Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Γελλαδιστάν … η χώρα των πραγματικών «κάφρων»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ «ΚΑΦΡΩΝ»
Παλαιός
Η Βλακεία στην Ελλαδοχώρα έχει ρίζες … ρίζες βαθιές … από παλιά, 
…. πόσο παλιά ;; … κάποιες χιλιετίες … τουλάχιστον !!
Σήμερις όμως, δεν έχει απλώς βλαστήσει και θεριέψει … ούτε έχει βαρέσει μόνο ταβάνι … αλλά το έχει σπάσει και εκτιναχθεί στο υπέρ-πέραν.
Τι είπατε ;; … όχι !!… αυτά είναι μαλακίες !!
Μα αγαπητοί μου, αν ήταν μαλακίες, τότε δεν θα βρισκόμαστε στο χάλι που είμαστε, μπορούσαμε να είμαστε τουλάχιστον σ’ ένα άλλο χάλι … πιό υποφερτό.
Όλα κι όλα όμως, ένα πράγμα οφείλω να το ομολογήσω … ότι όταν κάνουμε κάτι (συνήθως, για να μην ‘πώ όλες τις φορές, αυτό είναι μιά μαλακία) θέλουμε και επιμένουμε να έχουμε τα πρωτεία.
Έτσι και τώρα … είπαμε να δείξουμε πόσο μα πόσο μεγάλα χάπατα είμαστε … να δείξουμε ότι δεν είναι ικανός κανένας να μας παραβγεί … ότι έχουμε μόνο εμείς την αποκλειστικότητα.
Και βέβαια τούτο το έχουμε αποδείξει ποικιλοτρόπως και πάμπολλες φορές στο παρελθόν … αν ψάξει κάποιος την γνωστή τουλάχιστον ιστορία (για να είμαστε εντάξει … απιστημονικά που λένε) θα βρεί ούκ ολίγες αλλά πάμπολλες περιπτώσεις όπου οι ελλαδόβλακες έσπασαν τα κοντέρια (μετρητές αστοιχείωτοι), κάνοντας κάτι που μόνο αυτοί, ως οι μόνοι γνήσιοι και αποκλειστικοί βλάκες, θα μπορούσαν να κάνουν.
Είπαμε να το κάνουμε και το πετύχαμε … η χώρα έγινε ο βόθρος της οικουμένης, όπου όλος αυτός ο κατιμάς που για την ώρα διαβιεί σ’ αυτόν τον τόπο, για πόσο ακόμα μένει να το δούμε, αποτελείται από γλείφτουλες και παρτάκηδες έτοιμους να πουλήσουν την μάνα τους, να βγάλουν στο κλαρί τους συντρόφους τους (άντρες και γυναίκες … είπαμε τέρμα ο διαχωρισμός) και τα παιδιά τους (τι εκεί θα κολλήσουν τώρα … γάμα τα μωρέ τα παιδιά … έε τι μόνο θα τα ντύνουν και θα τα ταΐζουν να φέρουν και κάνα φράγκο), για φίλους, γνωστούς, συγγενείς, γείτονες βέβαια δεν μπορούμε καν να το συζητάμε, καθώς αυτό έχει τελειώσει προ αμνημονεύτων χρόνων … ξερόλικα γιουσουφάκια έτοιμα να σκύψουν στον κάθε αγά που θα λιγουρευτεί τον κώλο τους, προδότες και εφιάλτες χωρίς ιερό και όσιο … όλα θυσία στον βωμό μιάς ώρας απόλαυσης ή μιας εικόνας δευτερολέπτων στο γυαλί, έστω και αν αυτό το ακολουθήσει το απόλυτο ξέσκισμα.
Την μόνη αρετή και αξία που διαθέτουν είναι ότι δεν έχουν τίποτα τέτοιο … απεναντίας είναι ο απόλυτος κατιμάς, η τέλεια γλίτσα να κυλήσει άνετα και εύκολο το σχέδιο της νεοταξικής ελίτ.

Αυτό λοιπόν το έχουν πάρει χαμπάρι ούλοι μα ούλοι οι ξένοι, και εκτός από το να μας δουλεύουν αγρίως, μας δείχνουν και το δάχτυλο, αν και εγώ θα περίμενα όχι μόνο δάχτυλο αλλά και αγγούρι ίσως δε και καμμιά κολώνα της ΔΕΗ να μας δείχνουν, όμως εκείνοι, όσο και αν εμείς μπορεί, με το κλούβιο κεφάλι μας, να τους θεωρούμε «βαρβάρους», διαθέτουν έστω και λίγη τσίπα και δεν θέλουν να μας αποκάμουν … μιά και κάτω, το πάνε σιγά-σιγά με το μαλακό … ίσως μιά στο καρφί και μιά στο πέταλο.
Όμως οι κατά μας, εδώ ζωβλάκες, τσιτώνονται λέει και εξανίστανται επειδή εκείνοι μας τα σούρνουν και μας λένε τεμπέληδες, κλέφτες, κατσαπλιάδες, ρουφιάνους, πουλημένους, γλείφτουλες και λοιπά και λοιπά … Λες και δεν είμαστε έτσι, λες και λένε ψέματα !!
Το μόνο δε που έχουμε έτοιμο να πούμε …είναι ότι και οι άλλοι, ακόμα και κείνοι που τα λένε είναι χειρότεροι … τα ίδια και παραπάνω κάνουν … αλλά να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε αυτά που μας σούρνουν με τίποτα (πως άλλωστε με τι μούτρα;) … το κάνουμε τουμπεκί και το καταπίνουμε αμάσητο … πετώντας την μπάλα στην εξέδρα.
Άσε δε εκείνο το … οι αρχαίοι ημών πρόγονοι … που τούτο … που το άλλο … και όλοι οφείλουν ες αεί να σκύβουν το κεφάλι στην ανωτερότητά μας … άσχετα αν αυτή σήμερον είναι η πιό ζέχνουσα γλίτσα και αποτελεί τον πάτο του βόθρου της οικουμένης.
Εμείς όμως εκεί … πάτος ξεπάτος του βόθρου, επιμένουμε να θέλουμε βάθρα και πρωτεία … ξεχάσαμε βέβαια να καθορίσουμε, πως και από που θα τα μετρήσουμε.
Για μένα όλοι αυτοί, που μας καταχεριάζουν, προσφέρουν έργο, έστω και αν βραχυπροθέσμως τούτο λειτουργεί αρνητικά … κυρίως στα χάπατα … αλλά μακροπρόθεσμα θα σπρώξει μερικούς, που δεν είναι τέτοιοι, όπως τους λένε, να αντιδράσουν και να προσπαθήσουν να αλλάξουν τα πράγματα.
Αντίθετα μια πρακτική, του τι καλοί, έξυπνοι και λοιπά είστε (όπως αυτή του σαράντα το … οι ήρωες πολεμούν σαν έλληνες … ) φέρνει ξηπασιά και κάθε λογής κατάπτωση… αφού ακόμη και όλα τα στραβά καλύπτονται κάτω απ’ αυτό το πέπλο-χαλί, όπως έγινε διαχρονικά και συνεχίζει να γίνεται (έστω αν η προσπάθεια πλέον δεν αποδίδει καθώς κουρελιασμένο και μικρό αδυνατεί να καλύψει πλειότερα από τα στραβά) ακόμα και σήμερα.
Οι κόπροι αυτής της χώρας, το μόνο που ξέρουν να κάνουν, εκτός του να σκύβουν, να γλείφουν, και όλα τα υπόλοιπα που, χίλιοι δυό, τους καταμαρτυρούν, όταν τους καταχεριάζουν, το πρώτο που λένε και προβάλουν είναι … να μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Και καλά ρε μάγκες, από πότε η μύγα είναι αυτή που καθορίζει το σύνολο του βόθρου ;; από πότε πέντε-δέκα καλύπτουν τις χιλιάδες, από πότε το 1 ή το 0.5% λειτουργεί σαν άφεση στο 99  και βάλε τοις % ;;
Ναι κανείς δεν λέει ότι όλοι ανεξαιρέτως είναι τα ίδια σκατά … αλλά αυτοί, οι λίγοι καλοί, είναι τόσο μα τόσο πενιχρά λίγοι, που δεν αλλάζουν τίποτε.
Αδιάψευστος μάρτυρας των παραπάνω … το χάλι στο οποίο βρισκόμαστε, η κατάντια στην οποία έχουμε περιέλθει και βυθιστεί – πολιτικοί προδότες, στρατιωτικοί λουλούδες, δικαστάδες κόπροι και γλείφτουλες, δημοσιοκοπρίτες ότι πείς εφέντημ, λαός έεε τι να κάνουμε, ψηφοφόροι ηλίθιοι και βλάκες, που τρέχουν πίσω από αποκομματάρχες μπας και τους βάλουν σε καμμιά πιτσαρία να μοιράζουν πίτσες για δέκα ευρά την βραδιά αλλά και που περιμένουν ακόμα μουλάρια, θάλασσες και λοιπά σκατά … ένας λαός που αφήνει να ξεπουλιούνται τα πάντα αξίας δεκάδων τρισεκατομμυρίων αρκεί να μπορεί να βλέπει σειρές βραζιλιάνικες, τούρκικες κλπ. να έχει τα σουρβάρβια του, ένας λαός για τα πανηγύρια … ικανός μόνος να κουνάει και να διαφημίζει τον κώλο του στα πράντια.
Η ελλαδοχώρα είναι πλέον ένας ανοιχτός ζέχνων βόθρος … δύσκολο να καθαριστεί και να επανέλθει σε υγιή κατάσταση … κάποιοι τρελοί όμως το παλεύουμε … τώρα το αν θα το καταφέρουμε ή θα ψωφήσουμε στην προσπάθειά μας αυτή πάνω στα σκατά … δεν μπορώ να ‘πω με απόλυτη σιγουριά … ελπίζουμε σ΄αυτό που λένε … γίνονται και θαύματα … γιατί αν το πετύχουμε μόνο με θαύμα θα μπορεί να συγκριθεί !!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα