Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΧΙΤΛΕΡ


Χίτλερ. Όνομα που παραπέμπει κατ’ ευθείαν σε εφιάλτη. Στην καταστροφή. Το τέρας που με τα πιο υψηλά ιδεώδη και στο όνομα της ανθρωπότητας, όπως αυτός την οραματιζόταν, αιματοκύλησε τον κόσμο. Ασφαλώς και δεν ήταν τυχαίο πρόσωπο, τον αδικεί η Ιστορία αν τον χαρακτηρίσει ''άτομο της εποχής του''. Ότι, δηλαδή, τον ευνόησαν οι περιστάσεις, οι καταστάσεις.

Ο Χίτλερ, που γεννήθηκε σα σήμερα 20 Απριλίου, του 1889, ήταν διάβολος. Γέννημα του σατανά. Ικανός. Επίμονος. Αδίστακτος. Διεστραμμένος εξουσιαστής. Άρρωστη ψυχή. Μέγας ηγέτης. Λαοπλάνος άπαικτος.

Μέχρι τα 21 του χρόνια δεν σου γέμιζε το μάτι ο Χίτλερ. Και πολύ ντροπαλός. Του άρεσαν οι γυναίκες, αλλά η... τόλμη του έφθανε μέχρι τις πόρνες! Μετά, ξεθάρρεψε κάπως, και κτυπούσε γκόμενες σερβιτόρες, πωλήτριες μικρών καταστημάτων. Τελικά, εξελίχθηκε σε συνοικιακό εραστή, μέχρι που χαρτζηλικώνονταν από γυναίκες για να ξαπλώσει μ’ αυτές. Όταν, όμως, έγινε καγκελάριος, ε, τότε έβγαλε τον Καζανόβα του! Με γυναίκες του θεάτρου.

Ο Χίτλερ, ήθελε την γυναίκα με πλούσιο στήθος και ακόμα πιο πλούσια... υπομονή. Να είναι ανεκτική. Να του κάνει κάθε κέφι. Του αρέσει η ηδονοβλεψία αλλά και να βρίσκει νέες στάσεις στη συνουσία.


Η Εύα Μπράουν ήταν ο ορισμός της υπομονετικής. Κοντό μυαλό και φτηνός χαρακτήρας. Καμία προσωπικότητα. Στο ημερολόγιο της, στις 11 Μαίου το 1935 γράφει: «Ένα μόνο επιθυμώ: Να αρρωστήσω βαρειά και για 8 ημέρες τουλάχιστον να μην ακούω τίποτα γι’ αυτόν. Γιατί να μη μου συμβαίνει κάτι πολύ κακό; Γιατί δεν με σηκώνει ο διάολος που θα είναι ασφαλώς πιο ωραία από εδώ κοντά του».

Δεν κατάφερε να δώσει τέλος στη ζωή της η Εύα Μπράουν και τις δύο φορές που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όσο ήταν με τον Χίτλερ. Όπως αυτοκτόνησαν άλλες ερωμένες του αρχηγού του γερμανικού κράτους.

Η Εύα Μπράουν γεννήθηκε το 1912 και στα 17 της χρόνια πρωτοσυνάντησε τον Χίτλερ σε φωτογραφείο στο Μόναχο. Μόνιμη παρακοιμωμένη του από το 1932. Λυτρώθηκε στις 30 Απριλίου το 1945 με την αυτοκτονία τους, στα ερείπια της καγκελαρίας του Βερολίνου, αφού μόλις προηγουμένως παντρεύτηκαν.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα