Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ & Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ


Φαίνεται ότι ο πόθος μιας μεγάλης τελικής μάχης του καλού εναντίον του κακού είναι τόσο παλιός όσο ο ανθρώπινος νους και έχει πια καταχωρηθεί στο ομαδικό ανθρώπινο ασύνειδο!

Η μάχη αυτή περιλαμβάνει όλες τις φωτεινές και όλες τις σκοτεινές δυνάμεις στη μεγαλύτερη μαζική μάχη που είναι δυνατόν να γίνει!Θα λέγαμε λοιπόν ότι μιλάμε για τη "μάχη αρχέτυπο" του ανθρώπινου ψυχισμού.Η μάχη καταλήγει πάντα σε νίκη του καλού και ακολουθεί από την τελική κρίση των ανθρωπίνων ψυχών με κατάταξη των καλών στον παράδεισο και των κακών στην κόλαση.Έχουμε λοιπόν ένα σαφή διαχωρισμό του καλού από του κακού στο τέλος της όλης κίνησης,κάτι που παραπέμπει στις αρχικές μορφές της πρωταρχικής ενέργειας της sakti .Την καλή φωτεινή ενέργεια ή καλύτερα θεία χάρη και στη σκοτεινή maya-πλάνη που τυλίγει στο σκοτάδι την ανθρώπινη ψυχή και οδηγεί την ανθρωπότητα στο χάος.


Μία αντιστοίχιση στην αρχαία ελληνική μυθολογία είναι η θεά Άρτεμις ως η ζωή και η θεία χάρη και η σκοτεινή Εκάτη ως η χαοτική θεά!

Επίσης η θεά Δήμητρα ως ιλαρή θεά στον Όλυμπο και μαυροφορεμένη,θλιμένη μάνα, τριγυρνώντας στον κόσμο του Άδη ,χύνωντας αίμα αντί για δάκρυα,ψάχνοντας την Κόρη της.


Στο σύμβολο του Γινγκ-Γιανγκ έχουμε τον συμβολισμό αυτών των δύο αντιμαχόμενων δυνάμεων στην αιωνιότητα.


Παρόμοια θα λέγαμε για τη σπείρα ως αριστερόστροφη ροπή ή ενέλιξη δηλαδή επιστροφή στο φωτεινό κέντρο και την δεξιόστροφη ροπή ως εξέλιξη προς την περιφέρεια του χάους!


Ο πόθος του Αρμαγεδδώνα δεν είναι παρά η αντανάκλαση της οδύνης που νιώθει η ψυχή που απομακρύνθηκε-αποσπάστηκε από το όλον!Η αποστροφή μας προς το σώμα,την αδρομερή,πυκνή ύλη συμβολίζεται με την αέναη μάχη της ψυχής με το σαρκικό περίβλημα που την τυλίγει.Από ζωή σε ζωή ,από σώμα σε σώμα η ψυχή μάχεται να απαλλαχθεί για πάντα από αυτό το περίβλημα και ελεύθερη να επιστρέψει στην αρχική της πατρίδα,τον χαμένο παράδεισο της Εδέμ.


Οι μάχες κρατάνε ίσως και χιλιάδες χρόνια μέχρι εκείνη την τελευταία μάχη που δίνει η αφυπνισμένη,καθαρισμένη ψυχή σε μια συγκεκριμένη  ενσώματη ζωή της.Σε αυτή τη μάχη η μύστης ψυχή θα νικήσει το ταραγμένο-Θηρίο-Νου και θα αντικρύσει το πρώτο φως,το αληθινό Εγω που είναι το τελευταίο βήμα πριν την ένωση με το Θείο.


Όλοι μας λοιπόν κρατάμε ως ανάμνηση την χαμένη πατρίδα και τον Αρμαγεδδών ως αρχέτυπο της αιώνιας μάχης να νικήσουμε την πλάνη της πυκνής ύλης και τη λήθη που μας τυλίγει ώστε να κριθούμε νικητές και δαδηφόροι να επιστρέψουμε στα Ηλύσια πεδία!
Ας δούμε όμως και με πραγματιστική ματιά αν λαμβάνει χώρα στην κυριολεξία Αρμαγεδδών σε κάποιο πεδίο του σύμπαντος κόσμου.

Η μεγάλη μύστης Έλενα Ρέριχ αλλά και ο Ρούντολφ Στάινερ συμφωνούν ότι γίνονται αέναες μάχες στο αστρικό και κατώτερο νοητικό πεδίο,μεταξύ σκοτεινών και φωτεινών οντοτήτων.


Ο Ρ.Στάινερ τοποθέτησε την αρχή μιας μεγάλης μάχης το 1876 ,αντανάκλαση της οποίας ήταν μάλλον οι μεγάλοι παγκόσμιοι πόλεμοι των αρχών του 20ου αιώνα.


Η Ε.Ρέριχ το 1934 σε επιστολή της αναφέρει ότι ήμασταν στο μέσο της διεξαγωγής του μεγάλου Αρμαγεδδώνα ενώ θεωρεί το έτος 1942 ως τέλος της μαύρης εποχής-Κάλι-Γιούγκα.

Αν θεωρήσουμε ως αρχή το 1876 τότε ίσως να βρισκόμαστε στο τέλος αυτού του Αρμαγεδδώνα στο νοητικό και αστρικό πεδίο.Το τέλος της μάχης των μαχών θα έπρεπε χρονολογικά να να τέλειωνε το 1992.(Από το 1876 έως το 1934 είναι 58 χρόνια και άλλα τόσα δίνει το 1992).Εκείνη τη χρονιά ιδρύθηκε και η ΜΚΟ "Αρκτούρος" για την προστασία των εναπομεινάντων Λύκων και Αρκούδων!(μάλλον όχι άσχετο!!!).


Κατά την Ε.Ρέριχ ο αρχάγγελος Μιχαήλ θα νικήσει τον πρίγκηπα του σκότους ,ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Εωσφόρο που εξηγήσαμε ότι είναι ο θεός Απόλλων.Εξηγήσαμε επίσης ότι πρόκειται για μεγάλο μυστήριο και εκούσια θυσία του θεού που εν γνώσει του αναλαμβάνει την επικίνδυνη και επίπονη διαπαιδαγώγηση της ανθρωπότητος!


Η τελική ήττα του θεού δεν είναι παρά το τέλος του μαρτύριου του και η επακόλουθη αποθέωση του και ταύτιση του με το Όλον Φως.Πρόκειται για το τέλος της εξέλιξης αυτής της Οντότητος!

Το αποτέλεσμα του Αρμαγεδδώνα στο λεπτοφυές πεδίο,δε σημαίνει και άμεσο τερματισμό του πολέμου στο λεπτοφυές και στο φυσικό πεδίο.Αυτό γίνεται αρκετά χρόνια αργότερα με συνεχείς μικρότερες μάχες να διεξάγονται μέχρι το τέλος.
Άλλωστε οι ηττημένοι σκοτεινοί έχουν κατακλυσθεί από φόβο και μάχονται πλέον όχι για τη νίκη αλλά για την επιβίωση τους!


Επίσης η νίκη των φωτεινών οντοτήτων πιθανά δε σημαίνει και την ανάλογη πορεία και εξέλιξη στο φυσικό πυκνό πεδίο που είναι η έδρα των σκοτεινών οντοτήτων.


Πρέπει να ληφθεί υπόψη η θεία οικονομία που δηλώνει ισορροπία και αρμονία στη φύση!


Άρα θα πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν οι σκοτεινοί!


Οι φοβισμένοι λύκοι δεν μπορούν να ησυχάσουν από διαβεβαιώσεις ότι δε θα πειραχτούν ή δε θα εκδιωχθούν σε κάποιο άλλο πλανήτη όπως ο γιώτα Κόρακος!(Αληθινά πιστεύω,ότι δε θα πειραχτούν,ούτε θα εκδιωχθούν).


Θα ζούν πάντα σε άγχος και αγωνία για την επιβίωση τους και θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν τον Αρμαγεδδώνα και στο φυσικό πεδίο του πλανήτη.Προχωρούν λοιπόν σε "τυχαίες" μαζικές δολοφονίες παιδιών από τροχαία ή επιθέσεις μανιακών σε σχολεία και σε πνιγμούς λαθρομεταναστών όπως έγιναν τέτοια γεγονότα παγκοσμίως τον Δεκέμβρη του 2012.


Οι αγαθές ψυχές των παιδιών θα μεταφερθούν σχεδόν αμέσως στο φωτεινό χώρο του νοητικού με αποτέλεσμα την αύξηση του Φωτός και των αγαθών δυνάμεων στο πεδίο αυτό.

Έτσι κακοποιές οντότητες που ήδη φοβούνται και το λίγο ακόμη Φως της υποσελήνιου περιοχής(αστρικό),όπως περιγράφει ο Ποσειδώνιος,θα πέσουν προς την πυκνή περιοχή του πλανήτη μας.Απ'αυτές λίγες θα επιτραπεί να ενσαρκωθούν.

Οι περισσότερες θα περιφέρονται στην ατμόσφαιρα επηρεάζοντας την ανθρώπινη διάθεση και τον συναισθηματισμό αλλά θα προκαλούν και  ακραία καιρικά φαινόμενα.Σε κάθε περίπτωση θα είναι σύμμαχοι της πολυπληθούς σκοτεινής στρατιάς που θα επιδιώκει με κάθε τρόπο,ένα Αρμαγεδδώνα στο φυσικό πεδίο του πλανήτη μας.


Αυτό δε θα επιτραπεί σε καμιά περίπτωση!


Όπως επροφήτεψε και ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός:"Δεν θα φθάσει ο στρατός στην Πόλη - στη μέση του δρόμου θα ρθει το μαντάτο ότι έφτασε το ποθούμενο".


Ο Ρ.Στάινερ έγραψε για τον πόλεμο του Όλου εναντίον Όλων που θα εξελιχθεί,αργά-μακροχρόνια, στο φυσικό πεδίο ως αντανάκλαση του Αρμαγεδδώνος στο αστρικό και νοητικό πεδίο και θα οδηγήσει στο σχηματισμό των δύο υποφυλών της 7ης φυλής!


Εδώ μας προσφέρει πολλά η προφητεία του άγιου Κοσμά του Αιτωλού!:"Μετά το μεγάλο πόλεμο θα ζούνε μαζί ο λύκος και το αρνί!".

Εδώ είναι και η τελική κρίση των επίγειων ψυχών!


Θα υπάρξουν λοιπόν η οπισθοδρομούσα ανθρώπινη φυλή των κατώτερα πνευματικών ανθρώπων που όλο και θα εκφυλίζεται σε γνήσια ζωώδη φυλή και η εξελιγμένη πνευματικά φυλή των γνήσιων υπερανθρώπων ,με το νέο αιθέριο σώμα, που ήδη γράψαμε για το σημαντικό ρόλο που θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας την φυσική εξέλιξη του πλανήτη προς το στοιχείο ΓΗ και να παραδώσουν αυτόν, στο νέο ζωικό είδος,τον Σκίουρο, που θα κυριαρχήσει στα ύστερα χρόνια του γέρικου-ξερού πλανήτη μας.






κωπηλάτης


kokkinokoupi

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα