Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Παράξενα φαινόμενα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Βίντεο της NASA παρουσιάζει τρία μυστηριώδη κυκλικά σχήματα κάτω από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, ενώ στην Area 51 κρατήθηκε μυστικός ο θάνατος κορυφαίου Αμερικανού πιλότου.
Για τους UFOλόγους αυτοί οι δακτυλιοειδείς σχηματισμοί είναι πύλες προς άλλες διαστάσεις. Πηγή: Youtube / Third Phase of the Moon
ΒΙΝΤΕΟ της NASA που ελήφθη από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), δείχνει τρεις μυστηριώδεις κυκλικούς σχηματισμούς, σαν δαχτυλίδια από άσπρο καπνό, να αιωρούνται κάτω από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, σε ύψος 400 χλμ. από την επιφάνεια της Γης.
Οι UFOλόγοι υποστηρίζουν ότι οι τρεις λευκοί δίσκοι είναι «κάτι εξωγήινο», αλλά οι επικριτές τους λένε ότι είναι απλώς σύννεφα πάνω από τη Γη.
Βέβαια σύννεφα σε ύψος 400 χλμ. δεν έχει ξανακουστεί να υπάρχουν, αφού οι διάφοροι τύποι νεφών σχηματίζονται ανάμεσα στα 60 μέτρα (μελανίτες ή σύννεφα βροχής) και στα 9.000 μέτρα (θύσανοι) από την επιφάνεια της Γης.
Για τους UFOλόγους είναι τρεις τεράστιες διαστημικές πύλες που οδηγούν σε έναν ή περισσότερους εξωγήινους κόσμους. Μέσα από τις αστρικές αυτές πύλες διέρχονται τα διαστημόπλοια των εξωγήινων. Πολλά από αυτά βρίσκονται ήδη στη Γη και αν και είναι τεραστίων διαστάσεων, δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι.
Το βίντεο που ακολουθεί είναι της NASA και τραβήχτηκε από εξωτερική κάμερα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού. Δεν τίθεται επομένως θέμα «πειράγματος» ή επέμβασης (αν και ορισμένοι υποστηρίζουν ότι από το βίντεο λείπει ένα κομμάτι). Ανέβηκε στο Youtube από το κανάλι Third Phase of the Moon στις 7 Σεπτεμβρίου 2017.
Μια συντομευμένη εκδοχή του βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=DDTVmNN9rQE
ν
ν

Μυστηριώδης θάνατος πιλότου στην Area 51

Στο μεταξύ πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο κορυφαίου πιλότου μαχητικών, ο οποίος σκοτώθηκε σε δοκιμαστική πτήση στην αεροπορική βάση Nellis της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (USAF) κοντά στην περίφημη Area 51.
Πρόκειται για τον Αντισμήναρχο Eric Schults, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του ύστερα από την πτώση του αεροσκάφους που οδηγούσε την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017.
Σε αντίθεση με τη συνήθη πρακτική, η USAF αρνείται να αποκαλύψει τον τύπο του αεροσκάφους που οδηγούσε ο άτυχος πιλότος.
Επίσης καθυστέρησε κατά τρεις ημέρες να ανακοινώσει τον θάνατό του.
Και τα δύο αυτά στοιχεία είναι ασυνήθιστα, δεδομένου ότι μια μέρα πριν, δηλαδή τη Δευτέρα, όταν στην ίδια σειρά δοκιμών συνετρίβησαν δύο επιθετικά αεροσκάφη A-10C Thunderbolt II, η USAF έβγαλε αμέσως σχετική ανακοίνωση. Σε αυτό το περιστατικό οι δύο πιλότοι επέζησαν.
Ο Αντισμήναρχος Eric Schults ήταν πολύ έμπειρος δοκιμαστής μαχητικών, καθώς ήταν ο 28ος χειριστής που του επιτράπηκε να πιλοτάρει το stealth μαχητικό 5ης γενιάς F-35A Lightning II. Photo: Lockheed Martin / Durin Russell. Πηγή: Supplied
Σύμφωνα με την Επισμηναγό Christina Sukach, την επικεφαλής των δημόσιων υποθέσεων της 99 Πτέρυγας Μάχης στην Αεροπορική Βάση Nellis, «οι πληροφορίες σχετικά με τον τύπο των αεροσκαφών που εμπλέκονται, ταξινομούνται και δεν είναι αποδεσμεύσιμες». Αυτό δήλωσε στο site military.com.
Ο Schultz ήταν υψηλόβαθμος δοκιμαστής πιλότος στην πολιτική αεροπορία πριν προσχωρήσει στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ το 2001.
Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 18:00 τοπική ώρα, καθώς το άγνωστου τύπου αεροσκάφος με το οποίο πετούσε ο Schultz αναφέρθηκε ότι βρισκόταν σε εκπαιδευτική αποστολή πάνω από το Nevada Test and Training Range, περίπου 200 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της κύριας αεροπορικής βάσης Nellis.
Δορυφορική φωτογραφία με το αεροδρόμιο Χόμι της περίφημης Area 51 στη λίμνη Γκρουμ της Νεβάδας. Η Area 51 είναι η πιο απομακρυσμένη μονάδα της Αεροπορικής Βάσης Έντουαρντς. Στη φωτογραφία με την ένδειξη “Hangar 2014” σημειώνεται η θέση ενός νέου υπόστεγου αεροπλάνων τεραστίων διαστάσεων που κατασκευάστηκε εκεί. Πηγή: Supplied
Σημειώστε το πελώριο μέγεθος του υπόστεγου “Hangar 2014” (που μετονομάστηκε σε “Hangar 2018”) σε σύγκριση με τα διπλανά υπόστεγα φύλαξης αεροσκαφών. Πηγή: Supplied
Στην Αεροπορική Βάση Nellis, που είναι κοντά στην Area 51, εδρεύει η 422η Μοίρα Ελέγχου και Αξιολόγησης, η οποία σχεδιάζει τις τακτικές τους νέου μαχητικού F-35A Lightning II. Ο Schultz υπηρετούσε σε αυτή τη μονάδα.
Το μόνο που έχει διαρρεύσει για το αεροσκάφος που συνετρίβη είναι ότι ανήκε στην Διοίκηση Υλικών της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.
Αυτός ο φορέας διαχειρίζεται την έρευνα, την ανάπτυξη, τη δοκιμή και την αξιολόγηση τόσο των υφιστάμενων όσο και των μελλοντικών όπλων.
Αλλά ενώ η Αεροπορική Βάση Nellis ανέφερε στη σελίδα της στο Twitter τη συντριβή των αεροσκαφών A-10, δεν έχει αναφερθεί τίποτα για το ατύχημα που προκάλεσε το θάνατο του Αντισμήναρχου Eric Schults.
Η μυστικότητα αυτή έδωσε λαβή για να διατυπωθούν πολλές θεωρίες. Αν το θανατηφόρο ατύχημα αφορούσε το χαμηλής παρατηρησιμότητας μαχητικό αεροσκάφος F-35, τότε αυτό θα ήταν το πρώτο ατύχημα στην σύντομη ιστορία του αμφιλεγόμενου αυτού αεροσκάφους και πιθανά να σηματοδοτούσε το τέλος του.
Μετά από καθυστερήσεις μιας δεκαετίας, το αεροσκάφος μπήκε επιτέλους στη γραμμή παραγωγής, χωρίς τα προβλήματα να έχουν εκλείψει. Πρόσφατα άρχισαν να πιάνουν φωτιά οι κινητήρες, συμπεριλαμβανομένου ενός περιστατικού κατά το οποίο ο πιλότος έπαθε εγκαύματα στο κεφάλι, το λαιμό και το πρόσωπο.
Κατ’ άλλους στην έρημο της Νεβάδα γίνονται δοκιμές του stealth βομβαρδιστικού επόμενης γενιάς B-3 της Lockheed Martin.
Σχέδιο του stealth βομβαρδιστικού B-3 της Lockheed Martin. Πηγή: Supplied
Για άλλους οι δοκιμές αφορούν το υπερηχητικό SR-72 που πρόκειται να αντικαταστήσει το SR-71 Blackbird της Lockheed Martin, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι οι δοκιμές αφορούν ένα top-secret μεταγωγικό αεροσκάφος που κατασκευάζει η Lockheed με την Northrop.
Και τα δύο αυτά αεροσκάφη είναι εμπνευσμένα από τα σχέδια των γνωστών σε όλους μας ιπτάμενων δίσκων.
Να σημειωθεί ότι η Area 51 έχει υποστεί σημαντικές αναβαθμίσεις τα τελευταία χρόνια, με την κατασκευή νέων μεγάλων υπόστεγων φύλαξης αεροσκαφών και την ανακαίνιση των υπόλοιπων κτιριακών εγκαταστάσεων.
Δεν έχουν άδικο επομένως οι οπαδοί των UFO που κάνουν και αυτοί τις δικές τους υποθέσεις, καθώς υπάρχουν πολλές νέες μυστικές δραστηριότητες που συμβαίνουν στην περιοχή.
Η ύπαρξη της Area 51 αναγνωρίστηκε επίσημα από τη CIA το 2013.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα