Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Άλλαξε την ενέργεια σου και διώξε το στρες με τις σωστές αναπνοές!

Διώξε το άγχος που επηρεάζει τοξικά το σώμα σου από όποια προβλήματα προέρχεται!
Blonde woman doing yoga indoors.
Από τον Γιώργο Σάρρο | Personal Trainer
Απόκτησε διαύγεια για να δώσεις εύκολα λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Νιώσε ανακούφιση, δεν έχει νόημα να προσπαθείς να αντιστέκεσαι γιατί τα προβλήματα και οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ! Νιώσε το matrix της φυσικής σου ύπαρξης χωρίς προσδιορισμούς και ταμπέλες, φτάσε στο zen και νιώσε τη γαλήνη!
Πώς; Μα μέσω της αναπνοής – της πιο απλής και φυσικής διαδικασίας που κάνεις συνέχεια υποσυνείδητα από την πρώτη στιγμή που γεννιέσαι-!
Αυτές οι δύο ασκήσεις θα σε βοηθήσουν τόσο ψυχικά όσο και σωματικά!

1η άσκηση
Κάθισε σε μια καρέκλα στο δωμάτιο σου με χαμηλό φωτισμό και ησυχία. Αν θέλεις βάλε χαλαρή μουσική σε χαμηλή ένταση. Τοποθέτησε ίσια την πλάτη με τα πόδια σου να πατάνε στο έδαφος. Βάλε το ένα χέρι σου στην κοιλιά στο ύψος του αφαλού και το άλλο στο στήθος.
Κλείσε τα μάτια. Ξεκίνα να εισπνέεις βαθιά μετρώντας μέχρι το 4. Σταμάτα στιγμιαία και ξεκίνα να βγάζεις τον αέρα μετρώντας ως το 4 σταδιακά. Αυτή είναι μια πλήρης αναπνοή.
Προσπάθησε να αναπνέεις βαθιά από την κοιλιά και όχι από το στήθος. Παρατήρησε ότι κουνιέται το χέρι που είναι στην κοιλιά. Αυτή είναι η σωστή διαδικασία.
Συνέχισε για 5 λεπτά και μετά τοποθέτησε τα χέρια πάνω στα γόνατα. Συνέχισε τα άλλα 10 λεπτά.
2-3 φορές την ημέρα από 10-15 λεπτα για 1 εβδομάδα είναι ότι πρέπει για να αλλάξεις την ενέργεια σου και να διώξεις το στρες.
2η άσκηση
Προετοίμασε το χώρο όπως στην πρώτη άσκηση. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και ξεκίνα την ίδια διαδικασία αναπνοών όπως πριν.
Μετά από λίγο άσε την αναπνοή σου να συνεχίσει υποσυνείδητα και φαντάσου ότι είσαι σε μια βάρκα που έφτασε σε μια ξύλινη προκυμαία. Φαντάσου ότι κατεβαίνεις και πατάς στο ξύλο.
Νιώθεις ότι είναι υγρό και ότι περπατάς προς την παραλία. Παρατήρησε τους φοίνικες, νιώσε το δροσερό αεράκι που σε φυσάει στους ώμους. Πάτα στην άσπρη άμμο και νιώσε ότι δεν είναι καυτά αλλά στη σωστή θερμοκρασία.
Σταμάτα την φαντασία και δώσε λίγη προσοχή στις αναπνοές τώρα. Μετά από λίγο συνέχισε από εκεί που είχες μείνει.
Παρατήρησε τον ήλιο, το μπλε του ουρανού και της θάλασσας και νιώσε ευγνωμοσύνη και πόσο τυχερή είσαι που το ζεις.
Στο βάθος είναι μια αιώρα ανάμεσα σε δυο φοίνικες. Βρέθηκες εκεί γρήγορα και νιώθεις κουρασμένη και έτσι ανεβαίνεις και ξαπλώνεις. Σιγά σιγά σε παίρνει ο ύπνος. Άνοιξε τα μάτια σου, η άσκηση τελείωσε.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα