Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Φάε αυτό το τρόφιμο και θα καις πάνω από 100 επιπλέον θερμίδες καθημερινά



Αν ψάχνεις μερικούς έξυπνους τρόπους να κάψεις θερμίδες, είσαι στο σωστό μέρος. Καθόλου κόπος, καθόλου χρόνος, απλά ένα μαγικό τρόφιμο.

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο “Obesity Open Access”, τα καυτερά φαγητά μπορεί πολύ σύντομα να αντικαταστήσουν το καθημερινό σου τρέξιμο.

Σαράντα άντρες και γυναίκες πήραν από μια κάψουλα 2ml καψαϊνοειδών – το καρύκευμα που βρίσκεται στις πιπεριές τσίλι – ή ένα placebo χάπι, κάθε μέρα. Μόλις οι συμμετέχοντες έπαιρναν το χάπι, η ερευνητική ομάδα μετρούσε τον μεταβολικό ρυθμό τους ανά ώρα, για τρεις ώρες. 


Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όσοι έλαβαν την κάψουλα καψαϊκινοειδών, έκαψαν 116 θερμίδες περισσότερο ημερησίως, από τους ανθρώπους που έπαιρναν τα placebo.

Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της θερμογόνου δράσης των καψαϊνοειδών – δηλαδή το σώμα σου δημιουργεί θερμοτητα όταν χωνεύει πικάντικα φαγητά κι έτσι καίει περισσότερες θερμίδες.

Επίσης, αυτό δεν είναι το μοναδικό πλεονέκτημα του να τρως πικάντικα. 

Το πιπέρι Cayenne μειώνει το σάκχαρο στο αίμα, ενισχύει την κυκλοφορία και βελτιώνει τα συμπτώματα της ψωρίασης – όλα αυτά είναι εξαιρετικά χρήσιμα για την αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων και του πρώιμου θανάτου.
Βουρ στα πικάντικα λοιπόν!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα