Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Συμβουλές επιτυχίας από τον Γουαίην Ντύερ!




Ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα όνειρά μας.
«Πρέπει να δημιουργούμε ευκαιρίες για τον εαυτό μας» συμβουλεύει ο επιτυχημένος συγγραφέας Wayne Dyer. «Πολλοί άνθρωποι έχουν τη νοοτροπία ότι κάποιος άλλος πρέπει να κάνει πράγματα για αυτούς. Οι άνθρωποι τρελαίνονται με την κυβέρνηση γιατί δεν τους εξασφαλίζει θέσεις εργασίας. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ευθύνη της κυβέρνησης. Οι θέσεις εργασίας εξαφανίζονται, επειδή ο κόσμος αλλάζει.
Εάν ζεις σε μια πόλη και το εργοστάσιο, στο οποίο εργαζόσουν κλείσει, δεν μπορείς απλά να καθίσεις εκεί, ελπίζοντας ότι θα ξανανοίξει. Ίσως χρειαστεί να προχωρήσεις στη ζωή σου. Θα πρέπει να προσαρμοστείς στον κόσμο, στον οποίο ζεις» προσθέτει.
Μερικές από τις συμβουλές του:
Μην είσαι άπληστος.
Χρειαζόμαστε μόνο τόσα, ώστε να επιβιώσουμε, αλλά ο κόσμος στον οποίο ζούμε μας λέει ότι χρειαζόμαστε περισσότερα πράγματα για να γίνουμε ευτυχισμένοι. Μας βομβαρδίζουν με διαφημίσεις που υποστηρίζουν ότι για να είσαι ευτυχισμένος πρέπει να έχεις αυτά τα πράγματα. Όταν ζητάς όλη την ώρα, θα θέλεις πάντα και κάτι άλλο. Όταν όμως λες «πώς μπορώ να εξυπηρετήσω τους άλλους», τα πράγματα θα έρχονται σε εσένα. Ελκύεις αυτό που είσαι.
Συγχώρησε το ασυγχώρητο
«Δεν μπορείς να βρεις την αληθινή χαρά και να προχωρήσεις στη ζωή σου, αν δεν βρεις τη δύναμη της συγχώρεσης» υποστηρίζει ο συγγραφέας. Ο ίδιος κατάφερε να συγχωρέσει τον πατέρα του, ο οποίος τον είχε παρατήσει σε ορφανοτροφείο όταν ήταν πολύ μικρός.
Να είσαι ευγνώμων
Η πραγματική επιτυχία έρχεται μέσω της βοήθειας και της ευγνωμοσύνης. Δεν αποτελεί όραμα η απόκτηση ενός ακριβού αυτοκινήτου. Ξυπνάω κάθε μέρα και ρωτάω «Τι μπορώ να δώσω;». Το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί είναι να πω, «ευχαριστώ» και να μάθω πώς μπορώ να βοηθήσω κάποιον.

Έλεγξε τον εγωισμό σου
Το εγώ μας κάνει να νομίζουμε ότι είμαστε ξεχωριστοί από ο,τιδήποτε άλλο και συνεπώς, ιδιαίτεροι. Αλλά δεν είμαστε. Έτσι, αν περνάς την ημέρα σου σκεπτόμενος ότι είσαι καλύτερος από κάποιον άλλον, ή πιο αντάξιος της επιτυχίας, απομακρύνεσαι εντελώς από τον στόχο σου.
Να θυμάσαι ότι όλα είναι δυνατά
Θα πρέπει να αγνοήσεις όλους αυτούς που λένε ότι «δεν είναι δυνατό»  ή ότι «δεν μπορεί να συμβεί». Μπορείς να επιτύχεις πολλά, ακόμη και πράγματα τα οποία δεν είχες φανταστεί.
Πηγή: drwaynedyer.com
Φωτό από: www.humanitysteam.fr
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα