Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

ΡΙΞΕ ΕΝΑΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ

aaaaaaasex-28-okt
Τράβα έναν αυνανισμό κάνει καλό. Όποιος πεί, δεν έχει αυνανιστεί, θα σου πεί ψέματα. Η, άντρας είναι ή γυναίκα, τον αυνανισμό της τον έχει χτυπήσει. Στα παλιά χρόνια άκουγες πολλά κουφά για τον αυνανισμό, ότι είναι  ανθυγιεινός και μπορεί να προκαλέσει ακόμη και τύφλωση και στειρότητα, αλλά η αλήθεια είναι πολύ μακριά από όλα αυτά. Ακόμα και αν δεν έχει αυνανισθεί κάποιος, του, τον έχει κάνει άλλος. Αντρας ή γυναίκα. Οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες αυνανίζονται στη ζωή τους, με το 95% των ανδρών και το 72% των γυναικών να το παραδέχεται σύμφωνα με έρευνα. Αντίθετα με τα όσα πιστεύουν πολλοί, ο αυνανισμός δεν είναι μια πράξη που την κάνουν κυρίως τα άτομα που δεν έχουν κάποια ερωτική σχέση.

Το 70% των ανδρών και το 40% όλων των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχτηκαν ότι είχαν αυνανιστεί τουλάχιστον μία φορά τον μήνα που προηγήθηκε της έρευνας. Ο αυνανισμός μπορεί να ενισχύσει την υγεία των ανδρών και των γυναικών, ακόμη και να τους βοηθήσει να αποδώσουν καλύτερα στην… κρεβατοκάμαρα.  Δηλαδή είναι σαν ένα είδος προθέρμανσης, προπόνησης ενόψει ενός αγώνα. Δεν θα μπούμε σε ιατρικά θέματα για ενδορφίνες και άλλα τέτοια επιστημονικά θέματα γιατί δεν θα καταλαβαίνομαστε. 

Θα μείνουμε στα αποτελέσματα της έρυνας που λέει, οι άνδρες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυνανισμό, μειώνοντας την εμφάνιση κρυολογήματος ή ακόμα και την πιθανότητα εκδήλωσης καρκίνου του προστάτη. 


Επίσης, έρευνα έχει δείξει ότι η μείωση του καρκίνου του προστάτη συνδέεται με την συχνότητα εκσπερμάτισης.

 Ο αυνανισμός μπορεί να κάνει περισσότερα από το να ενισχύσει την υγεία σας, μπορεί επίσης να σας δώσει μια χείρα βοηθείας στην κρεβατοκάμαρα. 

Χαϊδεύοντας το πέος ή την κλειτορίδα σας μπορείτε να ενεργοποιήσετε το σύστημα με το οποίο οι μύες της πυέλου συσπώνται ή συσφίγγουν. Αυτό είναι βασικά μια καλή προπόνηση για τους μυς στα γεννητικά σας όργανα. 

Ο αυνανισμός μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση των επιπέδων μονοξειδίου του αζώτου  στο αίμα σας κατά τη διάρκεια της ζωής σας. 

Επειδή οι επιστήμονες λένε ότι ο αυνανισμός οφελεί δεν σημαίνει ότι κάποιοι πρέπει να τον πάρουν για παντεσπάνι και να ξεθεώνονται απο το πρωί ως τη νύχτα για να χορτάσουν.  Με μέτρο, χτύπα έναν αυνανισμό, κάνει καλό.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα