Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ: ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020

Picture
        Ο Απρίλιος του 2020 φτάνει κοντά μας και το ουράνιο πλάνο που εσωκλείει περιέχει πολύ ισχυρή ενέργεια για να την εκμεταλλευτούμε για την πνευματική μας ανέλιξη. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα οι πλανήτες, ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας θα είναι πολύ δραστήριοι.
        Ο Άρης αυξάνει τα φλογερά αισθήματα, ο Δίας ενισχύει και επεκτείνει, ο Κρόνος θέλει να περιορίσει και ο Ουρανός φέρνει αλλαγή. Ο πλανητικός αυτός συνδυασμός θα μπορούσε να είναι πάρα πολύ ασταθής και να φέρει τα πάνω κάτω, όμως είναι σημαντικό να τον αντιμετωπίσουμε με τρόπο που θα βοηθήσει στην εξέλιξη μας και με τον οποίο θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα οξυμένα μας αισθήματα.

        Η πρώτη σημαντική ευθυγράμμιση που γίνεται τον Απρίλιο είναι η Σύνοδος του Πλούτωνα με το Δία. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες ευθυγραμμίσεις που θα πραγματοποιηθούν το 2020 και θα ξεκινήσει στις 4 Απριλίου.
        Την τελευταία φορά που οι δύο αυτοί πλανήτες συναντήθηκαν πριν από περίπου 13 χρόνια, τα φώτα έπεσαν πάνω στην οικονομία και τα οικονομικά μας. Παρότι η οικονομία μπορεί να έρθει στο επίκεντρο σε παγκόσμιο επίπεδο, σε προσωπικό επίπεδο, ο Δίας και ο Πλούτωνας μπορούν να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες για αφθονία στη ζωή μας. Αφήστε το πεδίο σας ανοιχτό σε νέες ιδέες που θα μπορούσαν να σας αποφέρουν αφθονία με ένα νέο και βαθύτερο τρόπο. Αρχίστε να αναγνωρίζετε την αφθονία που είναι πάντα γύρω σας και αυτό θα σας βοηθήσει να προκαλέσετε αφθονία στη ζωή σας.

        Η επόμενη μεγάλη ευθυγράμμιση έρχεται στις 7-8 Απριλίου με ΥπερΠανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτή είναι η πρώτη ΥπερΠανσέληνος του Έτους, οπότε θα νιώσουμε τη σεληνιακή ενέργεια να ακτινοβολεί έντονα.
        Όντας στο Ζυγό, αυτή η Πανσέληνος θα αναδείξει τις σχέσεις μας και θα μας κάνει να αμφισβητήσουμε τις συνδέσεις που έχουμε στη ζωή μας. Θα μας καθοδηγήσει επίσης να επικεντρωθούμε στη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας και αυτό μπορεί να γίνει ο καταλύτης που θα μας βοηθήσει να φτάσουμε σε μια βαθύτερη κατάσταση αυτο-αγάπης και αποδοχής.
        Το συναίσθημα της μοναξιάς μπορεί να κορυφωθεί γύρω από αυτήν την Πανσέληνο, οπότε αν αρχίσετε να νιώθετε κάτι τέτοιο, κάντε μια επιπλέον προσπάθεια να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας.
        Εάν αισθάνεστε απομονωμένοι λόγω των μέτρων της καραντίνας, μπορείτε επίσης να σκεφτείτε αυτή την εμπειρία ως ένα retreat του εαυτού σας που θα σας δώσει χρόνο να μπείτε βαθύτερα στον εσωτερικό σας κόσμο και να δώσετε προτεραιότητα στα πράγματα που σας αρέσουν πραγματικά να κάνετε.

        Η εβδομάδα που ακολουθεί την Πανσέληνο φέρνει περισσότερη δραστηριότητα καθώς ο Ήλιος δημιουργεί τετράγωνο με το Πλούτωνα στις 14 Απριλίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, καλούμαστε να θυμηθούμε πού βρίσκεται η αληθινή μας δύναμη.
        Ενδεχομένως να σκεφτούμε ερωτήματα όπως: Πώς μπορώ να ενδυναμώσω τον εαυτό μου;   Πώς μπορώ να συνδεθώ με την απίστευτη Δύναμη και Σοφία που ζει μέσα μου;
        Μέσα σε σας υπάρχει μια απίστευτη πηγή Αγάπης, Δύναμης, Σοφίας, Γνώσης και Θεϊκότητας. Χρησιμοποιήστε αυτές τις ενέργειες ως υπενθύμιση για να συνδεθείτε με αυτή. Κάθε φορά που έχουμε ένταση, πιεζόμαστε τόσο ώστε να απελευθερώσουμε περισσότερες από τις δυνατότητές μας και την εσωτερική μας θεϊκή σπίθα σε αυτόν τον κόσμο.

        Καθώς ο Ήλιος μετακινείται στο γήινο Ταύρο στις 19 Απριλίου, θα αρχίσουμε να νιώθουμε πιο άνετοι και γειωμένοι με την κατεύθυνση της ζωής μας. Αυτό που θα μας βοηθήσει επίσης να νιώσουμε κατ' αυτόν τον τρόπο είναι η Νέα Σελήνη στο Ταύρο στις 22 Απριλίου.
        Αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει την ενέργεια της αλλαγής και νέες πληροφορίες μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να μας προκαλέσουν έκπληξη. Αλλά, με τη γείωση που φέρνει ο Ταύρος, θα είμαστε σε θέση να παραδοθούμε με μεγαλύτερη ευκολία και να αφήσουμε τον εαυτό μας να πάει σύμφωνα με τη ροή.

        Στις 24 Απριλίου, ο Πλούτωνας γίνεται ανάδρομος αλλά αυτό είναι κάτι που το αισθανόμαστε περισσότερο σε εσωτερικό επίπεδο παρά σε εξωτερικό. Καθώς η επίδραση της Νέας Σελήνης στο Ταύρο εξαφανίζεται, μπορεί επίσης να νιώσουμε την ανάγκη να ανασκοπήσουμε τον εαυτό μας και ίσως, ακόμη και να αλλάξουμε τους στόχους και τις στρατηγικές μας για τους επόμενους μήνες.

        Στις 26 Απριλίου, ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό και μας υπενθυμίζει να συνεχίσουμε να τρέχουμε παράλληλα με τη ροή και να παραδοθούμε στη διαδικασία.

        Ο Απρίλιος είναι ένας καταπληκτικός μήνας, που μας προσφέρει πλήθος πλανητικών ενεργειών και μια μεγάλη ποικιλία από εσωτερικές αντιδράσεις και ανακαλύψεις. Μέσα από αυτές, θα βρούμε το δυναμικό μας και το τρόπο να νιώσουμε πιο ευθυγραμμισμένοι με το Σύμπαν και το πεπρωμένο μας.

Να έχετε ένα υπέροχο Απρίλιο!
~*~ Ευλογίες σε όλους ~*~
Picture

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα