Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Μαϊάμι: Δείτε συγκλονιστικό βίντεο από τον τυφώνα Ιρμα



Πόλη – φάντασμα το Μαϊάμι που έχει εγκαταλειφθεί από τους κατοίκους του – Ο τυφώνας έφτασε στις ακτές της Φλόριντα με την ταχύτητα των ανέμων να φτάνουν τα 210 χλμ./ώρα – Δείτε πώς γυρίζει τρελά μια πινακίδα οδικής σήμανσης
Ο τυφώνας Ιρμα έφτασε στις ακτές της Φλόριντα και τα πρώτα βίντεο και εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα.
Στο βίντεο που δημοσιεύουμε βλέπουμε μια πινακίδα οδικής σήμανσης να γυρίζει σαν τρελή από τον άνεμο που φτάνει τα 210 χλμ./ώρα.

Αφού προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στην κεντρική και την ανατολική Κούβα, ο Ίρμα βρίσκεται νότια-νοτιανατολικά από τη Φλόριντα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ειδικού μετεωρολογικού κέντρου στις ΗΠΑ (NHC) ο φονικός Ίρμα είναι μόλις 15 μίλια νοτιοανατολικά από τα νησιά Φλόριντα Κις.
Συγκεκριμένα το βόρειο τμήμα από το λεγόμενο “μάτι” του κυκλώνα Ίρμα με διάμετρο 25 χιλιομέτρων πλησιάζει στην Φλόριντα, σύμφωνα με το αρμόδιο αμερικανικό κέντρο επιτήρησης (NHC).
Οι μετεωρολόγοι έχουν προβλέψει ότι θα προκαλέσει σφοδρές καταιγίδες, προκαλώντας μία από τις μεγαλύτερες εκκενώσεις στην αμερικανική ιστορία.
Αναμένεται να πλήξει τα νησιά Κι Γουέστ και τα ηπειρωτικά τις επόμενες ώρες με ισχυρούς ανέμους και σφοδρές βροχοπτώσεις. Το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων των ΗΠΑ (ΝHC) αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι «η ταχύτητα του κυκλώνα είναι περίπου 210 χλμ/ώρα. Ο Ίρμα αναμένεται να ενισχυθεί λίγο περισσότερο όσο πλησιάζει τα Στενά της Φλόριντα και θα παραμείνει ισχυρός κυκλώνας όσο πλησιάζει τα νησιά Φλόριντα Κις και τη δυτική ακτή της Φλόριντα».
Τα μεσάνυχτα ο κυκλώνας βρισκόταν 145 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Κι Γουέστ και κινούνταν με ταχύτητα 193 χιλιομέτρων την ώρα, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC) των ΗΠΑ. Ο Ίρμα που άφησε τουλάχιστον 22 νεκρούς στην Καραϊβική, θεωρούνταν ότι θα μπορούσε να απειλήσει ζωές και στη Φλόριντα και να προκαλέσει φυσική καταστροφή δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, αποδυναμώθηκε καθώς περνούσε από την Κούβα και ενισχύθηκε και πάλι στη συνέχεια.
Ισχυροί άνεμοι έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και ώρες να πλήττουν το Κι Γουέστ. Η στάθμη των υδάτων έχει ανέβει τουλάχιστον 50 εκ. πάνω από το κανονικό. Στο Μαϊάμι έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι τις 19.00. Περίπου 280.000 καταναλωτές στην Φλόριντα δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, ανακοίνωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Οι 29.000 από αυτούς βρίσκονται στα νησιά Κις.
Σε επιφυλακή για τον κυκλώνα έχουν τεθεί ακόμα το μεγαλύτερο μέρος της Τζόρτζια, ανάμεσά τους και η Ατλάντα.
 protothema + 24h
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα