Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΞ

mpaniera 


Δεν πάνε καλά οι πωλήσεις προφυλακτικών στην Σουηδία. Πουθενά δεν πάνε καλά λέει ο αποδυτηριάκιας. Οι νέοι σήμερα δεν κυνηγάνε το σέξ, ακόμα και όταν αυτό τους κυνηγάει αυτοί αδιαφορούν. Εχει άλλες ασχολίες ο νέος σήμερα.

 Να παίζει με την σύγχρονη τεχνολογία. Δεν ερωτεύεται κορίτσια αλλά την συγχρονη τεχνολογία. Δεν έχει καμμιά σχέση ο νέος σήμερα με τον νέο της 10ετίας του 60 του 70. Μιλάμε απο την ηλικία που αρχίζει να νιόθει έτοιμος να γνωρίσει τον έρωτα, το σέξ. Καμμία σχέση. 

Δεν τον ενδιαφέρει τον σημερινό νέο τίποτα. Απο σεξουαλική διαπαιδαγώγιση μαύρα χάλια. Φτάσαμε στο σημείο να παντρεύονται άντρες με άντρες και γυναίκες με γυναίκες αλλά για σεξουαλική διαπαιδαγώγιση μούγγα. 

Κοίταξε τώρα να δείς τι γίνεται στην Σουηδία μια χώρα ποροχωρημένη στο σέξ και κρίμα που χάσαμε τις Σουηδέζες απο την Κύπρο και όλες τις Σκανδιναβές. Οι πωλήσεις των προφυλακτικών στην Σουηδία δεν πάνε καλά και κοίταξε τι έκαναν οι μπαγάσηδες. Βάζουν τους άντρες να μετρήσουν το πέος τους, την τσουτσού τους για να αγοράζουν το σωστό μέγεθος προφυλακτικού προλαμβάνοντας έτσι τα διάφορα σεξουαλικά νοσήματα.


Η ειδικά σχεδιασμένη μεζούρα μετρά την περιφέρεια και όχι το μήκος και διανέμεται δωρεάν στην κλινική από την 1η Δεκεμβρίου. Οι ασθενείς που μπαίνουν στην κλινική και παίρνουν την μεζούρα μπορούν στη συνέχεια να πάνε στο σπίτι τους μαζί με μια σειρά προφυλακτικών, που επίσης διανέμονται δωρεάν, και τα οποία έρχονται σε έξι διαφορετικά μεγέθη περιφέρειας πέους, από 4,9 εκατοστά έως 6,4 εκατοστά. Σύμφωνα με τους ειδικούς, για τους ενήλικες, η μέση περίμετρος για ένα ερεθισμένο πέος είναι 12-13 εκατοστά.
 
Μια κοινή αιτία που σπάει ή γλιστράει και βγαίνει ένα προφυλακτικό κατά τη διάρκεια του σεξ είναι ότι ο άντρας δεν φοράει το σωστό μέγεθος. Θα πρέπει να μετρήσει την περιφέρεια του πέους του σε στύση, όχι το μήκος και να προμηθεύεται τα κατάλληλα προφυλακτικά λένε οι ειδικοί στην εν λόγω κλινική.

Ακόμα ρίχνουν και το κερασάκι στη τούρτα για να πειστούν οι νέοι άνθρωποι να χρησιμοποιούν προφυλακτικά λέγοντας ότι  η γονόρροια είναι σε άνοδο, και ο αριθμός των κρουσμάτων χλαμυδίων δεν μειώνεται παρά τις πολλές εκστρατείες ευαισθητοποίησης.

Πρέπει ο νέος να ερωτεύεται, να κάνει σέξ αλλά πάντα με χρήση προφυλακτικού. Δεν είναι μόνο ο κίνδυνος για τα διάφορα σεξουαλικά νοσήματα αλλά και οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Πολύ πιο βασικό.

 apodytiriakiascy

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα