Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Η επιρροή σας είναι η αξία σας

Κάρμα - Ο Συμπαντικός Νόμος - Νέα Ακρόπολη Αθήνας

Οι Κύριοι του Κάρμα καταγράφουν πολύ προσεκτικά την επιρροή που έχουν οι άνθρωποι στους άλλους. Ένας άνδρας ή μια γυναίκα είναι μια συνεχής επιρροή για καλό ή για κακό.

Ας υποθέσουμε ότι είστε ηθοποιός και εντυπώνετε στα μυαλά των ανθρώπων πώς να διαπράττουν εγκλήματα, να καπνίζουν, να πίνουν αλκοόλ, να σκοτώνουν, να χρησιμοποιούν βρώμικη γλώσσα και ούτω καθεξής. Εδώ, δέκα εκατομμύρια άνθρωποι σας παρακολουθούν και από αυτά τα δέκα εκατομμύρια, οκτώ εκατομμύρια εντυπώνονται έντονα για να σας μιμηθούν στη ζωή τους. Πώς και με ποιο τρόπο θα μπορέσετε να καθαρίσετε το κάρμα σας όταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα προσθέσουν στο λογαριασμό των καρμικών σας χρεών με τα εγκλήματά τους;

Αυτό σημαίνει ότι θα είστε συνεχώς υπεύθυνοι για αυτά που κάνουν και θα κάνουν εξαιτίας της επιρροής σας. Πώς θα πληρώσετε το χρέος σας σε τέτοιους ανθρώπους; Έτσι, όλοι εκείνοι που επηρεάζουν τα πλήθη λόγω της θέσης και των ταλέντων τους πρέπει να προσέχουν να μην οδηγούν τους ανθρώπους σε αδιέξοδο ή σε μονοπάτι που οδηγεί στη καταστροφή. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σταθερό καρμικό εισόδημα αιώνια, επηρεάζοντας τις ζωές των ανθρώπων προς την τελειότητα.

Δεν επηρεάζουμε τους ανθρώπους μόνο από αυτά που σκεφτόμαστε, λέμε και κάνουμε, αλλά τους επηρεάζουμε και από αυτά που δεν σκεφτόμαστε, που δεν λέμε και δεν κάνουμε. Η επιρροή σας είναι η αξία σας. Δεν σκοτώσατε ένα άτομο, αλλά δεν εμποδίσατε ένα άτομο να σκοτώσει. Μερικές φορές οι άνθρωποι είναι πιο ένοχοι με το να μην κάνουν κάτι παρά με το να κάνουν κάτι. Στο μέλλον θα έχουμε νόμους που θα παίρνουν υπόψιν τους πράγματα που δεν σκεφτήκατε, λέξεις που δεν είπατε και πράξεις που δεν κάνατε τα οποία έβλαψαν τους ανθρώπους ή τους οδήγησαν σε σύγχυση ή κίνδυνο.

Η πρόοδός μας στην ατραπό της τελειότητας ενισχύεται από την έμπνευση και τις εντυπώσεις που δίνουμε στους ανθρώπους να οδεύουν προς την ομορφιά και το φως. Στην πιο σκοτεινή ώρα της ζωής μας, τέτοιες επιρροές εξέρχονται από το υποσυνείδητό μας και μετατρέπονται σε φώτα που οδηγούν το δρόμο μας.

Πρέπει να είστε κάποιος για να κάνετε κάποιον άλλο άνθρωπο ή ανθρώπους κάποιους. Δεν μπορείτε να οδηγήσετε τους ανθρώπους με αυτό που δεν είστε. Οι άνθρωποι πάντα αναζητούν να θαυμάζουν έναν ήρωα. Όταν οι ήρωες εξαφανίζονται από τη ζωή και τα σχολεία μας, η διαφθορά και το έγκλημα παίρνουν τη θέση τους. Πρέπει να είστε μια εικόνα στη μνήμη των ανθρώπων για έμπνευση, θάρρος και αγώνα. Μπορεί να ξεχάσουν τη βοήθειά σας και τα λόγια σας, αλλά δεν θα ξεχάσουν ποτέ το παράδειγμα που επιδείξατε σε κρίσιμες στιγμές στη ζωή τους, βοηθώντας τους να ξεπεράσουν τα προβλήματα και τους περιορισμούς τους. Τέτοιες εικόνες είναι ευλογημένες εικόνες που ταξιδεύουν μαζί μας στο άπειρο. Πριν διασχίσει το κατώφλι, κάθε άτομο πρέπει να αισθανθεί στην καρδιά του τη χαρά ότι έχει γίνει μια καλή επιρροή στη ζωή και ένας δρόμος για τους άλλους να επιτύχουν.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Prayer


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα