Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Ο Τραμπ εισβάλλει στη Σομαλία

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Τραμπ εισβάλλει στη Σομαλία

Οι Εταιρείες στοιχημάτων θα πρέπει να αναρωτιούνται πόσοι πόλεμοι θα ξεκινήσουν κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Συνεχίζει τους πολέμους των Μπους / Τσένι / Ομπάμα, τους κλιμακώνει στη Συρία, το Ιράκ και την Υεμένη, πιθανόν προτίθεται να στείλει περισσότερα στρατεύματα μάχης στο Αφγανιστάν, απειλεί με πυρηνικό πόλεμο την Κορεατική χερσόνησο και στοχεύει στη Σομαλία, για πρώτη φορά από τότε που οι αμερικανικές δυνάμεις αποσύρθηκαν το 1994.
Αποστολή δεκάδων, ίσως ακόμη και εκατοντάδων μάχιμων στρατευμάτων των ΗΠΑ δεν είναι ακριβώς μια εισβολή. Εκτός αυτού, οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις λειτουργούν εκεί κατά καιρούς για χρόνια – παράνομα στο έδαφος της άλλης χώρας.
Μεγάλα πράγματα αρχίζουν συνήθως από μικρά. Οι δυνάμεις των ΗΠΑ στη Σομαλία μπορεί να σημάνει πολλά περισσότερα ότι θα ακολουθήσουν. Ο Ομπάμα εξαπέλυσε μυστικό πόλεμο στο στρατηγικής σημασίας Κέρας της Αφρικής.
Είναι κοντά στο Bab el-Mandeb, ένα στενό chokepoint διαχωρισμού της Υεμένης από την Ερυθραία. Εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ρέουν μέσα από αυτό στον Κόλπο του Άντεν και τον Ινδικό Ωκεανό.

Η AFRICOM ισχυρίζεται ότι οι αμερικανικές δυνάμεις υπάρχουν «για να βοηθήσουν τους συμμάχους και τους εταίρους μας» στην καταπολέμηση της αλ-Σαμπάμπ, που ψευδώς έχει χαρακτηριστεί ως ξένη τρομοκρατική οργάνωση που συνδέεται με την αλ-Κάιντα.
Τα μέλη της είναι αγωνιστές της ελευθερίας, που πολεμούν κατά του ελεγχόμενου από τις ΗΠΑ καθεστώτος μαριονέτα με βάση το Μογκαντίσου.
Οι δυνάμεις του Πενταγώνου άρχισαν να καταφθάνουν στις αρχές Απριλίου. Τον περασμένο μήνα, ο γενικός διοικητής της AFRICOM Thomas Waldhauser ζήτησε την έγκριση του Λευκού Οίκου για αεροπορικές επιδρομές και εδάφους επιθέσεις ενάντια στους μαχητές της Αλ Σαμπάμπ – υποσχόμενος να μην μετατρέψει τη Σομαλία σε μια «ελεύθερη ζώνη πυρός».
Ο Trump κλιμάκωσε αναπτύξεις των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ και άλλων στρατευμάτων μάχης σε πολλές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της βόρειας και κεντρικής Αφρικής.
Όπου οι αμερικανικές δυνάμεις εμφανίζονται, ακολουθεί μαζική σφαγή και καταστροφή. Η Σομαλία μοιάζει το πιο πρόσφατο πεδίο μάχης του Τραμπ, σίγουρα όχι το τελευταίο του.
Η επιθετικότητα που ξεκίνησε μέχρι τώρα, υποδηλώνει ότι θα εξαπλωθεί περισσότερο και σε νέες περιοχές.
Ο “αντισυμβατικός” υποψήφιος πρόεδρος της Αμερικής έχει κάνει στροφή 180°; Ή μάλλον απλά έπεσαν οι μάσκες…
πηγή: ANTIMEDIA

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα