Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ψυχολογικές αιτίες σεισμών

Αποτέλεσμα εικόνας για Ψυχολογικές αιτίες σεισμών
Πολλές περιοχές της γης είναι γεμάτες μόλυνση αναμεμειγμένη με ένα μεγάλο αριθμό συσσωρεύσεων μίσους, εκδικητικότητας, εγκλήματος και τρόμου. Αυτές οι συσσωρεύσεις δημιουργούν κενά. Απ’ την στιγμή που δημιουργηθεί ένα κενό και φτάσει σε δυναμικό να μπορεί να κινήσει την γη, στην προσπάθεια της αποκατάστασης της ισορροπίας, μπορεί να χτυπήσει οπουδήποτε.
Οι άνθρωποι που ζουν σε μέρη που έχουν υποστεί μια καταστροφή, μπορεί να είναι ένοχοι δημιουργίας τέτοιων κενών, ή μπορεί να είναι θύματα που πληρώνουν τα λάθη εκείνων που μπορεί να ζουν χιλιάδες μίλα μακριά από το μέρος της καταστροφής. Είναι επίσης πιθανό ότι το “αθώο πλήθος” είναι υπεύθυνο για την καταστροφή.
Σύμφωνα με την Προαιώνια Σοφία, δεν υπάρχει αθώο άτομο, ομάδα ή έθνος. Μόνο η μία ανθρωπότητα υπάρχει, και δεν είναι αθώα. Οι άνθρωποι όλων των εθνών μοιράζονται τις αποτυχίες και τις παραβάσεις της ανθρωπότητας, όπως το δάχτυλο μοιράζεται τον πόνο όλου του σώματος.

Αλλά είναι δυνατόν να γίνουν ορισμένες περιοχές απρόσβλητες σε φυσικές καταστροφές. Η ανοσία αυτή συμβαίνει όταν ένας Μυημένος, μια ομάδα με υψηλή ηθική ακεραιότητα ή μια κοινότητα με υψηλόφρονες βλέψεις και στόχους ζει στην περιοχή. Τέτοια κέντρα δρουν σαν εξουδετερωτές των σοκ. Συχνά ένας Μυημένος, μια ομάδα ή μια κοινότητα προστατεύουν ακόμα μέχρι και δέκα εκατομμύρια ανθρώπους. Αλλά εάν λείπει αυτή η προστασία, η καταστροφή μπορεί να χτυπήσει αυτήν την τοποθεσία.
-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα