Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Μαντέψτε σε τι Χρησιμεύουν Αυτά τα 8 Πράγματα που Χρησιμοποιείτε Καθημερινά!


Μαντέψτε σε τι Χρησιμεύουν Αυτά τα 8 Πράγματα που Χρησιμοποιείτε Καθημερινά! 


Κι όμως, υπάρχουν πράγματα σε αυτόν τον κόσμο των οποίων τη χρησιμότητα αγνοούμε. Δείτε 8 από αυτά και θα καταλάβετε τι εννοούμε. 

Οι τσακίσεις στα παντελόνια Στα τέλη του 19ου αιώνα, τα Ευρωπαϊκά εργοστάσια ρούχων έστελναν τα περισσότερα ρούχα στο εξωτερικό. Έτσι, για να μην πιάνουν πολύ χώρο τα δίπλωναν με αυτόν τον τρόπο. Οι τσακίσεις που είχαν δημιουργηθεί ήταν σχεδόν αδύνατον να φύγουν. Έτσι, έμειναν.


Μπορεί οι τσακίσεις να έγιναν καταλάθος αλλά... έμειναν!

Τα pom-pom των σκούφων Μπορεί να θεωρείτε πως χρησιμεύουν απλά ως διακοσμητικά των σκούφων αλλά τα παλιά τα χρόνια η χρησιμότητά τους ήταν άλλη. Οι Γάλλοι ναύτες τα φόραγαν για να προστατεύουν τα κεφάλια τους από χτυπήματα μέσα στα πλοία.



Κι όμως, τα pom-pom είχαν λόγο ύπαρξης τα παλιά τα χρόνια.

Το μπάλωμα στις backpack Πολλές backpack έχουν ένα μικρό δερμάτινο μπάλωμα πάνω τους. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο σε όσους κάνουν camping. Μπορούν να κρεμάσουν σχοινιά και γάτζους από αυτό. Σήμερα, είναι κυρίως ένα αξεσουάρ της τσάντας που δεν χρησιμοποιείται ποτέ.


Το δερμάτινο αυτό τετράγωνο έχει τη δική του χρησιμότητα.

Η τρύπα που έχει το πλαστικό «ξυλάκι» των γλυφιτζουριών Δεν χρησιμεύει για να μην πνίγονται τα παιδιά, όπως πολλοί νομίζουν. Η τρύπα υπάρχει για να στέκεται το γλυφιτζούρι στη θέση του. Όταν το βουτάνε στην υγρή καραμέλα, η τρύπα είναι αυτή που γεμίζει πρώτη κάνοντας όλο το γλυφιτζούρι να στέκεται στη θέση του.


Αυτή η τρύπα δεν υπάρχει για να σφυρίζετε.

Η τρύπα ανάμεσα στον φακό της κάμερας και στο φλας στα iphone Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι αυτή η μικρή τρύπα είναι στην πραγματικότητα ένα βοηθητικό μικρόφωνο. Κάνει πιο καθαρό τον ήχο των ηχογραφήσεων, βοηθάει τη Siri να κατανοεί τις διάφορες προφορές και μειώνει τον θόρυβο που κάνει το κύριο μικρόφωνο.


Η τρύπα ανάμεσα στην κάμερα και στο φλας υπάρχει για κάποιο λόγο.

Ένας κωδικός στα μπουκάλια των makeup 

Κάθε μπουκαλάκι μακιγιάζ έχει ένα μικρό σύμβολο ενώ κάτω από αυτό γράφει είτε 6Μ, είτε 12Μ, είτε 24Μ. Αυτά τα σύμβολα δείχνουν τη διάρκεια ζωής του προϊόντος σε μήνες.


Το 6Μ σημαίνει 6 μήνες.

Οι λεπίδες του κοπιδιού Πολλοί είναι εκείνοι που δεν γνωρίζουν ότι μια λεπίδα από ένα κοπίδι που πλέον δεν κόβει καλά μπορεί να κοπεί. Δεν είναι επικίνδυνο αν το κάνετε σωστά! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σπάσετε την «χαλασμένη» λεπίδα προσεκτικά και μια ολοκαίνουργια θα κάνει την εμφάνισή της.


Πολλοί είναι εκείνοι που δεν γνωρίζουν ότι μια λεπίδα από ένα κοπίδι που πλέον δεν κόβει καλά μπορεί να κοπεί.

Η αλλαγή στον καθρέφτη του αυτοκινήτου Πρόκειται για μια αλλαγή που πρέπει να γίνεται κάθε πρωί και κάθε απόγευμα που αρχίζει να νυχτώνει. Οι καθρέφτες των αυτοκινήτων έχουν ένα κουμπί-μοχλό από κάτω τον οποίο μπορείτε να μετακινείτε για να βλέπετε καλύτερα ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Αυτή η αλλαγή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους νέους οδηγούς.

Αυτή η αλλαγή πρέπει να γίνεται κάθε πρωί και κάθε απόγευμα που αρχίζει να νυχτώνει.
Πηγή: brightside.me


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα