Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Φωτογραφία της Kate Minogianni.

Τι κοινό έχουμε με ένα λέϊζερ; Θα κάνω αυτή τη σύγκριση, για να δούμε καλύτερα τι ακόμη χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε τη ζωή μας.

Το λέϊζερ αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα σύμφωνου σήματος. Όταν οι φυσικοί μιλάνε για ένα σύμφωνο σήμα, εννοούν το σήμα που αποτελείται από συμφασικά κύματα (τα ελάχιστα και μέγιστα σημεία τους είναι παράλληλα). Όταν τα κύματα αυτά είναι σύμφωνα, είναι πολύ πιο ισχυρά.

Τα κύματα ενός σήματος μπορούν να είναι ευθυγραμμισμένα ή μη ευθυγραμμισμένα, σύμφωνα ή ασύμφωνα. Το ίδιο ισχύει για τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας. Πόσες φορές προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι, κι ενώ σκεφτόμασταν ότι η επιτυχία είναι σχεδόν σίγουρη, νιώθαμε μέσα μας το αντίθετο; Ποιο ήταν το αποτέλεσμα αυτού του ασύμφωνου-εκτός φάσης σήματος που εκπέμψαμε; Γιατί δεν συνέβη τίποτα; Σύμφωνα με την μελέτη του Heart Math, η κβαντική δημιουργία έχει αποτελέσματα μόνο όταν συντονίζουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας.

Όπως ακριβώς τα κύματα ενός σήματος είναι πολύ πιο ισχυρά όταν είναι σύμφωνα, το ίδιο ισχύει και με μας, όταν οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας συντονίζονται. Όταν έχουμε ξεκάθαρες, επικεντρωμένες σκέψεις για το στόχο μας, σε συνδυασμό με την ισχυρή συναισθηματική εμπλοκή μας, εκπέμπουμε ένα πιο ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό σήμα, το οποίο μας φέρνει πιο κοντά στη δυνητική πραγματικότητα που αντιστοιχεί σε αυτό που θέλουμε.



Μιλάω συχνά στο κοινό μου για τη γιαγιά μου, μια γυναίκα την οποία λάτρευα. Ήταν Ιταλίδα της παλιάς σχολής, εμποτισμένη από την Καθολική ενοχή σε υπέρτατο βαθμό. Προσευχόταν συνεχώς και σκεφτόταν μία καλύτερη ζωή, αλλά η ενοχή που την είχε διαποτίσει από τότε που ήταν παιδί, είχε ως αποτέλεσμα το σήμα που εξέπεμπε να συγχέεται. Έβρισκε επιπλέον αιτίες για να νιώσει ενοχή.

Εάν οι προθέσεις και οι επιθυμίες μας δεν έχουν φέρει θετικά αποτελέσματα, τότε μάλλον στέλνουμε ένα ασύμφωνο, μπερδεμένο μήνυμα στο πεδίο. Μπορεί να θέλουμε πλούτη, μπορεί να σκεφτόμαστε συνειδητά τα πλούτη, όμως εάν νιώθουμε φτωχοί, δεν θα έχουμε τα επιθυμητά οικονομικά οφέλη. Γιατί όχι; Διότι οι σκέψεις είναι η γλώσσα του εγκεφάλου και τα συναισθήματα είναι η γλώσσα του σώματος. Σκεφτόμαστε και νιώθουμε με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Και όταν το μυαλό βρίσκεται σε αντιπαράθεση με το σώμα (ή το αντίστροφο), το πεδίο δεν θα ανταποκριθεί με σύμφωνο τρόπο.

Αντιθέτως, όταν μυαλό και σώμα συνεργάζονται, όταν οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας συντονίζονται, όταν έχουμε μια καινούργια υπόσταση, στέλνουμε ένα σύμφωνο σήμα στις συχνότητες του αόρατου πεδίου.

(Απόσπασμα από το βιβλίο του Dr. Joe Dispenza, “Break the Habit of Being Yourself”)



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα