Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Η έμπνευση της ημέρας - «κουτσά, στραβά και ...ωφέλιμα»

Μην μετανιώνετε ποτέ για οτιδήποτε κακό συμβαίνει στη ζωή σας. Όλα για κάποιον σκοπό γίνονται και θα έχετε όφελος από κάθε εμπειρία, αρκεί να το ψάξετε. Η έμπνευση της ημέρας καταπιάνεται σήμερα με τα στραβά της ζωής, που μάλλον δεν θα θέλαμε να μας συμβαίνουν, αλλά είναι τόσο μα τόσο, ωφέλιμα για εμάς. Θέλετε να μάθετε γιατί;
1) «Μην κατηγορείς κανέναν στη ζωή σου. Οι καλοί άνθρωποι δίνουν ευτυχία. Οι κακοί άνθρωποι δίνουν εμπειρίες. Οι χειρότεροι άνθρωποι δίνουν μαθήματα. Οι καλύτεροι άνθρωποι δίνουν αναμνήσεις».
2) «Στους ανθρώπους πάντα λείπεις όταν βλέπουν πόσο πιο ευτυχισμένος είσαι χωρίς αυτούς»
3) «Οι άνθρωποι που βιώνουν μεγάλη ευτυχία, έχουν βιώσει επίσης μεγάλη λύπη. Έτσι ξέρουν την αξία και τη σημασία της».
4) «Κάποιοι άνθρωποι δεν θα αλλάξουν ποτέ και αυτό απλώς θα πρέπει να το αποδεχτείς».
5) «Ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή, κάποιοι άνθρωποι θα σε αγαπούν, κάποιοι θα σε μισούν και άλλοι κρυφά θα ήθελαν να είναι σαν και σένα».

6) «Πάντα υπάρχει λόγος που γνωρίζεις ανθρώπους στη ζωή σου. Είτε τους χρειάζεσαι για να αλλάξεις τη ζωή σου, είτε είσαι εσύ αυτός που θα αλλάξει τη δική τους».
7) «Οι άνθρωποι που πραγματικά αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή σου είναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές και που θα γελάτε μαζί όταν αυτές περάσουν».
8) «Κάποιες φορές στη ζωή, πολλοί άνθρωποι δεν αξίζουν αυτά που έχουν και πολλοί άνθρωποι δεν έχουν αυτά που αξίζουν. Άδικο δεν είναι; Σίγουρα, αλλά έτσι θα είναι πάντα η ζωή».
9) «Συχνά οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν αυτά που έχουν, αλλά σίγουρα θα το καταλάβουν όταν τα χάσουν».
10) «Ό,τι κι αν κάνεις πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν είτε να σε χτίσουν, είτε να σε γκρεμίσουν. Όλα εξαρτώνται από το αν θα τους δώσεις την άδεια».
11) «Οι άνθρωποι δεν προσέχουν αυτά που κάνεις γι’ αυτούς μέχρι να σταματήσεις να τα κάνεις».
Bio Εύη Ξυραφά
Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας. Δημιουργός του Believe In You, που διοργανώνει σεμινάρια προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης για το ευρύ κοινό.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα