Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

*Η θεωρία.. Μπούμερανγκ*


Η κάθε ψυχή ερχόμενη στην Γή, λέγεται ότι κουβαλάει το δικό της ΚΑΡΜΑ !!.
Και επειδή η λέξη Κάρμα είναι ξενόφερτη, μεταφράζεται ως = «οι όροι που αποδέχθηκε η ψυχή προκειμένου να της επιτραπεί να μπεί σε διαθέσιμο σώμα, ώστε ερχόμενη στην Γή, να εκπληρώσει κάποιους σκοπούς» !!. 

Το πιθανότερο είναι να το γνωρίζει η ίδια το Κάρμα της. Αλλά ο εγκέφαλος του νεογέννητου σώματος είναι παρθένος, δίχως δηλαδή αποθηκευμένες παρελθοντικές αναμνήσεις. Οπότε, προκειμένου η ψυχή να αποφύγει ψυχοφθόρες καταστάσεις, όπως και να μην κινδυνέψει να φύγει απ’ το σώμα που την φιλοξενεί, χρησιμοποιεί τον εγκέφαλο, τροφοδοτώντας το υποσυνείδητο του (τμήμα του εγκεφάλου) με πληροφορίες, τις οποίες ωστόσο τις αντιλαμβάνεται ως Διαίσθηση !!. 

ΑΤΟΜΟ = μία οντότητα = μία ύπαρξη.. που ωστόσο διαιρείται σε σώμα και ψυχή !!.

Έτσι.. καθώς το σώμα δίχως ψυχή, δεν παραμένει εν ζωή, πάντα τονίζω τον διαχωρισμό μεταξύ των σαρκικών και ψυχικών αναγκών του ανθρώπου. Ωστόσο παράλληλα, πάντα δείχνω τους τρόπους που βοηθούν να υπάρχει αρμονία και ισορροπία, μεταξύ συναισθήματος και λογικής. Άλλωστε είναι ο μόνος τρόπος για να εισπράξουμε την όποια εύνοια μας στέλνεται απ’ τους Ουρανούς.. καθώς από μόνη της «πέφτει στο κενό».
Αλλά και αντιστρόφως.. είναι ο μόνος τρόπος για να μετριάσουμε τις όποιες αρνητικές επιρροές, οι οποίες είναι αναπόφευκτες, καθότι… «εκεί που γεννιέται το καλό, εκεί ξεφυτρώνει κι ένας διαολάκος».. και.. «όπου υπάρχει μεγάλη αφοσίωση, εκεί ξεπετάγεται και κάποιος Ιούδας» !!. 

Η ψυχή είναι η βασική έννοια της ζωής. Είναι το βασικότερο στοιχείο σε αντιδιαστολή με το υλικό που είναι το σώμα «μέχρι να βγεί η ψυχή του ανθρώπου». Είναι το στοιχείο μας που θεωρείται ΑΘΑΝΑΤΟ και μάλιστα απ' την κάθε θρησκεία «η ανάπαυση της Ζωντανής Ψυχής, μετά την αποχώρηση της από το νεκρό σώμα».
Η ψυχή είναι αυτή που εκφράζει τον συναισθηματικό - πνευματικό και ηθικό κόσμο του ανθρώπου «είναι άνθρωπος με ψυχή». Είναι ο συνδετικός κρίκος και εμψυχωτής μιας ομάδας ανθρώπων, «είναι η ψυχή της παρέας». Είναι το δίλημμα όταν οι σκέψεις του μυαλού έρχονται αντιμέτωπες με τις ηθικές αρχές της ψυχής. Είναι ο φορέας όλων των συναισθημάτων μας. Είναι ο ΙΔΙΟΣ ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ .. «στο δρόμο δεν υπήρχε ψυχή» !!.

Η παραψυχολογία, που στις μέρες μας ονομάζεται Ψυχοερεύνηση, επεμβαίνει στο σημείο αυτό, για να συμπληρώσει τα παρακάτω  εμπεριστατωμένα συμπεράσματα:
 
Καθώς αναμφισβήτητα, το σώμα μας αποκτά ψυχή κατά την διάρκεια της ανάπτυξης του μέσα στην μήτρα της μητέρας (ως έμβρυο ακόμα).. ο ερχομός της ψυχής έχει προηγηθεί από την ημερομηνία γέννησης μας. Επομένως, θεωρείται δεδομένο ότι έχει ήδη την δική της αποκλειστική Αύρα, όσο βρισκόμαστε στην μήτρα της μητέρας μας ακόμη.  

Φανταστείτε ότι η Αύρα της ψυχής μας είναι συνδεδεμένη με το Υπερπέραν με έναν «αόρατο ομφάλιο λώρο» με αποτέλεσμα, τα ζητούμενα των ψυχών μας στο σύνολο τους, να καθορίζουν τις διάφορες συμπεριφορές των Ουράνιων Σωμάτων απέναντι μας. Δηλαδή, εμείς τελικώς ευθυνόμαστε για τις όποιες συμπεριφορές των Κινητήριων Δυνάμεων του Σύμπαντος απέναντι μας. Επιδρούμε στο Πλανητικό Σκηνικό, και εκείνο αναλόγως αντιδρά, ώστε να κρατηθούν οι απαραίτητες ισορροπίες μεταξύ των ζώντων οργανισμών στην Γή !!.
Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει, καθώς τα Ουράνια Σώματα δέχονται επιδράσεις από τις Αύρες του πλανήτη μας.
Μάλιστα, ομάδες επιστημόνων με την βοήθεια υπερσύγχρονων ανιχνευτών, φωτογραφίζουν ή ακόμη και βιντεοσκοπούν την Αύρα της ψυχής, η οποία περιγράφεται ως μια «διάφανη πολύχρωμη πεταλούδα». Πολύχρωμη προφανώς διότι, “ποικίλουν” τα συναισθήματα και οι διαθέσεις της κάθε ψυχής. 

Σύμφωνα με τις παραπάνω διαπιστώσεις, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι μέσω της Αύρας μας, διαθέτουμε την ικανότητα να επικοινωνούμε ως Πομποί & Δέκτες, τόσο με το Υπερπέραν, όσο και ασυναίσθητα μεταξύ μας. Με τον ίδιο τρόπο που έλκουμε – με τον ίδιο τρόπο απωθούμε. Με τον ίδιο τρόπο που επιδρούν επάνω μας οι αρνητικές μας σκέψεις, οι απαισιόδοξες – με τον ίδιο επιδρούν και οι θετικές, οι αισιόδοξες.

«Επομένως, αφού εμείς οι ίδιοι προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ, αντιστρόφως με την ίδια τακτική, μπορούμε να πλάσουμε όσα επιθυμούμε διακαώς να βιώσουμε. Ο μόνος φραγμός που έχουμε είναι οι ηθικές αρχές, σε σχέση με τις ανθρώπινες αξίες» !!.
Μάλιστα, κάθε έμψυχος οργανισμός (ζώα – φυτά – ορυκτά) απορροφά και εκπέμπει ενέργεια. Πόσο μάλλον ο άνθρωπος που λειτουργεί συνειδητά, και που η Δύναμη της Θέλησης της Ψυχής του είναι ανυπολόγιστη !!. Έχουμε άπειρα παραδείγματα σχετικά με την νοερή επικοινωνία, όπως οι μορφές Τηλεπάθειας.
Επομένως, στο ερώτημα..  εάν είναι επιλογή μας ποιες συσσωρεμένες ενέργειες θα χρησιμοποιήσουμε.. η απάντηση είναι πως κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι όντως επιλογή μας, καθότι οι ανθρώπινες επιλογές, γίνονται συνειδητά. Δηλαδή κατόπιν έντονων σκέψεων μας, που ενδυναμώνουν την θέληση μας, για το ποθητό προς εμάς αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι  επηρεαζόμαστε απ’ την λεγόμενη “γλωσσοφαγιά” ή το “κακό μάτι”, αλλιώς Βασκανία. Απλά παραδείγματα:
Το έντονο μίσος για κάποιο άτομο – θα του προκαλέσει κάτι άσχημο. Η έντονη γκρίνια – θα προκαλέσει κακοτυχία. Ο κακοπροαίρετος θαυμασμός ή ζήλια – θα δημιουργήσει ασφυκτικό κλίμα κ.ά.
Με την διαφορά, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ότι εξαπολύουμε – αυτό επιστρέφει σε εμάς. Αργά ή γρήγορα, μας γυρνάει μπούμερανγκ !!. 

*** Η ψυχή είναι βέβαιο ότι δεν έρχεται στην Γή για να βασανιστεί με ψυχοφθόρα συναισθήματα που της τα δημιουργούν σκέψεις του μυαλού, αλλά για να βιώσει την απόλυτη αγάπη και όλες τις χαρές της ζωής. Εμείς όμως δεν ακούμε την Φωνή της.. και εστιάζουμε στις πρακτικές μας ανάγκες και τις υλικές απολαβές, όπως και σαρκικές απολαύσεις, χάνοντας έτσι την ουσία που λέγεται «άγγιγμα ψυχής» !!.
Ακόμη και στο συναίσθημα βάζουμε όρους και φραγμούς βάσει των συμφερόντων μας. Βολευόμαστε μέσα σε σχέσεις σαν να είναι απλά ένα λιμάνι.. είτε για να έχουμε κάπου να ξαποστάσουμε - είτε και για να "ξεχαρμανιάσουμε".
Αποφασίζουμε για το μέλλον μας βάσει των σημερινών δεδομένων, και τότε το Σύμπαν γελά μαζί μας, διότι κάνουμε σχέδια χωρίς να ξέρουμε Τί μας ξημερώνει !!.

Είναι νόμος του Σύμπαντος που μέσα σε αυτό ανήκουμε, πως, όσο πιο πολλές Αύρες ενωθούν για έναν Θεάρεστο σκοπό, τόσο πιο ισχυρή θα είναι και η Ουράνια υποστήριξη που θα λάβουν, και τόση περισσότερη ευτυχία θα εισπράξουν. Και αντιστρόφως βεβαίως,  για όλες τις εγωϊστικές  ως και απαράδεκτες συμπεριφορές, θα επιστραφεί και η ανάλογη δυστυχία. Αργά ή γρήγορα, ότι δίνεις – παίρνεις !!.

Σε όλα τα πράγματα υπάρχουν πάντα οι 2 Όψεις: 

_Πίσω από κάθε ΕΦΙΑΛΤΗ κρύβεται μια θετική πλευρά.. καθώς μέσα από τον τρόμο & τον πόνο συμβιβαζόμαστε με την αλήθεια, αλλά γινόμαστε και πιο δυνατοί !! 
_Πίσω από κάθε ΤΥΧΕΡΗ στιγμή κρύβεται και ένα μήνυμα που μας ζητάει την προσοχή μας, «φρόντισε να αξιοποιήσεις αυτό που σου δόθηκε».. καθώς επίσης Τίποτα δεν γίνεται Τυχαία.. και Τίποτα δεν μας χαρίζεται δίχως κάποιο Τίμημα.. το οποίο πιθανόν να έχουμε ήδη πληρώσει !!. 

Η ζωή εμπεριστατωμένα λοιπόν, όπως και να το εξετάσουμε, όντως μοιάζει με μπούμερανγκ !!.


ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια και 
Mελλοντολόγος*


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα