Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Αν το περιβάλλον σου, κάνει «θόρυβο»…



Το περιβάλλον = η ζωή του κάθε ανθρώπου έχει έναν «ήχο». Ο κάθε άνθρωπος δηλαδή ζει και βιώνει προβλήματα και δυσκολίες. Μέσα σε αυτόν τον «ήχο» από το περιβάλλον μας αν νιώθουμε θόρυβο και όχι μελωδία, τότε χρειάζεται να αναζητήσουμε πως αυτός ο θόρυβος δημιουργείται.
Τότε αναζήτησε τον δικό σου εσωτερικό θόρυβο. Μέσα σου είναι ο θόρυβος και εκδηλώνεται εξωτερικά για να τον δεις. Για να δεις ότι αυτά που σε ενοχλούν έξω από σένα υπάρχουν μέσα σε σένα με την ίδια ένταση.


Ο θόρυβος ή η μελωδία είναι εσωτερικοί ρυθμοί δικοί μας και αυτοί οι ρυθμοί εκδηλώνονται έξω από μας. Είτε ως καταστάσεις, είτε εντάσεις στις σχέσεις μας. 

Ο δικός μας εσωτερικός συναισθηματικός κόσμος υλοποιείται και υγροποιείται.
Υλοποιείται με δυσκολίες στην δουλειά, στο οικονομικό, στις σχέσεις.
Υγροποιείται σε ασθένειες.
Ο δρόμος της αυτογνωσίας, δεν είναι μόδα, αλλά μία μόνιμη και ουσιαστική λύση για να σταματήσει ο θόρυβος αυτός. Για να έρθει στην ζωή μας η μόνιμη άνοιξη και το καλοκαίρι. Για ζούμε μέσα στην ουσιαστική ηρεμία, η οποία ενεργοποιείται μέσα μας και τότε δεν την αλλάζει κανείς και τίποτε.  Όποια κατάσταση μετατρέπεται κι εκείνη σε ηρεμία.  Όλο αυτό το μονοπάτι της αυτογνωσίας καλό είναι να το επιλέξουμε όσο ο θόρυβος είναι υλοποιημένος, καθώς κάποιες φορές όταν ο θόρυβος υγροποιείται δηλαδή μετατρέπεται σε ασθένεια, τότε εμείς νιώθουμε έρμαια και δεν μπορούμε εύκολα να κάνουμε αυτό το βήμα.

Δωροθέα 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα