητα της εργασίας να μας αποσπά, μένουμε πια αντιμέτωποι με πληθώρα σκέψεων στο μυαλό μας, και ζητήματα όπως ποιοι είμαστε, τι μας τρομάζει, πόσο αγαπάμε τη ζωή ή τον εαυτό μας ή τους δικούς μας ανθρώπους, αν αυτό είναι το τέλος και αν ναι τι έχουμε καταφέρει ως τώρα. Μένουμε να αναρωτιόμαστε για την αυτοαξία μας ως άνθρωποι, τη θέση μας στο κόσμο (το φυσικό αλλά και το πνευματικό) και πολλά άλλα δύσκολα σε απάντηση ερωτήματα...
        ​Το παρόν άρθρο απευθύνεται σε ανθρώπους που εξασκούν ήδη κάποιο μονοπάτι (θεραπευτικό ή μαγικό) αλλά και όσους θέλουν να ξεκινήσουν και να εμβαθύνουν στον εαυτό τους και να περάσουν το χρόνο αυτό που τους δόθηκε ποιοτικά και δημιουργικά. Ακολουθούν κάποιες ιδέες σχετικές με "μαγικές" δραστηριότητες που μπορείτε να διεξάγετε, ώστε να αποκομίσετε πνευματικό και αυτογνωσιακό μα πάνω απ'ολα ωφέλιμο έργο για τον Εαυτό σας ως Ολότητα.
  • Εξαγνισμός Χώρου​
        ​Κάντε έναν βαθύ καθαρισμό και εξαγνισμό του σπιτιού σας. Ένας ενεργειακά καθαρός χώρος θα βοηθήσει στην εκτόνωση της βαριάς ενέργειας που έχει συσσωρευτεί από τα καθημερινά δυσάρεστα νέα που μαθαίνουμε και τα βαριά συναισθήματα που νιώθουμε από την απαγόρευση.
  • Οργάνωση Μαγικών Αντικειμένων
        ​Εάν είστε συλλέκτης μεταφυσικών αντικειμένων (λίθοι, βότανα, κεριά, φυλακτά, λάδια, νερά, βιβλία κλπ) καθαρίστε και οργανώστε τα μαγικά σας αποθέματα. Ένας οργανωμένος χώρος επιτρέπει την ομαλότερη διεύλευση της ενέργειας και αποπνέει ηρεμία και σταθερότητα.
  • Διαλογισμός
        ​Υπάρχουν πολλά είδη διαλογισμού που μπορείτε να ασχοληθείτε: πνευματικός διαλογισμός, στοχαστικός διαλογισμός, διαλογισμός κίνησης, διαλογισμός με μάντρας, υπερβατικός διαλογισμός, διαλογισμός pranayama , διαλογισμός Kundalini, καθοδηγούμενος διαλογισμός, οραματισμός κ.λπ. Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τύποι και τεχνικές, βρείτε αυτό που δουλεύει για εσάς.
  • Συγγραφή
        ​Ξεκινήστε ένα Ημερολόγιο Ονείρων ή ένα νέο Βιβλίο Σκιών. Ήρθε η ώρα να συγκεντρώσετε τις χαοτικές πληροφορίες σχετικά με το μεταφυσικό σε ένα ενιαίο Βιβλίο Σκιών. Το Ημερολόγιο Ονείρων θα σας βοηθήσει να θυμάστε τα όνειρα σας και να τα ερμηνεύσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια, ώστε να αποκρυπτογραφήσετε πιο εύκολα τα μηνύματα που σας δίνει το υποσυνείδητό σας.
  • Τελετουργικές Ιεροπραξίες
        ​Αν υπάρχει μια πρακτική που κάποτε απολαμβάνατε, αλλά έχετε χάσει την επαφή μαζί της, τότε μπορείτε να την επαναλάβετε. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά στη Θεϊκότητα του Εαυτού σας και του Σύμπαντος και θα σας θυμίσει ότι δεν είστε μόνοι σας σε όλη αυτή τη κατάσταση.
  • Συλλογή Νέων Πληροφοριών
        ​Μάθετε για το μονοπάτι που πάντα σας ενδιέφερε. Μπορεί να είναι ο Σαμανισμός, το Reiki, η Σαμπάλα, οι Άγγελοι, ο Δρυιδισμός, οι Νεράιδες, η Wicca κλπ για να αναφέρουμε μερικά. Μέσα από τα συστήματα αυτά θα αντλήσετε νέες πρακτικές και πολύτιμα διδάγματα και σοφία για τη Ζωή, τη Γη, τους Ανθρώπους, τη Φύση, το Σύμπαν.
  • Μαντεία
        ​Μάθετε ένα σύστημα που πάντα θέλατε να εξερευνήσετε (ανάγνωση Ταρώ, Αυτόματη Γραφή, Αριθμολογία, Βιβλιομαντεία, I Ching, Χειρομαντεία, Κρυστάλλινη Σφαίρα, Μαντεία με καθρέπτη ή νερό, Ρούνοι, Ραβδοσκοπία). Η ενασχόληση με ενα μαντικό σύστημα θα σας χαρίσει την δυνατότητα της προοπτικής. Θα δείτε τις προοπτικές σας σε ζητήματα που σας απασχολούν και θα σας επιτρέψει να κάνετε σχέδια για το μέλλον.
  • Αστρολογία
        ​Τώρα έχετε το χρόνο να εξερευνήσετε το Αστρολογικό σας Χάρτη σε βάθος. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε τις τάσεις συμπεριφοράς της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σας και θα σας οδηγήσει σε βαθύτερη ανάλυση του καθημερινού σας εαυτού.
  • Αστρική προβολή
        ​Ασχοληθείτε με την Αστρική Προβολή, τα Διαυγή Όνειρα, τις εξωσωματικές εμπειρίες, τα Σαμανικά Ταξίδια. Τα φυσικά μας σώματα έχουν τεθεί σε καραντίνα. Όχι όμως και τα πνευματικά! Μπορούμε ακόμα να κάνουμε αστρική προβολή ή σαμανικό ταξίδι και να πάμε στο αγαπημένο μας μέρος, είτε υπάρχει στο φυσικό επίπεδο είτε όχι.
  • Δημιουργία Βωμού
        ​Φτιάξτε ένα Βωμό. Η ώρα της Άνοιξης έχει έρθει. Φτιάξτε ένα ανοιξιάτικο βωμό! Η Εαρινή Ισημερία έχει δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα και παρότι, προς το παρόν, η επαφή με τη φύση έχει περιοριστεί, μπορούμε πάντα να τιμήσουμε τον ερχομό και την Αναγέννησή της. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι μπορούμε να θέσουμε ως πρόθεση και στόχο, να αναγεννηθούμε και εμείς, εξερχόμενοι αυτής της καραντίνας.
  • Προγονική Εργασία
        ​Η εργασία με τους Προγόνους και τις προγονικές μας γραμμές έχει να χαρίσει πολύ δυναμική καθοδήγηση και σοφία για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. Οι Πρόγονοι μας είναι εδώ για να μας στηρίξουν και να μας βοηθήσουν να σηκώσουμε αυτό το βάρος των ημερών. Άλλωστε και οι ίδιοι έζησαν δύσκολες στιγμές, οπότε ας επωφεληθούμε από την εμπειρία τους.
  • Πνευματικοί Οδηγοί
        ​Καλέστε τους Πνεματικούς Οδηγούς σας, Ζώα Δύναμης, Πνευματικούς Δασκάλους, Θεότητες Οδηγούς. Η καθοδήγηση που μπορούν να μας προσφέρουν αυτά τα Όντα Δύναμης και Σοφίας, είναι αρκετή για ξορκίσει το φόβο που έχει φωλιάσει στις καρδιές μας τις τελευταίες ημέρες. Ακούστε προσεκτικά τα μηνύματά τους και δεχθείτε τις διδαχές τους.
  • Μαγική Χειροτεχνία
        ​Μπορείτε να μάθετε πώς να φτιάχνετε θυμίαμα, βάμματα, λουτρά βοτάνων, φίλτρα, σκόνες, σακουλάκια, κεριά, ιερά κοσμήματα κλπ. Όλα αυτά είναι χρήσιμα εργαλεία της Μαγικής Τέχνης, με δυνάμεις θεραπείας ή και υλοποίησης. Η δημιουργία τους θα σας προσφέρει χαρά και θα εξασκήσει τη δημιουργικότητα και την έμπνευση σας.
  • Κηπουρική εσωτερικού χώρου
        ​Η άνοιξη έχει φτάσει, και είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε φυτά, μπαχαρικά, βότανα από το μηδέν! Ακόμα και στα σούπερ - μάρκετ ή μέσω διαδικτύου μπορείτε να βρείτε γλάστρες ή και σπόρους αγαπημένων φυτών, ώστε να τα μεγαλώσετε και να τους δείξετε την αγάπη σας. Να θυμάστε πάντα οι η Αγάπη είναι το αντίδοτο του Φόβου.
  • Τηλεπαθητική επικοινωνία
        ​Αναπτύξτε τις τηλεπαθητικές ικανότητές σας. Ναι πράγματι τα κινητά, το ίντερνετ, οι κάμερες μπορούν να φέρουν τους αγαπημένους σας πιο κοντά. Όμως και η εξάσκηση ψυχικών δυνάμεων έχει εξαιρετικά οφέλη για το μυ της Ψυχής σας.
        ​Υπάρχουν πολλές τεχνικές και ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε. Η εξάσκηση της αποστολής και λήψης με έναν συνεργάτη είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αναπτύξετε τις τηλεπαθητικές ικανότητές σας. Αποφασίστε ποιος είναι ο αποστολέας, πότε θα στείλετε και στη συνέχεια ανταλλάξετε θέσεις.
  • Ενεργειακή Εργασία
        ​Αν αισθάνεστε εκτός ισορροπίας είτε σωματικά, συναισθηματικά ή διανοητικά, η ενεργειακή εργασία είναι μια μεγάλη πρακτική για να αποκαταστήσετε και να επαναπροσδιορίσετε τις λεπτές δονήσεις του σώματος σας. Ενώ το Ρέικι είναι ένας από τους κύριους τρόπους για την άσκηση ενεργειακής εργασίας, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενσωματωθεί η ενεργειακή εργασία και η θεραπεία στη ζωή κάποιου.
        ​Παράλληλα μην παραλείψετε όσοι γνωρίζετε να κάνετε εξ'αποστάσεως θεραπείες, να στείλετε την θεραπευτική σας υποστήριξη σε φίλους, συγγενείες αλλά και ασθενείς, γιατρούς, νοσηλευτές, στρατιωτικούς και εργαζόμενους αυτές τις δύσκολες μέρες.
  • Άσκηση σε εσωτερικό χώρο
        ​Pilates, Yoga, plyometrics, χορός, Qigong, Tai Chi, κλπ είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους που μπορείτε να ασκηθείτε. Μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο με εξαιρετικές προπονήσεις και πρακτικές. Ασκώντας το σώμα σας ενδυναμώνετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και ανανεώνετε τη πνευματική σας ενέργεια και δύναμη.
  • Διατροφή
        ​Θρέψτε το σώμα σας με τρόφιμα που βοηθούν στη διατήρηση ενός ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος! Αυτο είναι πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου! Φροντίσε να ενισχύσετε τη διατροφή σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Προσπαθήστε να τηρήσετε μια υγιεινή διατροφή και αν υπάρχει πειρασμός για τσιμπολογήματα, μετατρέψτε τον σε πολλά μικρά γεύματα υγιεινής φύσεως.
  • Επαφή με τους αγαπημένους σας
        ​​Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό! Η επαφή με τους αγαπημένους μας ξυπνάει μέσα μας αισθήματα αγάπης και καλοσύνης, χαρίζει ελπίδα σε εκείνους αλλά και σε εμάς. Μην βαρύνετε την ατμόσφαιρα με δυσάρεστα γεγονότα ή δυσοίωνες προβλέψεις. Προτιμήστε όνειρα, σχέδια για το μέλλον, ιδέες για να κάνετε τη διαμονή σας στο σπίτι ομορφότερη και πιο ωφέλιμη.

        ​​Είθε να περάσει γρήγορα και ωφέλιμα αυτή η περίοδος και να είμαστε όλοι ακόμα καλύτερα σε σώμα, νου και πνεύμα!
~*~ Ευλογίες σε όλους ~*
Picture
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα