Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΤΟ ΚΑΡΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Picture
          Οι Άρχοντες του Κάρμα ή Καρμικό Συμβούλιο, είναι οχτώ κοσμικά όντα της Μεγάλης λευκής αδελφότητας,  επιλεγμένα από το Θεό σαν ομάδα με στόχο να προωθήσουν τη Δικαιοσύνη στο σύστημα των κόσμων.
          Μέσα από τη μεγάλη του συμπόνια, ο Θεός έχρισε το Καρμικό Συμβούλιο  ως διαμεσολαβητή ανάμεσα στην τελειότητα του Νόμου και στην ατέλεια όσων έχουν φύγει από τη χάρη.  Υπηρετούν από το επίπεδο του Χριστικού εαυτού της Ανθρωπότητας, ζυγίζοντας καθημερινά την ανθρώπινη χρήση της ενέργειας " ως πάνω, έτσι και κάτω".  Είναι το Υπέρτατο Δικαστήριο του ηλιακού μας συστήματος.

Το οκταμελές καρμικό συμβούλιο αποτελείται από
    1. Το Μέγα Θεϊκό Διευθυντή - 1η (μπλε) ακτίνα
    2. Τη Θεά της Ελευθερίας - 2η (κίτρινη) ακτίνα
    3. Τη Lady Nada - 3η (ροζ) ακτίνα
    4. Ελοχίμ Κυκλώπεια - 4η (λευκή) ακτίνα
    5. Παλλάδα Αθήνα, Θεά της Αλήθειας - 5η (πράσινη) ακτίνα
    6. Lady Portia,  Θεά της Δικαιοσύνης -  6η (χρυσή και ιώδης) ακτίνα
    7. Quan-Yin, Θεά της Συμπόνιας - 7η (βιολετί) ακτίνα
    8. Vairochana, ενσάρκωση όλης της Βουδικής Σοφίας

          Πριν τη γέννησή μας όλοι βρεθήκαμε ενώπιον του Καρμικού Συμβουλίου,  προκειμένου να αποδεχτούμε το Ιερό μας Συμβόλαιο και όσα μας έχουν ανατεθεί σε αυτή τη ζωή. Το Καρμικό Συμβούλιο αποφασίζει πότε, ποιος, πώς και που θα ενσαρκωθούμε,  με ποιους γονείς,  και ποιο κάρμα  απαιτείται να ισορροπήσουμε σε αυτή τη ζωή. Είναι υπεύθυνο  για τους ατομικούς κύκλους του κάρμα μας,  αλλά και για το κάρμα ομάδων, εθνών και ολόκληρου του πλανήτη,  ώστε όλοι να υπηρετούν τον Νόμο και να έχουν την καλύτερη ευκαιρία για πνευματική πρόοδο.

          Δύο φορές το χρόνο στο χειμερινό και θερινό ηλιοστάσιο το Καρμικό Συμβούλιο συναντιέται στο Royal Teton Reatreat,   ένα αιθερικό και φυσικό μέρος στο βουνό Grand Teton,  στο βορειοδυτικό Wyoming.  Εκεί το συμβούλιο λαμβάνει και εξετάζει αιτήματα από τη μη αναληφθείσα ανθρωπότητα.

          Δημιουργώντας σχέσεις και δεσμούς ενέργειας ανάμεσα σε εμάς και τους  Καρμικούς Συμβούλους, μέσα από επικλήσεις και εργασίες με αυτούς, είμαστε σε θέση να βρούμε το προσωπικό όραμα ψυχής μας και να γίνουμε κύριοι του προσωπικού μας κάρμα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα