Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Στέλεγχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην ομάδα διαχείρισης του «Αγία Ζώνη ΙΙ»;

Πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί ο απόλυτος πανικός ώστε αντί να συζητάμε για το ναυτικό σκάνδαλο και την οικολογική καταστροφή να συζητάμε αν υπήρξε, υπάρχει ή δεν υπάρχει στέλεχος του ΣΎΡΙΖΑ στην εταιρεία που το προκάλεσε;

Πρώτον χρειάζεσαι έναν Άδωνι Γεωργιάδη και το ΣΚΑΙ να καταγγέλλουν ότι κάποιος υποστηρικτής ή στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ονόματι Μάνθος Γιουρτζόγλου παίζει κάποιον σημαίνοντα ρόλο στην εταιρεία.
Μετά έχεις έναν Βαξεβάνη, Συριζαίο δημοσιογράφο, να αποκαλύπτει την εταιρεία που έκανε τη ζημιά με ένα ελλιπές screenshot της ομάδας όπου ο Γιαρτζόγλου λείπει από την εικόνα.

Τη σκυτάλη αναλαμβάνει Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που καταγγέλλει Βαξεβάνη ότι απέκρυψε τον Γιαρτζόγλου και στη θέση του έβαλε μια γυναίκα.
Στη συνέχεια μπαίνουν στο χορό, ποιος άλλος; τα Ελληνικά Hoaxes! Οι ήρωες του διαδικτύου που αποκαθιστούν την αλήθεια – ουάου! Όχι λένε, υπήρξε τροποποίηση του ιστολογίου της εταιρείας στις 8/9/17. Σε εκείνη τη δημοσίευση υπήρχε η γυναίκα, αλλά κάτω κάτω ήταν και ο Γιαρτζόγλου. Ναι … αλλά μόνο που δεν έφτασε το screenshot του Βαξεβάνη μέχρι κάτω – αυτό ξέχασαν να το πουν! Είπαμε… όπως μας βολεύει η αλήθεια!
Μάλιστα τα Ε.Η. φιλοξενούν και αποκλειστική συνέντευξη του… θύματος Γιαρτζόγλου που ενεπλάκη το όνομα του αδίκως και ότι η σχέση του με την ERTopen είναι εντελώς τυχαία και φιλική, κι ότι δεν έχει καμία σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ.
Εμετός. Με όλους όσους προανέφερα.
Το γεγονός είναι ένα και μοναδικό: Μας πήρε 4 ολόκληρες μέρες για να μάθουμε ποιος είναι ο πλοιοκτήτης που μόλυνε τη θάλασσα και που θα αφήσει άνεργους ψαράδες και επιχειρηματίες, κι ένα οικοσύστημα οίκο ανοχής. Μας πήρε 4 ολόκληρες μέρες για να δοθεί το όνομα του στα ΜΜΕ. Κι αυτό λέει πολλά. Μπορεί ο ίδιος να μην είναι από τα ηχηρά ονόματα, αλλά το καράβι του τάιζε με πετρέλαιο πολλά άλλα καράβια, αυτή ήταν η δουλειά του.

Να ξηλωθούν οι εφοπλιστές

Κι αν ήταν κι αν δεν ήταν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην εταιρεία μας είναι εντελώς αδιάφορο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο εφοπλιστικός κόσμος να βάλει το χεράκι στην τσέπη που έχει καβούρια και να βοηθήσει στην αποκατάσταση της περιοχής και της οικονομίας. Και να βοηθήσει ειδικά τους ψαράδες που θα μείνουν πολύ καιρό χωρίς δουλειά ή θα αναγκαστούν να ψαρεύουν άθλια ψάρια και να τα ρίχνουν στην αγορά. Μπορεί το τοπίο να αποκατασταθεί συντομότερα και να δουλέψουν οι επιχειρηματίες, αλλά μέχρι να καθαρίσει η θάλασσα σε βάθος θα πάρει ίσως και χρόνια. Πως θα ζήσουν οι αλιείς και τι ψάρια θα φάει ο κόσμος;
Καιρός να πληρώσετε κύριοι, στο κάτω κάτω ξέρετε πολύ καλά ποιος και τι και πως δουλεύει στο χώρο σας. Αυτό απαιτεί η λογική και η δικαιοσύνη κι όλα τ’ άλλα είναι αποπροσανατολισμός και μπούρδες προς κατανάλωση.
Όλη η εμετική σάλτσα γύρω από το θέμα, απλά… απορρίπτεται!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα