Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Αποθηκεύω πλούτο= αποθηκεύω φόβο.



Κάθε φορά που συλλέγουμε χρήμα, δηλαδή μορφή πλούτου, στην πραγματικότητα ενεργοποιούμε τον φόβο στην ζωή μας και ζούμε με οδηγό αυτόν.


Η ανασφάλεια δηλαδή του τι θα γίνει στο μέλλον μας οδηγεί στο να κάνουμε αυτή την κίνηση, μαζεύω χρήμα.
Με αποτέλεσμα αφού ενεργούμε μέσω φόβου και ανασφάλειας, να ζούμε με μία μορφή πανικού κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Έτσι ο πανικός οδηγός, μας αναγκάζει να ζούμε σπασμωδικά και όχι ουσιαστικά και ειρηνικά.
Και αφού ποτέ ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος στη ζωή κάθε ανθρώπου μπορούμε να καταλάβουμε γιατί μας συμβαίνουν τώρα όλα αυτά. Γιατί ο πανικός έχει γίνει ο αρχηγός μας στη ζωή.
Όταν επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να αφεθούμε με πίστη και ηρεμία στην απλότητα και αρμονία της ζωής, τότε η ζωή θα σταματήσει να μας εχθρεύεται και να ρυθμίσει για μας μία μελωδία ευτυχίας.
Γιατί παράλληλα όταν συλλέγουμε χρήμα εκτός από τον πανικό που ενεργοποιούμε στη ζωή μας, αδρανοποιούμε και ένα πολύ μεγάλο τμήμα της ενέργειας. Γιατί το χρήμα είναι ενέργεια. Είναι σαν να λέμε το μυϊκό μας σύστημα. 
Αν επιλέξουμε αντί να λειτουργούμε με το 100% του μυϊκού μας συστήματος, να λειτουργούμε με ένα 10 ή 20% και να φιμώνουμε το υπόλοιπο, τότε το σύστημα μας θα αδρανοποιήσει. Οι μύες μας δεν θα μπορούν να παράγουν τη ενέργεια που χρειαζόμαστε. Το ίδιο ακριβώς γίνεται και με το χρήμα. Αντί να το λειτουργούμε με πίστη στην ολότητα της ενέργειάς του, το συλλέγουμε στις αποθήκες φόβου. Έτσι οι αποθήκες φόβου σε συνεργασία με την αδρανοποιημένη ενέργεια δημιουργούν μορφές φρίκης στη ζωή μας.
Η ζωή μας θα μετατραπεί σε φως όταν εμείς επιλέξουμε να τη ζήσουμε με ήρεμη πίστη και να αφεθούμε στον υπέροχο ρυθμό της. Ακριβώς όπως θα ξαπλώσουμε ήρεμα στην θάλασσα έτσι ακριβώς θα κάνουμε και με τη ζωή. Γιατί αν δεν ξαπλώσουμε ήρεμα στη θάλασσα και κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις, θα πιούμε νερό και κινδυνεύουμε με πνιγμό. Αυτόν τον πνιγμό τον νιώθει ο καθένας μας μέσα στην απλή του καθημερινότητα να του συμβαίνει εξ’ αιτίας του φόβου- πανικού που μας ορίζει.

Δωροθέα  


zefira21

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα