Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Ρωσική εταιρεία κοσμημάτων πουλάει κοσμήματα με τον ‘κορωνοϊό’


Jewelry Brand Dr.VOROBEV (@dr_vorobev) - Instagram

Ρωσική εταιρεία κοσμημάτων έχει τραβήξει την προσοχή του κοινού τις τελευταίες εβδομάδες, όταν έφτιαξε ένα περιδέραιο με τον ιό της κορώνας.

Οι αντιδράσεις του κοινού ήταν ποικίλες, άλλοι εξήραν την πρωτοβουλία και άλλοι την κατέκριναν.

Η εταιρεία που έχει έδρα στην πόλη Κοστρόμα, βορειοανατολικά της Μόσχας,  άρχισε να παράγει και να πουλά το ασημένιο περιδέραιο με το ξέσπασμα του ιού, στην τιμή των χιλίων ρουβλιών  (περίπου 10 ευρώ).


Μεγάλος αριθμός πελατών αγόρασε το περιδέραιο από το διαδίκτυο ή από καταστήματα κοσμημάτων θεωρώντας ότι αποτελεί ένα ενδεικτικό σημείο από το οποίο περνάει σήμερα η ανθρωπότητα με τον Covid-19.

Ο Παβέλ Βοροβίεφ, ιδρυτής της εταιρείας θα δηλώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «είναι μια έκφραση της υποστήριξης μας προς τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που αντιμετωπίζουν καθημερινά τον κορωνοϊό και δεν είναι τρόπος για να επωφεληθούμε από την υπάρχουσα κρίση».

Πρόσθεσε ότι οι υποστηρικτές της εταιρείας «είναι  σεβαστοί άνθρωποι, είναι γιατροί, νοσηλευτές και άλλοι που έχουν σχέση με την ιατρική».

Τόνισε ότι πολλοί από τους ασθενείς που ανάρρωσαν από τον κορωνοϊό, έκαναν δώρο στους γιατρούς που επόπτευαν τη θεραπεία τους, το περιδέραιο με τον  ασημένιο κορωνοϊό εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους με αυτόν τον τρόπο. Έχει, ήδη πουλήσει, περίπου χίλια κομμάτια.

Ο ιδρυτής της εταιρείας, είπε ότι μετά τη χαλάρωση της έντασης που υπάρχει με τον θανατηφόρο ιό, περιμένει να αυξηθεί η ζήτηση του δημιουργήματος του.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα